Last news in Fakti

29 Септември, 2020 15:23 3 706 7

Малкълм ще става баща (ВИДЕО)

  • малкълм-
  • франки мюниз-
  • франки мюниц-
  • актьор-
  • баща-
  • бебе

Актьорът и съпругата му не са очаквали такава приятна изненада от живота

Малкълм ще става баща (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Актьорът Франки Мюниц, който познаваме добре от ролята му на гениалния тийнейджър Малкълм в едноименния комедиен сериал, и съпругата му Пейдж Прайс очакват първото си дете, пише сп. People.

Бъдещите родители съобщиха радостната вест във видео, качено в канала им в YouTube, в което 34-годишният Мюниц влиза в ролята на разказвач. Двойката е заснела клипчето по време на пътуване до Уайоминг.

"През последните четири години и половина Пейдж и аз преживяхме невероятни неща заедно. Пътувахме по света, наслаждавайки се на всички тези възможности, които се предоставят веднъж в живота. И макар все още вярваме, че малките моменти ни правят най-щастливи, нищо не може да се сравни с това да чуеш как бие сърцето на твоето бебе", разказва Франки Мюниц.

"Сега обаче за първи път ни се случва истинско чудо. От мига, в който чух как бие сърчицето на нашето бебе, започнах да прехвърлям имена и бъдещи кариерни възможности", разказва актьорът.

Пейдж Прайс на свой ред говори за трудностите около забременяването. "Когато разбрахме, че очакваме дете, и за двама ни беше трудно да повярваме. Дори бяхме шокирани. Знаехме, че искаме деца, но ни казваха, че шансовете ни не са големи. Всяка следваща среща с доктора ме караше да се чувствам по-малко жена. Вълнувам, че се преборихме и вече съм в 15-ата седмица. Продължаваме да броим", споделя съпругата на актьора.

"И двамата сме изключително развълнувани за бъдещето и с нетърпение очакваме да се запознаем с нашето бебче", казва в заключение Мюниц.

Актьорът и избраницата му Пейдж Прайс сключиха брак на 21 февруари тази година - точно четири години след първата им среща. След сватбата актьорът сподели, че всеки един момент от нея е бил "съвършен", припомня изданието.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Синя татуирофка

    2 7 Отговор
    Като малък беше по хубав...! (Четвъртит тя е такава, ние сме Айшетата на селу,, а така...за култура говори,, спуканата,, гума...!)
  • 2 Гого

    15 1 Отговор
    Този и деца ще има а ние по коледа сигурно пак ще го гледаме като дете...
  • 3 ПЕНКО

    0 4 Отговор
    ТИ СИ ВЕЛИК ,НО НЕЩАСТЕН !!! ОБАЧЕ , ЖЕНАТА ДО ТЕБ Е ТОЛКОВА ДОБРА И РЕАЛНА И ИСТИНСКА , ЧЕ ЩЕ ТЕ СПАСИ ОТ ТЕБ !?

    Коментиран от #4

  • 4 газо

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "ПЕНКО":

    Леле пич, кажи кой ти е дилъра, че мноо си як!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 на тая

    1 0 Отговор
    снимка жена му прилича на Деби Хари на младини(вокалистката на Блонди)
  • 7 бравос

    4 0 Отговор
    Супер,живи и здрави да са....,мн як сериал беше Малкълм,пак го гледам,дават го по ФОКС....