5 Ноември, 2012 12:20 1 711 0

Наоми поръча слонове за ЧРД на Доронин

  • наоми кемпбъл-
  • владислав доронин-
  • рожден ден

Според ПЕТА слоновете били по-интелигентни от Наоми

Известната възлюблена на руския олигарх Владислав Доронин – супермоделът Наоми Кемпбъл, е замислила изненади за 50-годишния му юбилей, който двойката ще празнува в Индия. Сред тях е организирането на игра на поло върху слонове и концерт на Даяна Рос срещу повече от половин милион долара, пише „Дейли мейл“.

Честването на бизнесмена ще се състои на 7 ноември и Черната перла вече е в Джодхпур. Тя е поръчала седем слона, които ще бъдат докарани с камиони на специалното игрище за този екзотичен спорт. Нейната трескава активност обаче събуди негодуванието на няколко организации за защита на правата на животните, според които „да се возят слоновете по лошите пътища през джунглата заради нечия прищявка, е жестоко.“

Кемпбъл и нейните звездни приятели притежават повече пари, отколкото състрадание, казва се в заявлението на представители на ПЕТА („Хора за етично отношение към животните“). „Ние ще поискаме мачът официално да бъде забранен и ще се опитаме да убедим Наоми да се присъедини към нас и да се бори за правата на слоновете в Индия“ -  обяви представителката на организацията Беназир Сурая, която казва, че слонът е национално богатство на Индия и е надарен с повече достойнство и интелигентност, отколкото Наоми би могла някога да мечтае да има.

Що се отнася до концерта на Даяна Рос, Кембъл щяла да изпрати специален частен самолет за нея.

За тридневното празнично мероприятие с 80 ВИП-гости, чиито имена се пазят в строга тайна, е резервиран разкошен хотел-дворец, където една нощувка струва почти 1000 долара. Въпреки конфиденциалността обаче е изтекла информация, че се очаква пристигането на Кейт Мос, Клаудия Шифър, Донатела Версаче и дъщерята на Мик Джагър – Джеийд, които са дружки на Наоми от модния бизнес. Ще присъства и друг руски олигарх - „колегата“ на Доронин Роман Абрамович.

Влад Доронин и Наоми Кемпбъл са заедно от 2008 г. Преди 2 години бизнесменът с подобен огромен размах отбеляза 40-годишния юбилей на приятелката си на френската Ривиера, а в момента строи за нея „космическа“ къща в Подмосковието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА