Last news in Fakti

30 Октомври, 2012 16:30 3 757 4

Антония Петрова стана "Мисис Свят Русия"

  • антония петрова-
  • мис българия-
  • мисис свят русия

Мис България 2009 Антония Петрова спечели конкурса „Мисис Свят Русия“, съобщи вестник „Комсомолская правда“. Пред изданието блондинката обяснява, че притежава руско гражданство и е имала право да се състезава на равна нога с всички останали участнички, които я приели много добре. За конкурса се готвила едва седмица и изобщо не се е надявала, че може да победи.

 

Относно връзката си с Русия Антония разказва, че родителите й, които знаят добре руски,  са я възпитали в обич към голямата северна страна. През 2006 тя получила стипендия от своя университет в София и заминала да учи в Държавния институт за руски език „А.С. Пушкин“ в Москва. Две години по-късно записала второ висше в българския Икономически университет.

„Но главната причина да съм в Русия е моят съпруг, който е потомствен московчанин“, разкрива Антония, изтъквайки, че Александър винаги я е подкрепял. На конкурса за красота при омъжените дами тя се е явила като „московчанка“. „Още когато се запознах с бъдещия си съпруг, разбрах, че ще остана завинаги тук“, доверява тя.
Перничанката признава в интервюто, че от България най-много й липсва морето, а иначе всичко останало го има и в Москва. И че не се страхува от студената руска зима – може би защото на 7 години се е снимала в реклама за сладолед.

28-годишната Антония Петрова ще представлява Русия на финала на световния конкурс „Мисис Свят“. Изданието уточнява, че красавицата е висока 180 см, тежи 53 кг, мерките й са 95-60-90, а хобито й е да кара ски. Според него, и публиката, и журито са били очаровани от Антония.

Не такова обаче е преобладаващото мнение във форумите. Коментарите там наблягат, че българката, която стана известна у нас с прякора „Мис Крокодил“, била от главата до петите със силиконови корекции и изглеждала поне с 10 години по-стара от обявената възраст. И двете й подгласнички били далеч по-достойни да представляват Русия на световния финал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Онзи

    1 0 Отговор
    Като гледам подгласничките определено си е за първо място!
  • 2 зоя пейчинова

    0 1 Отговор
    Статия от същия весник от 30.10.- Калининградка Инна Жиркова победила в конкурсе «Миссис Россия - 2012»
    Този конкурс се е състоял в Малта и победителката е жена на футболист от Анджи
  • 3 Батко

    0 0 Отговор
    Щом има кой да плаща, защо да не стане???
  • 4 Нафарфорий

    0 0 Отговор
    Абе Кроки, що на конкурс за красота бе?? Иди на Мис Винкел примерно...