Last news in Fakti

25 Октомври, 2020 15:22 6 557 17

Антония от "Фермата" няма мъж и няма силикон

  • антония-
  • фермата-
  • необвързана

Чуя ли някой да ме критикува, ставам и излизам, споделя художничката

Антония се превърна в една от най-обсъжданите жени в България заради участието си във „Фермата” и woman.bg едва дочака излизането ѝ от предаването, за да я разпита защо няма мъж до себе си и с каква булчинска рокля планира да се ожени.

Красавицата е на 28 години, от Асеновград, но от малка живее в София. От тийнейджърка работи в бизнеса със строителни материали на родителите си. Не се страхува от физическия труд. Копала е градината на село и е доила крави. Не търси материалното, духовна и креативна е. Рисува добре, а тази година завършва специалност „Мода“ в НБУ и мечтае да стане стилист. Провокативна, секси и необвързана, Антония знае цената си, затова твърди, че самочувствието ѝ има покритие.

💋

A post shared by A. Sandova (@antonia.sandova) on Oct 21, 2020 at 10:24am PDT

-Как ви посрещнаха близките ви след излизането от „Фермата”. Имаше ли критики и как се чувствате?

-Веднага след като напуснах Жанета Осипова бързаше да ми се обади и да ме разпита за всички подробности. Най-близките ми – майка ми и баща ми дори ми казаха, че съм останала във „Фермата” твърде дълго и съм им липсвала. Те одобряват напълно моето държание, понеже аз в предаването бях това, което съм и в живота и не съм играла някакви роли. Нямаше критики и забележки от тяхна страна, но аз си направих самокритика. Имам самочувствие и то не е без покритие. Но не търпя критика. Чуя ли някой да ме критикува, ставам и излизам. Това е нещо, което трябва да променя.

Антония от "Фермата" няма мъж и няма силикон

-Споменахте плеймейтката Жанета Осипова. Това ли е една от участничките, с които ще продължите да бъдете близка и след предаването?

-Да, Жанета е една от приятелките ми. И аз не вярвах, че между две красиви жени може да се зароди приятелство. Може би зрителите са очаквали да се хванем за гушите в предаването, но ние си допаднахме още в самото начало и превърнахме това чувство в едно много близко приятелство. Тя ще остане и в бъдеще до мен.

🦄

A post shared by A. Sandova (@antonia.sandova) on Oct 19, 2020 at 2:48am PDT

-Как едно хубаво момиче като Вас с бъдеще няма мъж до себе си?

-На този въпрос и аз нямам отговор. Може би имам твърде много изисквания към мъжете, на базата на връзките, които съм имала досега. Критериите ми са високи и малко мъже отговарят на тях. Но съм готова да дам шанс на някой, който отговаря на тях и нямам предвид да е красив на външен вид. След „Фермата” мъжката част от феновете ми не се е увеличила ужасно много, защото аз и преди това имах достатъчно обожатели. Сега непрекъснато ми пишат млади жени които се интересуват от начина ми на живот.

-Разкрийте и на нас част от женските си тайни за прекрасния ви външен вид…

-Важното е да се спортува поне по час и половина на ден. Не съм фитнесманиак и не стоя като вързана във фитнеса, предпочитам по-кратки, но по-натоварващи тренировки. Спортът може да не е само в зала, заменям го и с поход в планината и разходка. Използвам само натурална козметика, която сама си приготвям. Дори с билки, които аз отглеждам или купувам, но не от магазина.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ковидянец

    18 0 Отговор
    Е, и?
  • 2 глоги

    42 0 Отговор
    "Критeриитe ми ca виcoки и мaлкo мъжe oтгoвaрят нa тях. Нo cъм гoтoвa дa дaм шaнc нa някoй, кoйтo oтгoвaря нa тях и нямaм прeдвид дa e крacив нa външeн вид." НЯКОЙ ЧИЧКО-БАНКОМАТ.Казва си го открито жената. Да е красиво финансово нацепен.
  • 3 Дельо Хайдутин

    30 0 Отговор
    А това в устните и какво е?

    Коментиран от #7, #14

  • 4 Мимч

    28 0 Отговор
    Тая май се е помислила за нещо много на високо,но такива обикновено кацат ниско...
  • 5 Брат Пид

    25 0 Отговор
    Аз веднага мога да ти кажа що няма мъж до себе си....Лъха ми на IQ със знак минус...И да ми дойде да ми се моли съм с 200 от място...И започвам да бягам Баце😂
  • 6 един от многото

    27 0 Отговор
    Относно силикона , може и да няма , ама май има , защото джуките и са като на щука. За мъжете , то си е нейна работа , ако иска да си пълни с туршия
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Ежко

    5 0 Отговор
    Чичо Митко на финал,
  • 9 Дългият

    5 3 Отговор
    ...Две красиви жени...за Антония да, но за Жанета...бих се замислил...
  • 10 Много ме интересуваше

    7 0 Отговор
    Факти благодаря ви че ме информирахте........
  • 11 Рон Джеръми

    7 0 Отговор
    Хм! Млада и прилично изглеждаща жена без мъж! Хм! Не може да е вярно. А ако е вярно, значи има нещо дето не го разбираме.
  • 12 Шопо

    0 0 Отговор
    Сигурно е лизиблизи
  • 13 АВЕ ДРЕ МЕ....МИ....ТОЧНО ПЪК

    4 0 Отговор
    ЗА ТАА...И ВЪОБЩЕ НА КОЙ МУ ПУКА ЗА КИФЛОЧИ....
  • 14 Шоп от СО

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Дельо Хайдутин":

    Жилибон
  • 15 123

    2 0 Отговор
    Е, моме, ние сме добре с очите. Точно силикон имаш, на ква се правиш? По-добре кажи силикон си имам, мъж търся. Финансово атрактивен, иначе може да прилича на Шрек.
  • 16 Айде сега пък

    0 0 Отговор
    А почасово ?
  • 17 ЪРП

    1 0 Отговор
    ЗA OНAЗИ НAГЛA ИНТEРECЧИЙКA AНТOНИЯ, ДУУУМИ НЯМAМ........
    КAК ЗAВЪРТЯ ГЛAВAТA И ВЪРТИ НA МAЛКИЯ CИ ПРЪC OНOВA БУДAЛEНЦE ГВAРДEЙЧE...., ЧУУДOO

    ТOЙ CE ВЛЮБИЛ ДO УШИ В НEЯ, A ТЯ ЩE МУ ПOКAЖE CРEДНИЯ ПРЪCТ OЩE КAТO ИЗЛЯЗAТ НAВЪН!!!!....ЩOТO ТЯ ТЪРCИ ЧИЧКO ПAРИЧКO C МAЗНAТА И ЛЪСКАВА ТАРАТАЙКА..., A НE НEКВO ГВAРДEЙЧE ЗA "ЛЮБОВ, ЧЕСТ И ДOCТOЙНCТВO"......КВO ЛИ OЗНAЧAВAХA ТEЗИ ПOCЛEДНИТE ТРИ ДУМИЧКИ ???