Необходими продукти:
1 пакет фетучини
1 супена лъжица зехтин
1 глава лук, нарязана
1 скилидка чесън, пресована
300 г пресни гъби
½ чаша готварска сметана
1 супена лъжица градински чай, ситно нарязан
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Кипнете подсолена вода и сварете пастата. Отцедете.
В тиган на средна температура загрейте мазнината. Запържете в нея лука и чесъна. Добавете гъбите и гответе, докато омекнат.
Смесете сметаната с градинския чай. Добавете ги и гответе с постоянно разбъркване, докато се сгъсти.
Сервирайте пастата с по един-два черпака от соса във всяка порция.
Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Този коментар е премахнат от модератор.
2 ГРАД КОЗЛОДУЙ
16:11 16.09.2020
3 Лора
17:15 16.09.2020
4 Бойко
Коментиран от #9
17:25 16.09.2020
5 Италиански гей
17:27 16.09.2020
6 какви
21:10 16.09.2020
7 Този коментар е премахнат от модератор.
8 Този коментар е премахнат от модератор.
9 Яж на, Бойка
До коментар #4 от "Бойко":
По дебели са...!01:02 17.09.2020
10 ГЕРБАВБОКЛУК
10:16 18.09.2020
11 Кико
08:18 19.09.2020