20 Ноември, 2020 09:41 4 713 16

Николай и Екатерина ще се борят за оцеляване в "Игри на волята"

  • игри на волята-
  • екатерина-
  • рибари-
  • жътвари-
  • николай

Жътварите отново взеха превес в номинационната битка

Логическо мислене, ясна стратегия, ловкост и бързина се изискваха от победителя между племената във втората Номинационна битка в "Игри на волята" тази седмица. Решителният сблъсък на Арената изправи Жътвари и Рибари пред поредно предизвикателство, определящо съдбата им.

„Битката за флага“ се състоеше от серия изпитания, първото от които беше въжен лабиринт, през който трябваше да премине по един играч от всеки отбор. В него категоричен победител бе Тодор, който прояви гъвкавост и аналитично мислене и надигра Лазаринов, осигурявайки на съотборниците си цели четири минути преднина в играта.

Ваня, Джералдин и Вайс също показаха страхотно темпо в разплитането на въже и първи стигнаха до предизвикателството с улавяне на сандък с ласо. След няколко неуспешни опита Любомир съумя да се справи с тази задача по-бързо и Тодор се хвърли в морето към следващата цел - понтона, където се намираха поясът и торбата със скрит в нея пилонът на знамето.

Междувременно, въпреки забавянето на отбора на Рибарите заради грешката на Лазаринов, с блестящото си представяне при плуването племето успя да стопи разликата във времето.

На финалната права 20 секунди не достигнаха на отбора на Рибарите да вдигне първи флага на победата. Жътварите развяха победоносно знамето, запазиха целостта на племето си и се завърнаха в Резиденцията.

С четвърта поредна загуба Рибарите отидоха на съвет, в който някои от играчите изразиха ясно разочарованието си от представянето на Лазаринов. Своя глас срещу него дадоха Екатерина, Чудомир и Николай, но вотът се изравни след като бившите Ловци Борислав, Лазаринов и Милен гласуваха срещу сервитьора и модел.

Решаващият глас остана в ръцете на Йоанна, която избра Николай да се изправи в битка за оцеляване срещу сестра ѝ утре вечер. Тази вечер ще стане ясно кой се завръща при Рибарите, а същият човек ще бъде и първият сигурен финалист във формата.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РеалистЪ

    12 2 Отговор
    Поредното доказателство че предаването е нагласено отвсякъде. Можеха спокойно да номинират Йоана и да изправят двете досадни сестри една срещу друга, което сочеше всяка логика в номинациите, но така ще се развали сапунения сценарий и цялата евтина драма около двете. По същата причина и краят на днешната "битка" е ясен.
  • 2 piff

    10 2 Отговор
    Пазят малкото зло за пъзели . Иначе ще.станат гола вода
  • 3 Фенове

    14 2 Отговор
    Николай е най-колоритния играч и ако отпадне ще е голяма загуба за зрителите.Той вкара емоция,речник и фрази с които искрено се забавлявахме...до сълзи!Стискаме му палци да успее.

    Коментиран от #4, #8

  • 4 Дам

    13 3 Отговор

    До коментар #3 от "Фенове":

    И аз съм за него, но ще отпадне довечера. За съжаление от продукцията бутат сестрите напред по всякакви начини, тотално подценявайки интелекта на зрителите.
  • 5 Иван 2

    2 1 Отговор
    Нагласени са игрите.Два пъти да има плуване след като единия отбор е слаб в това...Лазаринов отдавна саботира новия си отбор, особено ако е срещу Тодор....И на финала ще има само "ловци". Сценаристите много явно(като миналия сезон) подреждат игрите.Довечера пак ще има тежки за жена части от пъзел -една така отпадна срещу мъж.....

    Коментиран от #6

  • 6 Бях писал и по-рано

    6 6 Отговор

    До коментар #5 от "Иван 2":

    Докато Лазаринката не си отиде тези няма да видят резиденция! И Лазаринката е още в играта защото се подмазваше на табуреретката! А за Екатерина, да ви попитам всички! Колко биха се осмелили да застанат самички срещу племето, и срещу всички? Жената е стълб който и сам не го е страх да се изправи срещу бурите! А повечето от нас щяха да са нагаждащи за да избират напред! Днес Екатерина ще загуби, но ниския ни манталитет няма да ни позволи да разберем какво ни показа! А то е:- Единака е най-силният, но глутницата винаги оцелява! Или казано по комунистически;- съединението прави силата! И в съединението оцеляват индивиди като Лазаринката, Ваня, Табуретката, Чудомир(най-добрия плувец) и останалите хубавци нагаждащи!
  • 7 Катерина не е отборен играч нали?

    3 6 Отговор
    Докато беше срещу отбора(отстоявайки нейната истина и право), рибарите ходеха от реката до стопанството! Когато си направи отбора, тя го закара в резиденцията! И същия този отбор я маха от играта! Големи мъже, мъжка солидарност с две ахилесови пети Лазаринката и Чудомир!
  • 8 Бъркаш

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Фенове":

    Николайчо сега от някоя фабрика за майонеза ще се напълни с "франка"! Не е глупав и ще икономисат бая парички!
  • 9 Една жена

    5 3 Отговор
    Евала на Катерина. Тя е такава каквато е. Не се преструва. Отстоява себе си. А мъжете само какви са сладури. Не им прави чест. Лазаринов е най-слабия и без достойнство играч.

    Коментиран от #10

  • 10 Браво мъже

    3 3 Отговор

    До коментар #9 от "Една жена":

    Една жена да каже истината!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Коко

    4 0 Отговор
    Сценаристите се будалкат с всички най вече с играчите
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Запознатия

    2 0 Отговор
    Стига с тоя Лазаринов.Супер смотльо,нагаждач и баща му е платил да влезе, за да прави реклама.Той се казва Лалев по фамилия,не лазаринов.Който ги познава, знае какъв селски тарикат е таткото и на всичко е готов за реклама на ,,бранда". Продават скъпо,долнопробни ,турски стоки за ,,Произведено в България.,,
    Милен и Чудо са достойни мъже,балансирани и точни.Дори Катето заслужава адмирации.
    Джералдин е пример за малки и големи.Безкористна,добра и интелигентна.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.