27 Октомври, 2020 19:36 2 592 7

Емили Ратайковски все така провокативна в очакване на първото си дете (ВИДЕО)

  • емили ратайковски-
  • бременна-
  • първо дете

Брюнетката съобщи хубавата вест по впечатляващ начин

Емили Ратайковски все така провокативна в очакване на първото си дете (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Горещата Емили Ратайковски, чиито сексапил не оставя нито един мъж безразличен, преди часове обяви пред своите над 26 милиона последователи в Инстаграм, че очаква първото си дете. И преди да се запитате дали това означава, че американката от полски произход най-после е решила да се кротне, след като дори брачното венчило не успя да обуздае провокативната ѝ природа и да я накара да улегне, бързаме да ви кажем, че тя продължава да бъде все така предизвикателна, макар и бременна, пише dir.bg.

Брюнетката, която е съпруга на милионера и филмов продуцент Себастиан Беър-МакКлард, съобщи хубавата вест по впечатляващ начин. Тя сподели в акаунта си дигитална корица на последния брой на сп. "Vogue", която краси. На кадрите звездата от филма "Крадец и измамник" позира по нежна сатенена нощница с тънки презрамки и V-образно дантелено деколте. В началото камерата снима близък план на лицето ѝ, а после плавно се отдалечава, показвайки заобления ѝ корем, който тя нежно обгръща с ръце.

View this post on Instagram

Grateful & growing 👼 Thank you @voguemagazine for this very special cover.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Oct 26, 2020 at 12:03pm PDT

"Благодарна и наедряваща", гласи посланието към поста ѝ, който веднага бе коментиран от популярните ѝ приятелки Приянка Чопра, Кендъл Дженър, Хейли Бийбър, София Ричи, Кортни Кардашиян и т.н.

Час по-късно обаче, Ратайковски качи още едно видео с подбрани мигове от своята бременност до този момент. В него, типично в свой стил, моделът и актриса захвърля настрана както задръжките, така и дрехите си, появявайки се на няколко пъти пред обектива чисто гола.

Пред модната библия хубавицата признава, че с половинката ѝ не искат да разкрият пола на бебето си, но възнамеряват да го отгледат по "прогресивен начин".

"Когато със съпруга ми кажем на приятели, че очакваме дете, първият въпрос след поздравленията е: "Знаете ли какво искате да бъде то?" Ние обаче отговаряме, че не желаем да знаем пола му, докато не навърши 18 г. и не ни уведоми", шегува се тя.

В интервюто си Емили обяснява, че всъщност предпочита да отгледа детето си с колкото се може по-малко джендър стереотипи.

"Не ми харесва фактът, че хората изпитват предубеждения към всеки пол. Искам детето ми само да намери мястото си в света, но ясно съзнавам, че то ще се сблъска с тези предразсъдъци преди да проговори... Даже преди да се роди! Истината е, че далеч по-важно е не "какво", а "кой" расте в утробата ми. Какъв човек ще бъде? На кого ще станем родители? Как ще промени живота ни?", признава тя.

Емили разказа, че като ранна възраст винаги си е представяла, че някой ден ще има дъщеря.

"Спомням си как играех с кукли, представяйки си как ще бъда най-добра приятелка със своя по-малка версия. Сега обаче не съм толкова сигурна... Защото досега никога не бях обмисляла възможността да имам момче", заявява брюнетката.

Емили и Себастиан са женени от февруари 2018 г. Младоженката разгласи хубавата вест чрез публикация в платформата за фотосподеляне.

"Имам изненада за вас. Омъжих се днес", написа тогава тя към снимки на нея и съпруга ѝ от ритуална зала в Ню Йорк.

Сватбата им дойде само няколко седмици след като бяха забелязани заедно за първи път на Свети Валентин през 2018 г. Предполага се обаче, че двамата са се познавали дълго преди да имат връзка. Никой не казва кога точно са се срещнали, но близък до двойката твърди, че те са били в една компания от доста време.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Свободно падане

    3 9 Отговор
    Хубав ген, хубави и умни деца.

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Дръвчо

    2 0 Отговор
    Признавам, бих искал да е от мен. Може би второто.
  • 6 Лилафка вецету

    1 1 Отговор
    И аз чакам...!
  • 7 джедай

    0 0 Отговор
    Красива полякиня. И тя е като полската датчанка,но онази бяло-шоколадена хапка Каролине е руса.