Last news in Fakti

17 Ноември, 2020 12:04 4 539 7

Внучката на Тодор Колев показа мила СНИМКА на дъщеря си

  • тодор колев-
  • внучка-
  • теодора кулева-
  • дъщеря

Малката принцеса е в прегръдките на татко си

Внучката на Тодор Колев - актрисата Теодора Кулева, реши да усмихне широко последователите си в социалната мрежа, публикувайки разтапяща сърцата снимка на малката си дъщеричка Джейна. На нея 6-месечното момиченце е в прегръдките на баща си.

"Не мога да не споделя тази снимка на моите любими хора. Тати и малка принцеса", написа Теди в поста си в Instagram.

Дъщеричката на Кулева и съпруга ѝ Джоузеф Гууд се роди на 5 май тази година. И в първите месеци след раждането ѝ актрисата често споделяше кадри с бебчето си. Тя показа и завидна форма много скоро след като стана майка за първи път.

Теодора Кулева стана известна у нас с ролята си на доктор Албена Войнова в сериала "Откраднат живот". В началото на 2019 г. тя се омъжи за англичанина Джоузеф Гууд и двамата заминаха за Великобритания. Месеци по-късно, отново с пост в социалната мрежа, Теодора сподели, че е бременна с първото дете на двойката. За раждането на Джейна Теди се завърна в България и летният сезон изкара със семейството си във Варвара.

От снимката на Джейна и татко ѝ се вижда, че момиченцето се превръща в една истинска чаровница, която е наследила красивите сини очи на майка си.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Замълчете изроди

    9 3 Отговор
    ОСТАВЕТЕ ГЕНИЯ НА МИРА БЕ ИЗРОДИ ПАСКВИЛСКИ!!!!ОСТАВЕТЕ НЕШО НЕ ОСРАНО ОТ ИЗРОДИЯТА ВИ !!!Мекерета нещастни
  • 2 Stéphanie 🎲

    4 4 Отговор
    Живи и здрави ,много любов и късмет на семейството.За фигурата не е завидно -има специален режим за бременни жени ,голямото преяждане е проблем и за самият плод в корема.Много хора се лъжат че когато една жена е бременна трябва да яде като за двама .На втората снимка банският -бикините са с ниска талия се вижда белег от секцио доста по лесно се топаят килограми и фигурата се запазва от после го разбрах поне при мен бе така.Това е единият от плюса за раждане със секцио
  • 3 ИВАН

    4 1 Отговор
    Тия пък кои са, Тодор Колев знам, че е български актьор участвал в много и в много хубави български филми, ама тия ... Джейна, Джоузеф ... хайде нема нужда
  • 4 Тодор Колев

    3 0 Отговор
    Е колко от Тошко е останало в третото поколение?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.