Last news in Fakti

20 Ноември, 2020 12:14 14 965 9

Поделиха си наследството на Тодор Колев 7 години след смъртта му

  • тодор колев-
  • наследство-
  • дъщеря-
  • син-
  • съпруга-
  • имоти

Апартаментът му в столичния кв. „Хладилника“ вече има нови собственици и обитатели

Поделиха си наследството на Тодор Колев 7 години след смъртта му - 1
Снимкa: БГНЕС

Роднините на Тодор Колев са успели да поделят наследството му 7 години след неговата кончина. Това обаче се случило по трудния начин, като обявили имуществото му за продан и накрая разделили печалбата от него помежду си.

Така апартаментът на Адама в столичния кв. „Хладилника“ вече има нови собственици и обитатели, а сумата, която двете му деца – Албена и Александър, и последната му жена Мария спечелили от сделката, не вложили в нов имот. Справка показва, че тристайните апартаменти в района не падат под 160 хиляди евро, а цените са ударили тавана, защото кооперациите се намират в непосредствена близост до най-големия търговски център в София, който единствен може да се похвали със станция на метрото.

Освен спорното жилище, където големият актьор изкара последните години от живота си, наследниците му спореха и за два гаража, отново в същия квартал. В тях навремето Тодор Колев вложил значителна сума пари, като ги закупил през 2005 г. от строителя.

Понеже гаражите били 2, а претендентите за тях – трима, пак ги сложили на тезгяха и разделили печалбата, макар в днешно време да е изключително доходоносно да отдаваш под наем паркоместа и гаражи в пренаселената от коли столица. Автомобилите на артиста, които всъщност били под ключ в гаражите, взела неговата вдовица Мария, но държала да се раздели с чисти сметки с децата му и затова платила техния дял в брой. Откакто делбата на наследството приключила преди няколко месеца след съдебна битка между двете страни, проточила се няколко години, децата на Тодор Колев преустановили окончателно отношенията си с неговата последна съпруга.

И преди това те не си общували често, тя била почти неоткриваема, а на позвъняванията на телефонния ѝ номер се включвало вечно съобщението „Няма връзка с абоната“. От познати Албена и Александър чували къде се намирала последната съпруга на покойния им баща, като слуховете ту я пращали в Гърция, ту в София. Според близки до вдовицата на Адама след продажбата на апартамента в кв. „Хладилника“ Мария се изнесла от столицата и се установила в Благоевград.

Албена и Александър обаче са в отлични отношения. Макар да са от различни майки, двете деца на великия Тодор Колев се чували редовно и напрежение помежду им нямало, както се твърди от години, пише "Ретро".


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нищо против

    98 4 Отговор
    Ние ще го помним с огромния талант и прекрасните роли които изигра.
  • 2 един от многото

    41 3 Отговор
    Тошко , да беше поживял още и да си вкараш паричките в торбичките под очичките , както обичаше да казваш , нямаше да има какво да делят.
  • 3 сектант

    78 1 Отговор
    тази новина не е вярно защото наследството на Тодор Колев е това което е оставил вечно във времето и с което ще е толкова скъп до нашите български сърца. да почива в мир!

    Коментиран от #4

  • 4 xxx

    32 2 Отговор

    До коментар #3 от "сектант":

    ей това е вече вярна и умна приказка!
  • 5 Venturа

    28 4 Отговор
    И какъв е извода:живей простичко и с малко, за да не се изпокара родата.
    Тя алчността, не прощава никому.
  • 6 Мисля си

    26 4 Отговор
    Вижте какво е притежавал този талантлив и почтен човек, светла му памет! И вижте какво е награбила на наш гръб кучката Йо, която тъпотията на някои гласоподаватели прати в Брюксел, да стане милионерка в евро, пък тя от признателност пише доноси срещу държавата ни и зове за наказателни санкции!
  • 7 селтак

    21 0 Отговор
    Е вас кво ви боли п....та? Деца са му,наследство им е ше го прават квото си искат!
  • 8 Пламен

    14 1 Отговор
    Почивай в мир.
    Велик беше и ракъв ще си останеш.
    А пък двцата ще се оправят.
  • 9 Дедо1

    2 1 Отговор
    Велик