20 Октомври, 2020 14:02 6 501 11

Папараци за пръв път уловиха Киану Рийвс и приятелката му в интимен момент

  • папараци-
  • киану рийвс-
  • александра грант-
  • целувка

Те си размениха целувка на публично място, което двойката не е правила преди

Папараци за пръв път уловиха Киану Рийвс и приятелката му в интимен момент  - 1
Снимка: Shutterstock

Макар да са двойка от вече две години досега единственото свидетелство за чувствата между Киану Рийвс и Александра Грант бяха романтично преплетените им пръсти на първата им публична поява на гала вечерта "LACMA Art + Film" в музея на изкуствата на Лос Анджелис през ноември м.г. Тогава 55-годишният актьор, сочен за "вечния ерген на Холивуд", реши да надигне завесата на личния си живот, която в продължение на две десетилетия държа спусната, показвайки, че отново е влюбен, пише life.dir.bg.

Сега, почти 12 месеца по-късно, двамата за първи път бяха уловени в личен момент на близост. През изминалия уикенд папараци заснеха екранния Джон Уик, даряващ 9 години по-младата от него художничка с нежна целувка през отворения прозорец на лек автомобил. Кадърът е направен в Берлин, където от началото на лятото бяха подновени снимките на дългоочакваното трето продължение на филма "Матрицата".

На изображението се вижда как Рийвс, облечен в дънки и черно сако, държащ в ръка червена торба и преметнал през рамо бежов сак, се е навел, впивайки устни в тези на половинката си, която стои зад волана на белия седан. Размяната на ласки се случва пред хотела на звездата, миг преди да се качи в стаята си.

Папараци за пръв път уловиха Киану Рийвс и приятелката му в интимен момент

Чуждите медии предават, че Киану и Александра са заедно в германската столица от около пет месеца, откакто работата по продукцията стартира наново, след като временно бе "сложена на пауза" заради коронавирус пандемията, обхванала света.

Папараци за пръв път уловиха Киану Рийвс и приятелката му в интимен момент

Светът се запозна с Грант в края на миналата година, когато любимият ѝ стъпи на червения килим под ръка с нея, представяйки я не само на Холивуд, но и на целия свят.

"Мисля, че всички хора, които познавам, ми се обадиха през първата седмица на ноември, за да ми кажат колко невероятно е това, че с Киану сме заедно. Но въпросът, който си задавам, е дали цялото това внимание е нещо хубаво", разкри тя пред британското издание на сп. "Vogue" през май т.г.

Досега жената, откраднала сърцето на артиста, е била шаферка цели 7 пъти, като веднъж дори е организирала сватба. Всички се чудят дали обаче самата тя скоро ще облече булчинска рокля и ще мине под венчилото.

"Любовта на всяко едно ниво е изключително важна за мен", каза тя, избягвайки директния въпрос на списанието.

"Не вярвам, че изолацията е начинът. Признавам, че като художник, аз самата имам периоди на уединение, но дълбоко ценя опита от взаимоотношенията", каза Грант.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Псевдоним

    5 5 Отговор
    Да се пробват със Стоичков и ще видят що е това "интимен момент".
  • 2 Папуций

    15 7 Отговор
    И тоя жена не е виждал. Като гледам снимката , май доста си е подправила ЕГН -то.
  • 3 тралала

    0 2 Отговор
    Кубрат Пулев също си размени целувка публично с репортерката Джени Суши в края на интервю, дадено след победата срещу румънеца Богдан Дину.
  • 4 въпросче

    7 5 Отговор
    Киану не е ли могъл да свали някоя 32-33 годишна кифла? Сага поне от такива валяло колкото си ще.
  • 5 Зези

    5 5 Отговор
    Този не е добре. Доста холивудски актьори имат много грозни жени и дебели жени
  • 6 edinbg

    15 1 Отговор
    Коментари на типични консуматори от стадото. Добре са ви обучили, кое е хубаво и грозно. Разум повече ни ви е нужен.
  • 7 Stéphanie 🎲

    6 7 Отговор
    Леле тази жена изглежда баба до него ....майка му 😱не и приятелка че и по млада .Пича има много кинти да и плати няколко процедури за пълна промяна 😂
  • 8 Някой

    5 0 Отговор
    Киану Рийвс явно е омагьосан от тази жена!!!
  • 9 Нищо нищо

    11 1 Отговор
    Важното е че се вози в Голф, който след 20 години ще дойде в Перник! Тогава ще казват, че Киану Рийвс е пърдял вътре! 😂
  • 10 Инспектор Мадуро

    4 4 Отговор
    Киану за майка си ли се е оженил?
  • 11 Хипермен

    2 3 Отговор
    Бати клошарите...