24 Октомври, 2020 16:37 5 024 7

Съседи на Хари и Меган разкриха какво се случва в "перфектния" им брак

  • съседи-
  • меган маркъл-
  • принц хари-
  • кралско семейство-
  • брак-
  • връзка

Херцозите не прекарвали особено много време заедно, твърдят съседите им

Съседи на Хари и Меган разкриха какво се случва в "перфектния" им брак - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Спешното пътуване на принц Хари до Лондон не се отразява по най-добрия начин на отношенията му с Меган Маркъл.

Според информация в британската преса, по-малкият син на принцеса Даяна ще се наложи да проведе сериозен разговор с баба си Елизабет II. Тя била изключително разочарована и недоволна от начина, по който внукът ѝ се държи в публичното пространство.

Запознати издават, че внукът на Елизабет II ще пристигне на Острова без съпругата си, пише jenata.blitz.bg.

Това определено е създало напрежение в отношенията на младото семейство. Съседи на двойката разкриват, че между тях са възникнали сериозни разногласия. Те добавят, че не са ги виждали да се разхождат заедно на територията на луксозното им имение в Монтесито, не ги срещат и в Санта Барбара. Освен това, по думите им, херцозите не прекарват почти никакво време заедно, пише New Idea.

"Нещата помежду им изобщо не са добре", казва източник.

Съседите често забелязвали, че принц Хари остава в имението с кучето и малкия Арчи, докато Меган се усамотявала в луксозен ресторант на 5-звезден хотел, където работела от сутрин до вечер.

„Говори се, че Хари прекарва повече време с кучето и сина си Арчи, отколкото с Меган, която избягва странното напрежение помежду им, като се мотае в ресторанта и организира социални обяди и срещи", добавя източникът.

Някои добре осведомени жители на Монтесито смятат, че херцогинята дори се е преместила да живее в една от вилите до ресторанта.

"Виждат я там няколко пъти седмично. Местните започват да се чудят дали тя всъщност живее там!", споделя още източникът.

Въпреки че принц Хари може да е недоволен от настоящата ситуация, той не може да направи нищо.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тръмп

    32 1 Отговор
    "Бабата" е фенка на Тръмп ако не знаете той беше специално поканен от нея в Бъкингамския на хапване и не спряха да се смеят и подхвърлят комплименти един към друг! Внука (притиснат предполагам от жена си) си позволи в чужда държава да излиза в медиите и да прави клипета в които говори против Тръмп и агитира да се гласува за Байдън. Съмнявам се това да се е харесало много, много в семейството. Първо отиваш в държава, която те приема и ти дава някакви привилегии, а след това започваш да говориш срещу човека допуснал те там с отворени обятия.
  • 2 куфоча

    23 2 Отговор
    Меган гони ли го с тигана из кухнята?

    Коментиран от #4

  • 3 Аман

    23 1 Отговор
    Еми... Клатенето им втръсна.
  • 4 гост

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "куфоча":

    Тя организира обяди, не ги готви. Вероятно не може едни бъркани яйца да му направи на завалията. Милиони са точили лиги по извиките и усмивката й, ама като се наиграе, начеше и се почва с женските номера, системното сърдене и недоволство, било то и да е дукеса. Да не казвам всички, ама повечето жени са си така, ако ще добре да си живеят, пак ще кажат, че нещо им липсва и не им е достатъчно.
  • 5 Тъпи клюки

    4 2 Отговор
    Като се сетя, какви ужасни измишльотини съм чула за наше семейство, отдавна вече не вярвам на това, което не съм видяла и чула лично.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ямайка

    3 0 Отговор
    По-малкият син на принцеса Даяна ще се наложи да проведе сериозен разговор с баба си Елизабет II. БАБА МУ ЩЕ ГО ВКАРА В ПЪТЯ. НА КРАЛИЦАТА НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ НЕ СЕ ОТКАЗВА. А ЕЛИЗАБЕТ ВТОРА Е УМНА И ДИПЛОМАТИЧНА ЖЕНА. В ЛОНДОН ГОТИНИ МАЦКИ ДАЛ ГОСПОД. ПРИНЦЕСИ СЪЩО. РИЖАВОБРАДИЯТ ХЕРЦОГ ПО-ДОБРЕ ДА СИ БЕШЕ СТОЯЛ В АРМИЯТА,А НЕ ДА СЕ ПОДЛАГА НА ТУРБОМЪЧЕНИЯ.