10 Ноември, 2020 13:31 2 162 11

Рибарите отново превземат Резиденцията в „Игри на волята"

  • игри на волята-
  • рибарите-
  • жътварите

Въпреки трудностите по време на Териториалната битка, племето победи Жътварите

С мобилизирани сили, хъс за победа и желание да надвият противника, Рибарите успяха да постигнат целта си – те спечелиха териториалната битка за втора поредна седмица и ще се радват на удобствата в Резиденцията. Правилно премислената стратегия донесе на синьото племе победа и по този начин Жътварите бяха обречени на глад и мизерия край Дивата река.

Първата битка за седмицата премина през многокомпонентна игра на Арената, а крайната цел на отборите беше да опазят знамето си по примера на войниците от българската армия. В началото на играта четирима играчи от всеки отбор пренасяха на щафетен принцип части от пъзел. Двама от тях бяха вързани с еластично въже, а помежду им други двама висяха от люлки надолу с главата. След като всички части от ребуса бяха поставени на масата, трета двойка участници получи правото да започне с нареждането му.

Позициите и в двете племена бяха разпределени отлично, но криза при Борислав заплаши успешното пренасяне на парчетата от пъзела на Рибарите. Въпреки трудностите, капитанът на отбора не се отказа и успя да събере сили, за да удържи позицията.

Рибарите отново превземат Резиденцията в „Игри на волята
Снимки: NOVA

Жътварите започнаха да нареждат своя пъзел повече от две минути по-рано, но сестрите Екатерина и Йоанна много бързо се ориентираха в изображението, което трябва да подредят. По този начин те уверено стопиха преднината, която имаха Ваня и Джералдин и развяха знамето на племето си.

„Имаме лоша серия. Силно се надявам много бързо да излезем от нея, защото иначе ще бъде много тежко за нашето племе”, каза Любомир във връзка с петата поредна загуба от Рибарите в последните дни. Тодор не можа да скрие, че е бесен и че играта за племето му от почти спечелена се превърна в загубена.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичо Чарли

    11 2 Отговор
    Аз бих ожънал нивата на Джералдин.

    Коментиран от #2

  • 2 Иво

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Чичо Чарли":

    А аз тази на Ваня.

    Коментиран от #5

  • 3 Истината е че

    15 3 Отговор
    от формата бутат лудите сестри като предварителни им казват какъв е пъзела, ако гледахте вчера предаването сте видяли как още пъзела им беше в торбите, а тия двете сестри викат аз ще наредя котвата и след 5 секунди бяха наредили надписите...
  • 4 Тоя доктора мълчеше като мишка

    4 4 Отговор
    докато беше при ловците, а сега си показа рогата.
  • 5 Шопо

    2 9 Отговор

    До коментар #2 от "Иво":

    А я че ви опнем и двамата ! Ибреее ,животееее...
  • 6 Киро Жарта

    8 10 Отговор
    Там има едно много нт¥по парче-Тодор ! Уникален т¥п@н@р...
  • 7 Манипулации големи

    10 3 Отговор
    Вчера игра с пъзела сестрите да я вземат и идат в къщата, днес пак някаква смешна игра за “издръжливост” дето само наркоманката сестра да я изкара на пръсти щото е 30 кила.
  • 8 Дидо

    9 5 Отговор
    Всичко е манипулация. Нарочно дават пъзели за да печелят откачените сестри

    Коментиран от #9

  • 9 Гост

    3 6 Отговор

    До коментар #8 от "Дидо":

    И в миналия сезон на териториалните имаше пъзели! Общо взето почти във всяка битка и преди и сега има!
  • 10 Игри на волята е комплексна игра!

    2 4 Отговор
    Селските бекове Тошко и Вайс да отидат в някой други игри, нето се лед бетон за да си покажат силите!Ако беше вътре Добата от миналия сезон, тези 2кухи лейки щеше да ги разнася като кошници! А Тошко и до днес не може да изкара от себе си тъпия му мутренски манталитет, придобит от времето когато слугуваше на рижите! Не случайно и прякора му е "табуретка"!
  • 11 Истината

    2 1 Отговор
    Продуцентите дават предимство на едни за сметка на други. Подмолната малка сестра щеше да отпадне отдавна, ма то пъзелче след пъзелче за нея... Ще ги избутат и двете до финала... нямам думи. Тия от Нова осират всяко предаване, превръщат го в бигбрадър. Всичките им бози завършват по този начин.