Last news in Fakti

22 Октомври, 2020 18:03 6 326 14

Дъщерята на Борат е от Бургас и още интересни факти за Мария Бакалова (ВИДЕО)

  • борат-
  • актриса-
  • мария бакалова-
  • борат 2-
  • саша барон коен-
  • джими кимъл

Саша Барон Коен я представи зрелищно при Джими Кимъл

Българка влиза в ролята на дъщерята на Борат в дългоочакваното продължение на кинохита на комика Caшa Бaрoн Кoeн. 26-годишната Мария Бакалова от Бургас беше представена зрелищно в едно от най-популярните вечерни предавания в САЩ - Шоуто на Джими Кимъл.

Основен гост беше самият Саша Барон Коен, а след излъчването в тв ефира на тийзър, в който българката по странно стечение на обстоятелствата забременява от баща си, в студиото влезе и самата Мария Бакалова.

Важен момент и в откъса от филма, и при участието ѝ при Джими Кимъл, е това, че тя има свободата да говори предимно на родния си език и по-рядко на английски.

Кулминацията дойде, когато пресъздавайки образа на Борат, Саша Барон Коен съобщи, че коронавирусът е дело на евреите, а Мария Бакалова му на чист български поиска от Джими Кимъл да си свали гащите.

В отговор и двамата мъже в студиото останаха по долно бельо, а след това - без обувки.

Продължението на приключенията на казахстанския журналист Борат излиза този петък, а водещата роля на Мария Бакалова вече може да се смята за международен успех. Бургазлийката е ученичка на Иван Добчев и Маргарита Младенова от НАТФИЗ, участва в "Бащата" на Кристина Грозева и Петър Вълчанов, като филмът получи "Кристален глобус" на фестивала в Карлови Вари. Играе и една от главните роли в "Като за последно" - комедията на Ивайло Пенчев, триумфирала на фестивала "Златната роза".

Мария Бакалова в момента работи в Европа в тандем с Юлиан Костов, който отдавна снима с някои от най-елитните световни режисьори. Именно той я изпраща на кастинга за продължението на скандалния филм на Саша Барън Коен, който разсмя света с "Бруно", "Диктаторът" и "Али Джи".


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    20 17 Отговор
    Дъщерята на Борат е поредната не знаеща бъкел руски език и играеща роля на рускиня/казакстанка. Същата глупост като оня Русев, кога го водеха "руснак". Понеже не знае да откъсне на руски си ги редеше на пловдивски диалект. Сега и тая ще я слушаме да миечи.
  • 2 Империя Зла

    31 4 Отговор
    За краварина особена разлика между руснак и българин нема. За него всичко с фамилно име завършваюо на -ов -ев е потенциален шпионин готов да хване АК-то всеки момент.

    Коментиран от #12

  • 3 иначе партнере

    22 5 Отговор
    Забелязвате ли, че българката като играе в западно кино ще е винаги в ролята на лека жена, евтина плът. А когато наемат некой българин за статист, то той винаги умира без съпротива от краварския супер герой само като го погледне.

    Коментиран от #9

  • 4 Баце Борат

    24 0 Отговор
    И на мен така в чужбина ми викат, руснак си бе, българите са черни и приличат на египтяни. Така и за пред янките българският език минава досущ като руския, все едно диалекта от Кентъки и Алабама. Едно е сигурно, филмът ще е забранен в Русия, Израел и Казакстан.

    Коментиран от #7

  • 5 Четник

    12 3 Отговор
    Аз,като Prime member на Amazon ще имам удоволствието да гледам безплатно премиерата. Много смешен диалект вади келемето.Успех и късмет в кариерата на Българката.

    Коментиран от #6

  • 6 Азамат Багатов

    14 0 Отговор

    До коментар #5 от "Четник":

    Аз пък като непрям мембър, ще си го свала 10 мин след като свърши.

    Коментиран от #8

  • 7 Така е

    14 0 Отговор

    До коментар #4 от "Баце Борат":

    Ромите ги е срам и се наричат българи/румънци в чужбина. Само тук са горди а ромското си потекло. Добре е да сме в ЕС, колко много роми са извън България не в за вярване.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Конспирация

    4 4 Отговор

    До коментар #3 от "иначе партнере":

    Щото пък британеца Саша Барон Коен много героична роля има.
    А мислиш че България може да надвие Щатите при един конфликт ли, та да ни изкарват супергерои ?

    Коментиран от #10

  • 10 този е

    5 1 Отговор

    До коментар #9 от "Конспирация":

    еврей, не британец
  • 11 xzxz

    4 2 Отговор
    Статия за филм пак го обърнахте на политика американци срещу руснаци да го докосвате всички ракиджосани професори по всичко
  • 12 Бобо

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Империя Зла":

    А бе умник, ако ти пусна да слушаш киргизки и узбекистански и после те питам кой кой е - ти какво ще кажеш.
    Аман от българско самочуствие. Много прост народ

    Коментиран от #14

  • 13 Манги

    1 0 Отговор
    На този простотиите продължават с най-добрия пример. Прозта българка в прозт филм
  • 14 Йо Несбьо

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Бобо":

    Узбекски да, узбекистански няма. Впрочем, в Уикипедия има сравнение на текст между турски и узбекски в някакъв държавен документ - от едно 500 думи само една беше различна. Чист турски с някои регионални и исторически наложили се различия. Киргизкият е по-различен. И той е тюркски и от тюркската езикова група, но отива към онези трудно разбираеми езици на Алтай, Памир и Хиндукуш. Така че ако трябва да се каже кой от двама души е узбекистански и кой киргизкият, трябва само да ги видиш наживо и чуеш как говорят. Киргизът ще е с език от типа "жулъй заляйзма тенизъй...", а узбекът почти на 90% ще пердаши на турски.