Last news in Fakti

7 Ноември, 2012 12:35 4 086 0

Виктория Бекъм стана дизайнер на годината

  • бекъм-
  • дизайнер-
  • награда-
  • облекла-
  • виктория

Виктория Бекъм бе обявена за дизайнер на годината на специална церемония по раздаването на престижните награди WGSN Global Fashion Awards. Събитието се състоя в луксозен хотел в град Лондон, съобщиха британските медии.

"Само за пет години Виктория Бекъм постигна промяна от създаването на шепа рокли за баби в изграждането на истински модерна и примамлива луксозна марка, като междувременно отправи предизвикателство към циниците и спечели критиците. Това е нейната година", заяви представителка на организаторите на събитието.

Виктория не присъства на церемонията заради ангажименти в Лос Анджелис. Тя обаче изрази своята благодарност на своята страница в Twitter и публикува видео от ревюто, с което представи колекцията си пролет-лято 2013 г.

Topshop спечели наградата за дизайнерски екип на женско облекло, а наградата „Залата на славата“ беше присъдена на фотографа Ранкин. Чарлът Олимпия получи наградата за обувки и аксесоари, а Ким Джоунс и Луи Вюитон бяха обявени за дизайнери на годината на мъжко облекло.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА