14 Ноември, 2012 13:16 1 064 1

Фенове саботират концерт на Крис Браун

  • крис браун-
  • риана-
  • швеция-
  • певец-
  • концерт-
  • побой-
  • плакати

Протестиращи фенове се опитват да саботират предстоящ концерт на Крис Браун в Швеция, поставяйки рекламни плакати на събитието с обезобразеното лице на бившата му приятелка Риана, съобщи „The Sun”.

R&B изпълнителят трябва да гостува в шведската столица – Стокхолм на 19 ноември. Очаква се той да стане жертва на враждебно посрещане от страна на ядосани фенове, които все още не са забравили ужасния случай от преди 3 години, в който 23-годишният изпълнител преби вече бившата си приятелка Риана.

Групата разпространяваща компрометиращите постери е неизвестна, но в Стокхолм могат да се забележат огромно количество разпространени плакати на които е даден близък план на „очуканото“ лице на барбадоската изпълнителка.

Въпросната снимка е направена от полицията след нападението, което се състоя в колата на Крис, малко след предварително парти на наградите „Грами“ за 2009 г. Тогава Браун беше арестуван и обвинен в нападение над Риана, а по-късно бе осъден на шест месеца общественополезен труд и пробация за срок от пет години.

С течение на времето двамата изпълнители си създадоха приятелски взаимоотношения, като в момента дори подготвят съвместен музикален проект.

Риана и Крис Браун може да са обърнали гръб на  случилото се през 2009 г., но очевидно все още има ядосани фенове, които не могат да забравят въпросната случка.

Това не е първият случай на подобно отношение към известния изпълнител. През месец септември се появиха стикери върху копия от негови CD-та в Лондон, на които имаше надпис, който гласеше : „Внимание! Не си купувайте този албум! Този мъж бие жени!“ 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 убиеца на мичмъни

    0 0 Отговор
    ELI VOLIM TE !!!