Last news in Fakti

11 Ноември, 2020 15:51 4 315 3

Вдовицата на Шон Конъри заплашена от затвор и голяма глоба

  • шон конъри-
  • данъчна измама-
  • испания-
  • затвор-
  • вдовица-
  • съд-
  • мишелин рокбрюн

Испанската прокуратура подозира семейство Конъри в данъчни нарушения

Вдовицата на Шон Конъри заплашена от затвор и голяма глоба - 1
Снимка: shutterstock

Вдовицата на починалия наскоро актьор Шон Конъри може да получи присъда лишаване от свобода и голяма глоба по дело за измама, свързано с продажбата на жилище в Марбея, пише таблоидът Sun.

Властите в Испания са предупредили 91-годишната Мишелин Рокбрюн, че ще ѝ повдигнат обвинение и ще предадат делото в съда. Вдовицата на актьора отрича да има участие в нарушение на данъчното законодателство на Испания.

Според изданието, испанската прокуратура се опитва да се свърже с властите на Бахамските острови, където живее Рокбрюн.

Официални искания за уведомяване на Мишелин Рокбрюн за обвинителния акт и съдебното дело срещу нея са изпращани два пъти на Бахамите, но испанските власти все още не са получили отговор, твърди добре информиран източник.

Испанската прокуратура подозира семейство Конъри в данъчни нарушения, свързани с имението им в Марбея. През 1999 г. вилата там е продадена и разрушена, а на нейно място в противоречие с наредбите е построена жилищна сграда. По това дело бяха осъдени адвокатите на актьора, кметът на Марбея и шестима служители на градския съвет.

По информация на вестника, Рокбрюн може да получи ефективна присъда и глоба в размер на 21 млн. паунда.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Йо Несбьо

    14 0 Отговор
    Успех! Тя е на 91. Парите се въртят изключително бързо, спокойно и за 24 часа. Прехвърлени в биткойн или друга криптовалута няма как дори да ги спрат. Отделен въпрос е и наличието на ред държави, откъдето никой на този свят не може да ви екстрадира. Аз смятам, че само с парите за глобата от 21 млн паунда, Рокбрюн може да си живее доста луксозно навсякъде, а вие?

    Коментиран от #2

  • 2 Софиянски

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Йо Несбьо":

    аз и свата с тия кинти и ден няма да искараме.
  • 3 Боко честното

    18 0 Отговор
    Е така, ако се заинтересуват от една вила в Барцелона на г-ца Гащи ???