Last news in Fakti

20 Ноември, 2020 11:32 28 279 62

Шеф Ангелов фалира?

  • шеф ангелов-
  • шеф виктор ангелов-
  • фалит-
  • ресторант

Гурме ресторантът на топ кулинаря затвори врати

Кризата, предизвикана от коронавируса, нанесе сериозен удар върху бизнеса на един от най-популярните кулинари у нас – шеф Виктор Ангелов.

Нервният перфекционист от "Хелс Китчън“ се принуди да хлопне кепенците на своя гурме ресторант в центъра на София. Заведението е "временно затворено“ вече повече от 7 месеца, пише varna24.bg.

Съобщението, че ресторантът на шеф Ангелов затваря, се появи на страницата на заведението във Фейсбук още на 13-ти март, когато в България бе обявено извънредно положение заради пандемията. Първоначалните планове били ресторантът отново да заработи на 29-ти март, което се оказало невъзможно заради удължаването на извънредните мерки.

Но повече от седем месеца по-късно, дори когато почти всички останали заведения в столицата работят почти по нормален начин, доколкото им позволяват разпоредбите на властта, ресторантът на шефът от Кухнята на ада все още е затворен с уточнението, че това е "временно“.

Свеж полъх във финансите му би донесъл новият сезон на Hell's Kitchen. Предаването най-вероятно ще стартира през февруари или март догодина. Говори се, че водещият прибира колкото и големият победител - 100 бона, пише "Ретро". Странното е обаче, че кастинги все още не се провеждат, което подлага под съмнение съществуването на шоуто, както писахме по-рано.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 43 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    164 14 Отговор
    Като ходя на протеста минавам край закусвалните му и все са празни.Много е скъпо.

    Коментиран от #12, #18

  • 2 ГРАД КАЗАНЛЪК

    61 24 Отговор
    дано господин ШЕФ АНГЕЛОВ се оправи ситуациата е ТЕЖКА и в МАГАЗИНА на братовчет ми където работя на последък няма много клиенти
  • 3 Само питам

    119 13 Отговор
    За онзи "гурме ресторант" ли става въпрос, който предлагаше кюфтета, кебапчета, пържени картофи и лимонада????!!!!!

    Коментиран от #4, #19

  • 4 Да Шеф

    75 7 Отговор

    До коментар #3 от "Само питам":

    На малко Над народните цени!!!!!
  • 5 Ани

    140 5 Отговор
    И ресторантът му в Лозенец е безумно скъп! Няма и да има хора...
  • 6 Муунчоу

    87 5 Отговор
    Няма как-ша го преместа

    Коментиран от #25

  • 7 БАЙ Х@Й

    135 7 Отговор
    Тук всеки готвач е ШЕФ ! Всеки с фирмичка ПРЕЗИДЕНТ !

    Коментиран от #10

  • 8 Предател

    63 8 Отговор
    От както напусна Мастър Шеф повече не му стъпих в ресторанта.
  • 9 СЕВЕРОЗАПАДА

    90 4 Отговор
    ЛАПАЧКАТА ВСЕ НЯКОГА СВЪРШВА!!! ДАЛАВЕРА, ДАЛАВЕРА, НО И ТЯ Е ДО ОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ.

    Коментиран от #41

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Ако си перфекционист

    25 7 Отговор
    Няма как да, си нервен, изискващ да...!
  • 12 100

    30 41 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Е, що бе, Божков не ви ли плаща достатъчно?

    Коментиран от #42, #53, #54

  • 13 Въ-ъ........тоя как мъ кефи.

    22 6 Отговор
    Като вземе да хвърля тенджери и тигани
  • 14 Ирена

    91 18 Отговор
    Ако е истина е супер кеф.
    Много противно, нервно , създаващо отврат напрежение придаване, с още по- гнусен водещ какъвто е Ангелов.
  • 15 Божкеееее

    61 2 Отговор
    Те тия щот са некадърни,затуй ги наричат "шеф",а не главен готвач!На голо дупе,чифт пищови!

    Коментиран от #47

  • 16 Готвач ангелов фалира

    64 4 Отговор
    Щото нема балъци да му плащат
  • 17 ПЕНКО

    79 4 Отговор
    С НЯЙ -ЛОШИ ПОЖЕЛАНИЯ КЪМ ЧОВЕКА , КОЙТО НАПРАВИ ГОТВЕНЕТЕ НА ХРАНА " ХЕЛ " И УЖАС !!!! ЗА НАС НОРМАЛНИТЕ ПРОГОТВЯНЕТО НА ХРАНА / ОСВЕН НЕОБХОДИМОСТ/- Е И РАДОСТ -СПОКОЙСТВИЕ -УДОВОЛСТВИЕ И ВЯРА В БЪДЕЩЕТО НА ГОТВЕНЕТО-- ЗА СЕМЕЙСТВАТА -ПРАЗНИЦИТЕ - СЛАВЕНЕ НА БАБИТЕ И Т.Н. !!!!
  • 18 гост

    33 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Верно ли? Нали уж се хвалеше по тв.Нова концепция... кебапчета,скара,бира ..и п.к бяха от готовите...
  • 19 Ивайло

    22 1 Отговор

    До коментар #3 от "Само питам":

    Става дума за ресторанта му в хотел Sense.
  • 20 Уестия

    80 3 Отговор
    Никой не е по Голям От ХРАНАТА.....тоя нервак направо се Подиграваше и с нея и с Хората.........
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Жоро

    47 2 Отговор
    Шефа щях да го кача на Гоуфо на капака тая пролет.
    Шефе като дойдеш във В.Търново айде не пресичай там дето не трябва баш на централната улица по диагонал.
  • 23 Алфа Ромео

    43 6 Отговор
    Всички ша фалират, илюминатите ни разказаха играта!
  • 24 Буко Баламата

    39 7 Отговор
    Трябва да си много "талантлив" за да не можеш да вадиш пари от нещо дето всеки човек ползва поне по три пъти дневно.

    Коментиран от #26

  • 25 okyuouiy

    19 3 Отговор

    До коментар #6 от "Муунчоу":

    От левия в дясния или наобратно?
  • 26 Алфа Ромео

    15 23 Отговор

    До коментар #24 от "Буко Баламата":

    Не се чуваш кво говориш, той не държи баничарница или дюнерджийница а изискан ресторант, даже Джейми Оливър който имаше 100 ресторанта по света беше фалирал.

    Коментиран от #27, #51

  • 27 Буко Баламата

    46 4 Отговор

    До коментар #26 от "Алфа Ромео":

    Като не върви изисканят ресторан почва дюнери,кюфтета,шкембе.Така като се движа из София няма място където да се продава храна и да няма опашка.А Ангелов като е гъзар да пуска кепенците.
  • 28 Тони

    22 1 Отговор
    Е що не бачка лятото ?
  • 29 Дсадса

    13 24 Отговор
    Много злоба в този край на света
  • 30 Ейприл

    48 4 Отговор
    Г-н Ангелов е доста несполучлив имитатор на г-н Рамзи от английската версия на тв предаването ..гледала съм само две минути от жалката му истерия не си струва ..да свалят това предаване
  • 31 Експерта

    43 5 Отговор
    Тоя и бактерии за септични ями да развъжда пак ще фалира, защото бактериите му ще измрат заради отвратителното излъчване дето има.
  • 32 пешо

    30 1 Отговор
    да си оправи цените .
  • 33 йокин

    27 0 Отговор
    Да пусне,сервитьорките,по монокини,с ролери,абе се ще измисли нещо,нали е шеф.Ми то народа,обедня,а те с по два,три ресторанта,цените,космически,не моем ги обиколи,всички.
  • 34 Стига

    41 1 Отговор
    с това "шеф" - в българския език думата "шеф" не значи "готвач". Ами употребявайте си и "кок" , "кох"или "поварь", по-разбираемо е. Е, много неща се промениха - педерастите станаха гейове, избирателите на Фъндъкова са "роми", отскоро и готвачите са шефове...

    Коментиран от #40

  • 35 Хайл

    33 2 Отговор
    Що ШЕФ??? не е ли ГОТВАЧ Ангелов...то всички шефове трябва да могат да готвят тогава
  • 36 Барба Ганьос

    32 0 Отговор
    Е , как тъй няма кой да плаща 150 кинта за пържола?
  • 37 По добри готвачи от турците няма

    25 9 Отговор
    Вижте турците в ютуба какви неща превят Бурак Оздемир и Царя на солта

    Коментиран от #39, #45

  • 38 Tate

    21 0 Отговор
    Има Господ !!
  • 39 Алфа Ромео

    22 4 Отговор

    До коментар #37 от "По добри готвачи от турците няма":

    Така е, страшни вкусотии правят и то от обикновени продукти, обаче обикновените им продукти са в пъти по-качествени от нашите, щото не са евро-атлантически боклуци.
  • 40 Голем смях

    11 8 Отговор

    До коментар #34 от "Стига":

    Повар ..от повръща но ли е ..Какво е това повар..

    Коментиран от #58

  • 41 Не съвсем

    8 6 Отговор

    До коментар #9 от "СЕВЕРОЗАПАДА":

    Само Тиквата е вечен :-)

    Коментиран от #43

  • 42 Манги

    7 3 Отговор

    До коментар #12 от "100":

    Ох, с прости хора приеха и Търновската Конституция
  • 43 Гербер Цветар

    4 0 Отговор

    До коментар #41 от "Не съвсем":

    Такай и да му идеш тиквенити семки е юного вкузно и полезно
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Хайл

    7 4 Отговор

    До коментар #37 от "По добри готвачи от турците няма":

    Виж Георги кавказ как готви,остай турците
  • 46 Сульо

    16 1 Отговор
    (без)крайно време беше.Измислените герои винаги завършват така....
  • 47 Kanada

    17 0 Отговор

    До коментар #15 от "Божкеееее":

    Наричат го ШЕФ защото използват английската дума без да знаят с коя българска да я сменят.
    Няма лошо! Само дето българският стана друг.

    Коментиран от #52, #59

  • 48 Комунделски

    4 2 Отговор
    Къде има протест?
  • 49 house of Savoy

    7 1 Отговор
    Абсолютно вярно. Това е плана - разбиване на малкия и средния бизнес, виртуална валута, задължителни ваксини, Нов Световен Ред.
  • 50 Оххх ма майуу

    8 0 Отговор
    Не го мислете, за съжаление няма как да е вярно. Когато е отворен ресторантът му е винаги пълен, дори и по обед, въпреки скъпотията. Живея наблизо. Концепцията му не е за храна за вкъщи, така че е нормално да е затворен.
  • 51 Хайл

    13 2 Отговор

    До коментар #26 от "Алфа Ромео":

    И кой ще му иде в "изискания" ресторант да яде 38 грамова пържола от изцапана чиния с някъв си "сос" и да плати 100 лв? Предпочитам банички и кифли с боза

    Коментиран от #60

  • 52 Хайл

    9 1 Отговор

    До коментар #47 от "Kanada":

    То от лигавене и подражание извратиха българския език идиотите...вчера една мадама ми обяснява как парфюма бил "една идея" над друг там,но я попитах колко е една идея и блокира...
  • 53 гост

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "100":

    Плаща ама по-малко от файтонджиятя -чекмеджар!Този събира за филия с мас.
  • 54 Е откъде

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "100":

    да знаем! Знаят четящите пик и блиц! Те са много информирани! Особено ако ви подхвърлят и някоя жълтичка и сценаристи ставате!
  • 55 Като гост

    7 1 Отговор
    Добра новина. Според мен не трябва така да изглежда един успял човек. Лош пример за подражание. Шизофрения!
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Супер

    1 0 Отговор
    Този не е готвач а играч
  • 58 Учете драги

    1 0 Отговор

    До коментар #40 от "Голем смях":

    учете. Това е същото, каквото е букатаар на румънски, пиширмек на турски, кокинар на испански,готви на македонски... но НЕ Е шеф на български.
  • 59 А защо

    4 0 Отговор

    До коментар #47 от "Kanada":

    "да няма лошо"? Навремето подражаваха на руския - и се стигаше до откровени куриози. С този ШЕФ ситуацията е същата. Това само доказва, че комплексарщината е характеристика на доста голяма част от етноса ни - блюдолизниченето ни и желанието за отъркване о "големите" е непреодоляно, дали е непреодолимо е въпрос с по-скоро тъжен отговор. И не е от вчера. Прочетете бележките на Вазов към стихотворението му "Българският език" и ще се убедите, че тази ни слабост си има доста отдавнашни корени...
  • 60 Въпросът ти

    5 1 Отговор

    До коментар #51 от "Хайл":

    е зададен неправилно - но ето и отговорът - "За всеки влак си има пътници". Ходенето в този ресторант не е въпрос на хранителни предпочитания, а на снобизъм. А снобите /понякога им викат "позьори", "келеши" и под./ нямат свършване. И не завиждайте на готвача собственик - намерил е добър начин да печели от тази социална прослойка. По същия начин - с ориентирани към определена прослойка с неособено висока интелектуалност - печелят и Слави Трифонов, Гала, ония лигльовци от разни сутрешни тв предавания, "филми" от типа на "Откраднат живот", "Братя" и доста още.
  • 61 Лакомник

    4 1 Отговор
    Още един цървул спря да трови популацията.
  • 62 4фжжжю

    1 0 Отговор
    Популярен, популярен, колко да е популярен?
    Във фирмата сме 11 човека и никой не е слушал за тоя, популярният.
    А и как няма да фалира? Те тия не разбраха, че в БГ обичаме ГОТВАЧИ, които готвят вкусни и обилни манджи ,а не разни шефове с неустановена попова самоличност.