ФАКТИ.БГ

Фалира победителят от Hell's Kitchen (СНИМКА)

Дани Спартак, който победи в първия сезон на шоуто, обяви, че ресторантът му затваря

Публикувана: 22 Октомври, 2020 11:27
49 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 38005
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 3.5 от 49 гласа.

Ресторантът на големия победител от първия сезон на кулинарното състезание "Хелс Китчън“ - Дани Спартак, фалира. Това стана ясно от публикация, която майстор-готвачът сподели в Инстаграм. Със специално обръщение към последователите си той обяви, че столичният му ресторант "Добра година“ затваря врати, пожелавайки успех в бъдещите начинания на доскорошния му екип.

Спартак отвори заведението си в началото на 2019 г. За съжаление кулинарният гуру не успя да задържи ресторанта – за по-малко от две години той претърпя ужасен крах. "Скъпи приятели, целият екип на ресторант "Добра година“ ви съобщава, че за жалост затворихме врати. Благодарим на всички, които бяха част от това кулинарно приключение. Надяваме се всяко ваше посещение да е било истинска наслада за сетивата. Пожелаваме ви здраве и до нови срещи“, пише Дани в личния си профил.



В коментарите Спартак отправя благодарности към хората, с които е работил. Неговите последователи не пропуснаха да изразят своята изненада и съжаление от взетото решение. До един, обаче, успяха да влязат в положението на шампиона от "Хелс Китчън“, засегнат от финансовата криза следствие на разпространението на COVID-19, пише "Телеграф".

"Защо така? Бях почти редовен посетител“, "Не издържахте финансово ли? Гадна работа, не сте само вие, но всяко зло за добро. Една врата се затваря, за да се отвори друга“, "Кураж, време е за нещо ново“, гласят част от насърчителните коментари към кулинаря.

В ситуацията едно остава сигурно – голямата награда, която грабна от шоуто в размер на 100 000 лева, стои в сметка, предназначена за образованието на сина му.

Поставете оценка на статията:
Оценка 3.5 от 49 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
Смях
1 Отговор
Така и не успях да му пробвам пиците , но явно не са били нищо особено.

Оценка:
-24 +89

бай
2 Отговор
От всяко дърво, свирка не става.Добър професионалист не означава добър мениджър. А и за професионализма на повечето от тия може да се поспори. Виж,гуруто им Ангелов е друга бира. Видя че измишльотините не се котират и започна с кюфтета и кебапчета. Браво,така се прави , навеждаш се и продължаваш. Целта на един бизнес е това което правиш да се търси и да носи печалба. Другото е ала- бала за наивници.

Коментиран от #45


Оценка:
-7 +195

111
3 Отговор
Сатанистите са навсякъде в медиите. Комуникират си със символи и жестове. В случая на снимката - кръстосани ръце.

Оценка:
-21 +49

ГРАД КОЗЛОДУЙ
4 Отговор
господине не се предавай бори се всеки има място под слнцето в момента когато се сринеш враговете ти ще те смачкат кураж хивотът продължава ЧОВЕК е ЖИВ ДО КАТО ДИША

Коментиран от #13, #30


Оценка:
-7 +43

5659856
5 Отговор
Ами нормално е да фалира, Ганьо още не е дорасъл за такива по така ресторанти, на Ганьо му дай механи с кебапчета, дробчета по селски и много жива музика, в цяла България сигурно няма и 100 ресторанта от класа и едно 80% са в София, всичко друго механи тип слененино ти си патрон :))))))))))))))

Коментиран от #34, #42


Оценка:
-46 +64

МП4
6 Отговор
То така се върти ресторант, онзи Ангелов ги подкокоросва и те неосъзнати правят като него. Добър готвач спечели състезанието ама с парите мисли д-р инвестиции..Такива като Ангелов , Манчев, онези от Мастер Шефа менторите, особено жената тези са си изкарали парите дето се казва началото при тях е било отдавна, сега може само да експериментират и да натграждат, А Спартак може да е голям готвач но не може да правиш такива огромни инвестиции с шепа хора в кухнята , завъртяно меню и изисканост, с надеждата да пробиеш в тези размирни времена нито има посетители нито има такива пари , за да са всеки ден там...Вс е много сложно , но това става заради големия рейт и реклама на ресторантите на големите , които 30 год и повече са градили з сега такива като Дани Спартак и вс останали по веригата да им правят популярноста на онези, пък новаците са за малко хахаха накрая фалит и до скоро. Хората трябва да си отворят очите , за да видя крайната цел, не толкова успеха на сегашните клкот да си начесат езиците старите с надеждата света да им обърне внимание :))))))

Оценка:
-4 +43

Рошко
7 Отговор
То пък една кухня маааа, да ги гледаш ли манджите му да ги снимаш ли, по важното е че в най гледаното време се излъчват само предавания за идиоти за да се отклонява вниманието оглупялото стадо

Оценка:
-3 +66

Смях
8 Отговор
Да правиш бизнес в бг си е чисто самоубийство ,) Една среща с психиатър преди 2 години щеше да му спести много главоболия !

Оценка:
-6 +64

МЪЖКАРЯ
9 Отговор
Всеки един бизнес в днешно време е трудно да се развива тук има фактори като местоположение,каква точно е кухнята и т.н!За в бъдеще ще става и по трудно с всяко едно начинание но такъв е живота!Успех на всички във всяко едно начинание🤜🤛

Оценка:
-3 +46

шгж
10 Отговор
До номер 5 - Ми Ганьо пари нема за френски гурме изгъзици. Компре?

Оценка:
-5 +67

11
Този коментар е премахнат от модератор.
Баш Батка
12 Отговор
Много черпаци и сервитьори си мислят, че е сладка работа да си кръчмар! Но не знаят ,че си има доста чалъми и работата е неблагодарна!

Оценка:
-1 +69

Патриота
13 Отговор

До коментар #4 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


Да беше понаучил малко български език. Знаеш ли какво е граматика ?

Оценка:
-6 +18

14
Този коментар е премахнат от модератор.
15
Този коментар е премахнат от модератор.
Инспектор Мадуро
16 Отговор
Кво няма да фалира, ако порциите са му като в Хепи е нормално. Аз за да се наям там трябва да поръчам 3 неща. Демек 35 лв. Нестига, че намалиха порциите ами и цените вдигнаха. Всички алчни българи нямат място като шефове на фирми. Мастото ви е в кенефа със стирката в ръка, защото не само, че сте алчни ами сте и некадърни.

Коментиран от #22


Оценка:
-4 +69

йокин
17 Отговор
Държавата-намали данъка,а ресторантьорите,намалиа грамажа,а цените,увеличиха двойно.А после фалирали,ич да не подхванат.

Оценка:
-3 +52

ники
18 Отговор
Една порция за бог да прости 20лв мерси

Оценка:
-0 +51

Таня
19 Отговор
Е,големи злобари бе,големи! Това е българина,а после,държавата му крива!

Оценка:
-29 +15

Данчо
20 Отговор
в тея времена не е бизнес да правиш ресторанти и заведения за хранене ще фалираш много бързо това е положението в България

Оценка:
-5 +25

Доктор Бойко Борисов
21 Отговор
Местя.....

Оценка:
-4 +9

гост
22 Отговор

До коментар #16 от "Инспектор Мадуро":


ти па щот си мноо кадърен, не моеш да извадиш 35 лв....

Коментиран от #28


Оценка:
-9 +8

101
23 Отговор
Дани, дани, ако не е фурна за рогчета и пици за лев или милинки , рано или късно затваря. Е ако е някакъв параван може да работи силно дори и без реални клиенти;)

Оценка:
-4 +10

Иво Пеев
24 Отговор
Така става с нагласените победители

Оценка:
-6 +19

Някой си
25 Отговор
Такива, които си мислят че ще учат българина кокво да яде са до тук, разните никому неизвестни "шефове" също!

Оценка:
-2 +30

Манафа
26 Отговор
Жалко.Тоя брикет въртеше страшни кавали в кенефа.

Оценка:
-5 +4

Питай питай
27 Отговор
Абе Дани, иди питай Коцето как се развива заведение и се купуват ферарита!

Оценка:
-2 +27

28
Този коментар е премахнат от модератор.
До 111
29 Отговор
Кръстосаните ръце не са сатанистични, а рицарски

Оценка:
-4 +5

кк3ййй3лк
30 Отговор

До коментар #4 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


Добре де. Разбирам, че си с инсулт, ама защо си толкова, много неграмотен? Не вярвам още с ражденето си да си бил с инсулт. Не си ли ходил на училище, поне до 7-ми клас?!
Фрапантно си неграмотен (съжалявам да го кажа)!
А когато има трагична новина си като древно-гръцките оплаквачи!
А, спри се! Разбирам ,че нямаш какво да правиш, ама то, твоето "виртулано присъствие" не се търпи вече!
Знам, че се чувстваш засегнат от мен и визирайки колко много си ощятен от болестта ти, ми се иска да ти кажа! Погледай Стивън Хокинг. Погледни колко много го е ощетила природата, а какъв интелект има! какъв изказ има и какъв ум! А, сега сравни посотовете си с мислите на Хокинг и си направи сметка!

Оценка:
-1 +9

волен сидеров
31 Отговор
ХОРА ДА НЕ ВИ ПУКА ЗА МАКАРОНА ВИРУСА-ХОДЕТЕ ПО РЕСТОРАНТИ,ПО ЛЕКАРИ,ПО ЗЪБОЛЕКЪРИ-ВСЕ ЩЕ СЕ МРЕ ,НО НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ НА КАБАЛА ДА ВИ МАНИПУЛИРА.ИДВАТ ХУБАВИ ВРЕМЕНА СЛЕД 2025 ГОДИНА-СТРАХОТНИ ЩЕ СА ПОВЯРВАЙТЕ

Оценка:
-5 +4

VVV
32 Отговор
Много американски телевизии гледате :))) Света не е БТВ .той е реален ;) По малко БТВ .Повече печеливши бизнеси ;)

Оценка:
-0 +9

asdsa
33 Отговор
Е как да не фалира, те март месец затвориха държавата, съсипаха бизнеса

Оценка:
-1 +14

34
Този коментар е премахнат от модератор.
Някой си
35 Отговор
Еми... Наплашиха населението през март, настроиха всички на програма ковид,и то не само, и фалитите тепърва ще започват апък колкото до коментиращите които искат да се НАЯДАТ за 35 леа.....като собственик на изискан ресторант във Варна казвам, Че От Такива и бранша няма нужда не ви искаме като клиенти защото първо не сте нашия таргет второ нямате култура на потребление самия факт, че някой отива на изискан ресторант с мисълта че ще СЕ НАЯДЕ..... Квоооо.... не бе хора готвят ви 5 готвача и една маса я ибслужват 3 сервитьора и тези хора освен хубави заплати имат и адекватни усигоровки за обслужват... Някой си.... само приборите на масата струват колкото една средна работна заплата На такова място се ходи за да преоткриеш вкусове и събереш спомени, които ще те греят поне няколко месеца и ако тези 35 лева са ти фактор по добре не ходи и истината е че населението е бедно, не, че не иска, просто хората понякога започват да злобеят срещу нещо, което не разбират и особено ако и струва пари... За дръжте си парите приятели вие имате повече нужда от тях.

Коментиран от #39, #41, #44


Оценка:
-15 +11

Никой
36 Отговор
Да постигнеш американската мечта , да но днес Америка не че се закрива но се променя. Но да не се отчайва не е нито първият, който фалира а колко още такива ще видим. С тази пандемия унищожават първо желанието за работа и развитие, готвенето не е само плюскане а кулинарно изкуство но ще го убият и ще ни хранят с консерви боб. Важното е да се уважат желанията на сзо. Защо например не е възможно да се закупи билет за влак за след 23 ноември? Дали не се подготвя голямо блокиране на движението преди новогодишните празници?

Оценка:
-0 +8

Дани Спартакус
37 Отговор
От всеки Джендър пицар не става - а и пицариите са много в София или кръчма или пицария другите ресторанти са по региони ориентирани - китайски, мексикански, корейски, индийски и толкоз. Ако не търсиме на баницата мекото, а се вложи труд можеше и да успее. А 100000-те хилки сигурно ги е опукал по казина - тоя няма грам акъл и чавето нема да учи ще става клош.

Оценка:
-4 +3

38
Този коментар е премахнат от модератор.
Коко
39 Отговор

До коментар #35 от "Някой си":


Искаш да им покриеш разходите за един ден, за това са ти високи цените. За една година искате да си купите палати, скъпи коли и т.н.Вън от бизнеса, алчни кожодери

Оценка:
-2 +10

40
Този коментар е премахнат от модератор.
Нищо неразбиращ
41 Отговор

До коментар #35 от "Някой си":


Кой вкус да открия? Вкуса на прясното три годишно бон филе ли?? На току що откънатите турски домати ? На прясно приготвената вчерашна паста? На току що уловения преди четери месеца прясно замразения лаврак ли????

Оценка:
-0 +16

гост
42 Отговор

До коментар #5 от "5659856":


Абсолютно сте прав. Дори една нормална закуска няма къде да намери човек, само баници, бози, кифли ............. ядеш на крак като магаре.

Оценка:
-0 +3

Бай Ху (By Who)
43 Отговор
Аааа, има има. Язе си закусвам като пич у Неро при пилето. Спирам си бентлито на средата на витошка, седам си, кафенце, кроасанчета, гледам си през прозореца. Преди си закусвах у България, ама ония мултаците я затвориха и направиха целата сграда бейрут. И те така.

Оценка:
-0 +2

Бай Ху (By Who)
44 Отговор

До коментар #35 от "Някой си":


Извинявай, а тоалетната чиния в ресторанта ти с позлатени ръбове ли е? Ако е достатъчно луксозна ше минем през ресторанта ти по голема нужда.

Оценка:
-0 +4

Kubeto
45 Отговор

До коментар #2 от "бай":


Трябва да знаеш, че пържи с осигуровките в тия кебапчийници и затова издържа!

Оценка:
-0 +1

Гешев
46 Отговор
Ходихме няколко пъти като отвори. Първото нещо, което ни направи впечатление, беше името - превод на известна марка за гуми. След това откровено странната храна - свински уши и подобни, с извинение, извращения, по-подходящи за пазар в Ухан. Алкохолното меню също беше странно. Както и да е, от това, което сме опитали там, нищо не ни направи впечатление - победител или не - далеч е други места в София във всяко отношение.

Оценка:
-0 +4

знаещ
47 Отговор
ПичУви,
Ресторантчето не е негово, а на един балкански тарикат от Филибето, дето клатурчи едно коти от Биг брадъра…
И те там не готвеха, а перяха едни артийки...

Оценка:
-0 +6

незнайко
48 Отговор
Защо се говори за фалита на Дани Спартак а е сложена снимка на шеф Виктор Ангелов. Това е заблуждаващо за тези, които не знаят как изглежда !!!

Оценка:
-0 +5

стоян георгиев
49 Отговор
естествено че ще фалира,подобно и на останалите измислени шефове.да имаш ресторант и то печеливш не е лесна работа и готвенето е само един от сегментите на успеха.тоя виктор ангелов докато го помпаха с реклама е фалирал 100 пъти.подобни са и другите възпитаници на тох а,дето сега се дуят че били шефове .пълна измама са тия предавания за готвене.

Оценка:
-0 +3

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.


Ловци на бисери
Красимир Каракачанов
Вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов коментира ситуацията в света
Радикалният ислям настъпва, а ЕС се занимава с глупости"

Още бисери
ТОП 5