Last news in Fakti

24 Септември, 2020 13:38 2 976 13

Ема Стоун се омъжи тайно за...

  • ема стоун-
  • тайна сватба-
  • омъжена-
  • режисьор-
  • дейв маккери

Актрисата и режисьорът Дейв Маккери трябваше да отменят сватбата си заради коронавируса

Ема Стоун се омъжи тайно за... - 1
Снимка Архив: EPA/БГНЕС

Американската актриса Ема Стоун тайно се омъжи за режисьора Дейв Маккери.

Папараци забелязаха Ема и Дейв с едни и същи златни пръстени по време на тяхна разходка.

Ема Стоун се омъжи тайно за...
Снимка: Instagram

След това журналисти написаха, че звездната двойка тайно е сключила брак. През пролетта на тази година те трябваше да отменят тържеството поради пандемията от коронавируса.

Ема Стоун се омъжи тайно за...
Снимка Архив: EPA/БГНЕС

Също на снимки потребители на социалните мрежи забелязаха закръгления корем на актрисата. На разходката тя носи сив широк гащеризон, който само подчертава нейното деликатно положение, съобщава битанският вестник Daily Mail.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    2 1 Отговор
    Омъжила се е за човек с правилната форма на носа. Не е глупава момата.
  • 2 Ivory

    4 0 Отговор
    А уж обичаше спайдърмен.
  • 3 За некой,, сиган,,

    1 0 Отговор
    Браво Стоун...!
  • 4 В е л и к и я

    2 2 Отговор
    Подсигурила се е с мъж на който пениса му за нейната е дори с аванс , чист женски егоизъм ... !

    Коментиран от #5

  • 5 Велик да ама не

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "В е л и к и я":

    Велик, велик, колко да си велик. Явно ЕГОТО ти е по-голямо от кебапчето. А за аванс и дума не може да става, от това място, което коментираш, излизат бебета, така че микроскопичното кебапченце въобще не може да се класира - току-що рухна митът за " Величието " на " Великия" или може би фикс идеята относно това.

    Коментиран от #6

  • 6 В е л и к и я

    1 3 Отговор

    До коментар #5 от "Велик да ама не":

    Като женен за най красивата жена мога да пиша за всяка друга къквото си искам , егоистичната и физиономия на Ема си личи от километри .Имал съм гадже с нейната миша физиономия и им познавам много добре характера .И въобще не трябва да се подлагат на съмнения коментарите ми , те са 100% истина .. добра- лоша за някои , не ме брига .. аз стрелям в десетката .. !Ръката Му отдава на всекиму дължимото.. пък дори и от клавиатурата ... !

    Коментиран от #7

  • 7 Великото нищо

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "В е л и к и я":

    Току-що счупи тъпомера- най-красива жена няма, всяка е красива по своему. Относно твоята "най-красива"-въобразявай си, че е така и си го повтаряй всеки ден, това няма да го превърне в истина, просто ще става все по-нелепо и смешно. Относно физиономията на Ема Стоун и паралела с бивше твое гадже - физиономиите на тотално различни хора нямат връзка с характерите им, това е смехотворно.
    Относно това, че стреляш в десетката, не, грешиш, не си в нулата даже, по-скоро в двете нули 00.
    Що се отнася да това, че "ръката Му отдава на всекиму дължимото", в твоя случай е взела единствената налична мозъчна гънка, а ти явно си "смел" само скрит зад клавиатурата, а в реалния живот няма място за подобни "фалшиви псевдо велики герои" . Хапчетата, не забравяй хапчетата - онова за единствената мозъчна гънка и другото синьото, за микроскопичното кебапче. Велико падение, нo и ужасно смешно също така-арогантността, съчетана с простотия, винаги предизвиква смях, ироничен, с щипка сарказъм, ей така за разкош

    Коментиран от #8

  • 8 В е л и к и я

    1 2 Отговор

    До коментар #7 от "Великото нищо":

    Аз съм и милионер , продължавай да лаеш ако това те успокоява

    Коментиран от #9

  • 9 смях

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "В е л и к и я":

    Така, да видим - става все по-смешно- милионер, казваш значи - жалко за въображаемите ти милиони, понеже интелект и класа не се купуват, дори и с милиарди.
    Ако ти обикновено лаеш, за да се успокоиш и да убедиш сам себе си колко си велик, продължавай, аз нямам нужда да се успокоя, но пък имам нужда да се посмея над простотията от време на време, иронията е бонус от мен, хайде сега отвори тълковния речник и виж какво означава тази непозната за теб дума, така правят "милионерите - селинджъри", интелекта е рядка привилегия, не можеш да го купиш на промоция и да го метнеш в пикапа, там при простотията и мръсотията в кочината. Тук следва бурен смях...!

    Коментиран от #10

  • 10 В е л и к и я

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "смях":

    Ти явно следваш философия .. Петолевчо ... ! Аз откъдето отдавна съм се върнал ти даже не си и тръгнал , единствено блуждаеш философствайки потънал в безвремието ... !

    Коментиран от #11

  • 11 пародия

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "В е л и к и я":

    Ето ти още една дума, която да провериш какво означава в тълковния речник, тъй като е повече от ясно,че нямаш подобен речник, отскочи до библиотеката, но едва ли знаеш къде се намира.
    Това обяснява липсата на екзистенц минимум интелект, която в твоя случай е очевадна. Аз където съм в настоящия момент, ти никога няма да можеш дори да тръгнеш натам, иска се интелект, образование и стил- това не се купува, така че хайде изпълзи от кочината, мятай се в пикапа и газ обратно към село / Поляново примерно /, явно мястото ти е обратно на село, откъдето си тръгнал - "момчето излезе от селото, но селото никога не излезе от момчето" - житейска истина, много мъдра и много смешна в случая с теб. Правописните ти грешки са като на първокласник, особено фрапиращо - " къкъвто", добре че не ни се налага да ти слушаме и харманлийският диалект, че тогава вече тотално ще счупиш тъпомера. Следва бурен смях !

    Коментиран от #12

  • 12 В е л и к и я

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "пародия":

    Го.но нещастно , мен още преди 40 години Организационния комитет на Знаме на мира са ме избрали измежду най добрите от най добрите на ПЛАНЕТАТА със мое изпълнение на най трудния народен инструмент ДА ОТКРИЯ АСАМБЛЕЯТА . Тогава трябва да си най най за да те изберат и не съм от София , можеха да си изберат някой от техните деца но знаеха че аз съм най кадърния ....Грамотите и медалите са ми за два куфара , в казармата съм ходел с кожен шлифер, ти ходил ли си изобщо ... Умирай там , легни в някой ъгъл и хлипай .. да те не издиря и да те смачкам като червей ..

    Коментиран от #13

  • 13 великия крах

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "В е л и к и я":

    След поредния ти безумен коментар мога да кажа само едно- там където интелекта липсва, простотията е в излишък. Сигурно не е лесно да си толкова прост, но пък за останалите е доста забавно да гледат как един простак излиза тотално извън релси и показва истинското си лице- пълна карикатура и пародия на мъж и изобщо човек.
    Пий си хапчетата, това е безплатният ми приятелски съвет, продължавай с алогичните си смехотворни коментари, явно животът ти е празен, скучен и лишен от всякакъв смисъл. Не че някой се учудва от този факт, тъжният крах на "великия", всъщност ...псевдо великия, ако трябва да бъдем точни. Фалшив герой, живеещ в свой измислен свят, тъжно, но манията ти за величие продължава да бъде все така смехотворна !