25 Октомври, 2020 16:56 8 360 8

Дженифър Лопес разкри защо се е омъжила за Марк Антъни

  • дженифър лопес-
  • марк антън-
  • брак

Певицата казва, че е получила знак от съдбата

Дженифър Лопес разкри защо се е омъжила за Марк Антъни - 1
Снимка: shutterstock

В книгата си "Истинска любов", излязла на американския пазар през 2014 г., Дженифър Лопес говори открито за върховете и паденията в отношенията си с бившия ѝ съпруг Марк Антъни, който е баща на двете ѝ деца - близнаците Ема и Макс. Тя също така разкрива на читателите чувствата, белязали раздялата им, и обяснява решението си да му отправи покана да вземе участие в турнето ѝ, кратко след развода им.

Едва сега обаче, точно шест години след края на романса им, базирайки се на творбата ѝ, чуждестранната преса посочи причината, поради която латино дивата е минала под венчилото с певеца. В книжното издание тя пише, че след като по-рано Бен Афлек е разтрогнал годежа им, сърцето ѝ е било разбито. Изпълнителката на "Love Don"t Cost A Thing" не отрича, че съвсем ясно съзнава факта, че в онзи период е скочила от една връзка в друга, но по думите ѝ това е бил начинът, с помогнал ѝ да се справи с болката си.

Дженифър Лопес разкри защо се е омъжила за Марк Антъни
Снимка: shutterstock

"Нещата с Бен приключиха малко преди да настъпи мигът, в който щяхме официално да разменим клетви пред брачния олтар. Тогава за първи път разбрах какво е истинска агония, сякаш някой изтръгна сърцето от гърдите ми. По-лошото обаче дойде след това... Давайки си сметка, че няма да имам приказното семейство, за което мечтаех, започнах да се разпадам", пише тя.

Но съвсем скоро след това страданието ѝ бива изместено от надежда... Звездата от "Да свалиш Уолстрийт" съвсем неочаквано се е сблъсква с Марк на улицата. И понеже срещата им се случва едва няколко дни след датата, на която е трябвало да се омъжи за Афлек, тя я приема като знак от съдбата. В миналото, по-точно през 1999 г., двамата са имали кратки отношения, а после всеки от тях е поел напред по житейския си път. Само че заставайки отново един срещу друг, Лопес и Антъни дават втори шанс на любовта си.

"Помислих, че обстоятелствата са се стекли така, че в крайна сметка да се озовем заедно. Все пак не може всичките ми огорчения да са били напразни, нали? Може би е било необходимо да опозная отблизо разочарованието, за да се върна при човека, с когото всъщност е трябвало да бъда през цялото. Това бе най-точният момент, в който Марк можеше да влезе обратно в живота ми", казва носителката на наградата "Икона".

През последните няколко години, преди да стигне до това заключение, тя поддържа приятелски отношения с музиканта и дори работи с него по няколко проекта, сред които е и дуетът им на испански език "No Me Ames", чието заглавие иронично се превежда като "Не ме обичай".

"Още от самото начало той не е крил, че ме харесва", разкрива Джей Ло, признавайки, че се е озовала повторно в обятията на Антъни, тъй като не е искала да бъде сама в онзи труден период.

"Всеки от нас прави своя избор, моят бе да повярвам, че с него си принадлежим. Трябваше да приема, че това е така. Не желаех да съм самотна, затова когато Марк се появи с широка усмивка и разтворени ръце, бях повече от щастлива да скоча в тях", обяснява Лопес.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ърп

    5 4 Отговор
    В никакъв случай не е за пари.

    Коментиран от #4

  • 3 Цако

    10 4 Отговор
    А на кой му пука?
  • 4 Ами

    8 2 Отговор

    До коментар #2 от "ърп":

    тя самата си има достатъчно 😊.

    Коментиран от #5

  • 5 ърп

    11 4 Отговор

    До коментар #4 от "Ами":

    За една жена няма лимит на достатъчност.

    Коментиран от #6

  • 6 111

    6 4 Отговор

    До коментар #5 от "ърп":

    Не познаваш достатъчно жени, за да знаеш.
  • 7 сапунка

    2 3 Отговор
    Мангизлийката може да щракне някой латино-сериал. И от там ще потекат песос.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.