Необходими продукти:
2 супени лъжици чесън, пресован
3 супени лъжици зехтин
1 глава карфиол, разделен на розички
5 супени лъжици настърган пармезан
сол и черен пипер на вкус
1 супена лъжица пресен магданоз, нарязан
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 220 градуса. Намажете тава за печене с малко мазнина. В купа смесете зехтина с чесъна. Добавете розичките карфиол. Похлупете с чиния и раздрусайте, за да полепне навсякъде. Прехвърлете в тавата за печене.
Печете за около 25 минути. Покрийте с пармезан и печете за още 5 минути.
Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 14 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 консуматор
16:10 07.11.2020
2 ГРАД КОЗЛОДУЙ
17:01 07.11.2020
3 Лора напук на едиотите
17:09 07.11.2020
4 Този коментар е премахнат от модератор.