Last news in Fakti

16 Ноември, 2020 13:31 6 417 6

Матю Бродерик разкри рецептата за дълъг брак

  • матю бродерик-
  • сара джесика паркър-
  • брак-
  • семейство-
  • холивудска двойка-
  • дълъг брак-
  • щастлив брак

Актьорът и съпругата му Сара Джесика Паркър се женени от 23 години

Матю Бродерик разкри рецептата за дълъг брак - 1
Снимка: shutterstock

Актьорът Матю Бродерик разкри тайната си за дълъг и щастлив брак. В едно от редките си интервюта актьорът разкри как той и съпругата му Сара Джесика Паркър успяват да пазят брака си вече 23 години.

За мнозина е трудно да повярват, че звездата от "Сексът и града" и актьорът, носител на две награди „Тони“ и номиниран за „Грами“, „Сатурн“, „Еми“ и „Златен глобус“, са щастливо женени от над две десетилетия. Но звездният съпруг не смята това за някакъв подвиг.

През май тази година Сара Джесика Паркър и актьорът Матю Бродерик отпразнуваха своята 23-та годишнина от сватбата, а са заедно повече от 30 години! Как е възможно това в лудите ни времена? Този въпрос беше адресиран до 58-годишния Матю.

Матю Бродерик разкри рецептата за дълъг брак
Снимка: shutterstock

"Не мога да споделя никаква тайна, но съм много благодарен на Сара и я обичам много. Не мога да повярвам, че синът ни вече е на 18 години. Толкова дълго сме заедно, но изобщо не се усеща. Просто продължавам да работя върху връзката ни и считам Сара за най-добрата ми приятелка. Искате ли да чуете други клишета от мен? ", пита Бродерик.

Сара също има отговор на интересния за всички въпрос. "Все още го харесвам много. Сигурна съм, че го дразня и той ме дразни, но всеки ден научавам нещо ново за него. Ако имате късмета да намерите точния човек, бракът може да просъществува много дълго ", споделя 55-годишната актриса в интервю за списание People.

Паркър и Бродерик се срещат на Бродуей, чрез театралната компания Naked Angels, създадена от братята на актрисата, в която по това време се включва и Матю. Това става през 1991 г., малко след раздялата на Сара с Робърт Дауни Джуниър. Доста по-късно в интервю Сара Джесика Паркър казва, че по това време въпросът за пари и слава изобщо не е стоял пред нея и Матю и че изобщо парите не са били част от мечтите им. И двамата ги е свързало желанието да бъдат работещи театрални актьори.

Сара и Матю се женят на 19 май 1997 г. Около стотина техни близки приятели идват да споделят радостта на булката и младоженеца. Никой от тях обаче, не знае, че двойката ще се жени, защото в поканата сватбата е обявена като обикновено парти.

Матю Бродерик разкри рецептата за дълъг брак
Снимка: shutterstock

Освен това Сара не е в типичната бяла булчинска рокля, а в черна рокля на Morgane Le Fay.

Днес двойката има 18-годишния син Джеймс и 11-годишните близначки Табита и Лорета. Дъщерите са родени от сурогатна майка.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Serj

    3 4 Отговор
    Рецептата в неговия случай е да е чехльо.

    Коментиран от #2

  • 2 ТЪП НАРОД

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Serj":

    т.пак....мн знаеш какъв е....,пък и така да е,нали са щастливи,а това е най-важното...другите като са отворени бараби с по 5 жени и 10 деца,по-яко ли е.....
  • 3 Матю. е грозен

    3 0 Отговор
    Жена му хубава, и млада, това е рецептата...!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.