10 Ноември, 2020 16:29 6 089 10

Най-опасните жени според хороскопа

  • жени-
  • опасни жени-
  • хороскоп-
  • астрология-
  • зодии-
  • зодиакални знаци

Какъв е характерът на всяка според зодията ѝ

Най-опасните жени според хороскопа - 1
Снимка: shutterstock

Не е тайна, че в една връзка водещата роля е на жената. Тя избира с кого да бъде, кого да допусне до себе си. Според астролозите характерът на всяка дама е закодиран и в нейната зодия, пише сайтът Tialoto.bg.

В отношенията някои жени са истински душички, а други са безпощадни хищници...

Жената Везни
Тя е истинска мечта за мъж, който иска да доминира във всичко. Не е нужно да бъде убеждавана в нищо, да форсира собственото си мнение. Жената Везни е необичайно сладка и малко простодушна. Тези качества подкупват мъжа и той се стреми да издигне авторитета си в семейството за нейна сметка. И тя се опитва да се адаптира към настроението му, да улови всяко желание на съпруга си. Единственият недостатък на тази жена е невъзможността да се решат и най-малките проблеми. Разчита изцяло на съпруга си, който понякога се уморява от скуката ѝ. Но трябва да признаем, че жената Везни не представлява никаква опасност за мъжа, оставайки винаги сладка и грижовна, доколкото е възможно, защитавайки семейното огнище.

Жената Водолей
Тя просто е душичка! Мила, общителна, жената Водолей ще омае с чара си всеки мъж. Ако някой има проблеми, потърсете я – винаги ще ви окаже морална подкрепа. Тя ще намери специалните думи за да ви утеши, ще покаже искрена съпричастност. Но жената Водолей няма да стигне по-далеч от това. Ролята на Майка Тереза обаче ще я отегчи в даден момент и може да замени дома с приятелки по ресторанти. А в това време верният съпруг ще готви вечеря, ще се занимава с децата и тъжно ще гледа часовника, очаквайки нейното пристигане. Не, той отдавна не мрънка, жената Водолей го е научила да бъде смирен.

Жената Козирог
Жената Козирог е истински калкулатор. Тя е рационална до най-малкия детайл и дори в любовта вижда някаква аритметика. Не е изненадващо, че преди да сложи подписа си, тя вече е изготвила и брачния договор до последна подробност.

При нея чувствата винаги са под петата на здравия разум. Мъж, който е свикнал да има романтика във връзките, бяга от нея без да поглежда назад. А този, който не е имал успех, ще се самосъжалява до края на живота си. Което няма да му попречи да обича нежно, понякога несподелено, своя „мъчител“.

Жената Стрелец
Тя е като вятъра през месец май – променлива, нестабилна и във вечно търсене на тръпката. Жената Стрелец презира бита, особено мрази кухнята, вярвайки, че печката е пречка за изпълнението на всички планове за бъдещето. В любовта днес харесва един мъж, утре друг. Стрелецът трудно се привързва към някого – страстта да сменя местата задвижва тази жена почти по целия свят. Тя може да се кълне в любов на своя избраник и дискретно да „стреля“ с очи отстрани. Статутът на съпруга не пречи на жената Стрелец да напусне семейството си, за да се озове, да речем, на малък остров в средата на океана. Тези жени се наричат авантюристки. Но мъжете обикновено си падат по тях и стават жертви по собствено желание.

Жената Риби
Поведението на жените от този знак е продиктувано от непонятни импулси, в един момент е тиха и спокойна, в следващия е избухнала в сълзи. Тя непрекъснато изисква съчувствие и утеха за себе си. Мъжът е пленен от слабостта на жената Риби, която всъщност се оказва въображаема. Някак неусетно, с малко хитрост, тя ще го вземе в ръцете си и ще го моделира да следва нейната воля. Но това ще е само у дома. Тези жени в компании го играят жертви и нищо чудно мъжът до нея да чуе за себе си какъв тиранин е и как е съсипал младостта ѝ.

Жената Овен
За мъжете е истината от първо лице. Поне тя мисли така и винаги действа сама. Това качество на нейния характер обаче не трябва да плаши силния пол. В крайна сметка тя е доста приятна и ще се бори за семеен комфорт до последно. А мъжете обичат комфорта и понякога са готови да платят за него със свободата си. А жената Овен се чувства чудесно от този факт.

Жената Дева
Строга, упорита и много последователна в действията и делата си. Да ѝ се противоречи излиза скъпо. Жената Дева често прилича на много взискателна учителка и дори в погледа на красивите ѝ очи се усеща приближаването на гръмотевична буря. Мъжът, при първото запознанство с Дева, по някакъв начин веднага попада в позицията на палав ученик. Отначало той иска да ѝ угоди и дори започва да се оправдава по някакъв начин, след това в хода на събитията той страстно се влюбва в тази необикновена жена. Известно прозрение при мъжа идва по-късно, когато жената Дева започне да се държи язвително и саркастично у дома. Няма да се посвени да се държи по този начин дори в присъствието на гости.

Жената Близнаци
Ако един мъж търси вечната борба на противоположностите, знамето е в неговите ръце. Тази жена може да ви разклати нервите! Тя, според авторитетното мнение на астролозите, живее по принципа, че от любовта до омразата има само една крачка. Двойствеността на жената Близнаци по никакъв начин не се комбинира с понятия като преданост и постоянство. Подобно заключение на астролозите обаче не бива да обърква истинския мъж. Когато имате или искате дълга връзка слушайте сърцето си, а не хороскопите.

Жената Телец
Ако трябваше да има предупреждение от Министерството на здравеопазването, то щеше да гласи, че тя е напълно непредсказуема в действията си и обича да обърква мъжа. Жената Телец знае как да се държи романтично, когато мъжът прави опити неговото държание да отговаря на нейното настроение. Но всичко е напразно. Истината е, че жената Телец при всяко запознанство мислено изчислява на какви материални разходи и приходи е способен нейният господин. Уви, доходите регулират сърдечните чувства на тази привлекателна жена. Когато в райското гнездо не остане перо, което мъжът ще ѝ изгради, тя безмилостно ще го остави, летейки към друг, по-богат обект на любовта.

Жената Рак
Тя е истински капан за мъж, който си представя, че е вечен ерген. Прехвалената свобода ще затвори вратите си за него. Той ще бъде в най-добрия случай един опитомен орел. И след известно време, вече в ролята на съпруг, той ще седи тихо в ъгъла на кухнята и ще си зададе въпроса за стотен път: „Защо не се ожених за сираче?“. Защото да живееш в дом сред постоянно прииждащите роднини на любимата жена е чисто мъчение. Все пак можете да се примирите с това нещастие. Най-лошото от всичко е, че жената Рак е неразумно амбициозна и кариерата ѝ е преди всичко. А съпругът ѝ неусетно вижда как му е отредена ролята на един обикновен домакин, кротко изпълняващ нейните указания.

Жената Лъв
С нежна ръка тя ще заеме импровизирания трон на всеки мъж, на който той е седял дълго време, считайки се за изключителен човек. Странно, но мъжът дори няма да усети тези промени в началото. Напротив, енергичната и красива Лъвица бързо ще спечели сърцето му. Мъжът ще иска да бъде управляван от очарователна и волева жена за известно време. Но в един момент ще осъзнае, че всичко е отишло твърде далеч и Жената Лъв е запълнила изцяло жизненото му пространство. И сваленият владетел с горчивина ще си признае, че дните на матриархата са се върнали.

Жената Скорпион
Мъжът веднага попада под нейния чар, без да подозира, че тази красавица някой ден може да „жили“ болезнено. А той като невинно агънце, примигвайки с очи, позволява на любимата си да пие кръвта му. Разбира се, образно. Идилията обаче внезапно ще приключи, щом жената Скорпион усети тихо мърморене от негова страна. Ужилването ѝ ще се усети веднага, а мъжът веднага ще си припомни под какъв знак е родена неговата любима. Отмъщението на жената Скорпион понякога е много изискано и ужасно. Имайте предвид, че за нея не е без значение и стандартът ѝ на живот, така че мъже без амбиции нямат място в нейното ложе.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жак Фреско

    12 2 Отговор
    Болни и слепи мозъци лъжат своите читатели,колко жалки и необразовани хора на високи позиции........МЕДИИТЕ.....
  • 2 Ивайло

    11 4 Отговор
    Извод - каквато и зодия да е жената, все ще береш ядове и ще си прецакан!!! Затова както се пееше в една песен: "... ще я имам, ще я купя, ще си я платя ... хубава жена, с хубава цена...", а през останалото време - свободен и със х*й в ръка!!! Хахаха!!! ;)))
  • 3 НЯМА НАЙ ОПАСНИ

    8 4 Отговор
    ВСИЧКИ СА ОПАСНИ ОТ ТЯХ. ..КАТО УРАГАН СА! !@ИДВАТ С ПОДУХВАНЕ И ДУХАНЕ И ОТНАСЯТ КЪЩАТА! !!
  • 4 гост

    4 4 Отговор
    Незнам за другите но за кози розите е вярно за мое съжеление
  • 5 Тези които познавам

    1 4 Отговор
    Не са, опасни а просто стари не задоволени жини от занаята.... опасни са за себе си....!
  • 6 Рошко

    3 1 Отговор
    Най опасните са умните

    Коментиран от #7

  • 7 НАПЪЛНО СЪГЛАСЕН

    8 1 Отговор

    До коментар #6 от "Рошко":

    МОЙ ПРИЯТЕЛ СЕ ОЖЕНИ ЗА МАЛОУМНА ЖЕНА. .НО НЕ ПУШИ. .НЕ ПИЕ. .ГОТВИ ПЕРЕ. ЧИСТИ КЪЩАТА. .И ОТВАРЯ КРАКАТА ВСЯКА ВЕЧЕР ЗА НЕГО КАТО ПО ЧАСОВНИК. ..Е НЕ ГОВОРИ. .НО ГЛЕДАМ МНОГО Е ДОВОЛЕН !!!

    Коментиран от #10

  • 8 Батман

    2 0 Отговор
    Хм, а за жената котка нищо не пише.
  • 9 с опит

    0 0 Отговор
    има доста истина в написаното. Лични наблюдения върху, Везни, Козирог, Близнаци, Рак, Телец и Лъв
  • 10 Мечо Грух

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "НАПЪЛНО СЪГЛАСЕН":

    Много е зле да си с проста жена, проявява високо самочувствие, инатест характер, претендира за което сама не може да постигне, проявява контрол, висока агресивна ревност и голям мързел!