ФАКТИ.БГ

Шеф Ангелов фалира?

Гурме ресторантът на топ кулинаря затвори врати

Публикувана: 20 Ноември, 2020 11:32
62 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 21279
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 3 от 41 гласа.

Кризата, предизвикана от коронавируса, нанесе сериозен удар върху бизнеса на един от най-популярните кулинари у нас – шеф Виктор Ангелов.

Нервният перфекционист от "Хелс Китчън“ се принуди да хлопне кепенците на своя гурме ресторант в центъра на София. Заведението е "временно затворено“ вече повече от 7 месеца, пише varna24.bg.

Съобщението, че ресторантът на шеф Ангелов затваря, се появи на страницата на заведението във Фейсбук още на 13-ти март, когато в България бе обявено извънредно положение заради пандемията. Първоначалните планове били ресторантът отново да заработи на 29-ти март, което се оказало невъзможно заради удължаването на извънредните мерки.

Но повече от седем месеца по-късно, дори когато почти всички останали заведения в столицата работят почти по нормален начин, доколкото им позволяват разпоредбите на властта, ресторантът на шефът от Кухнята на ада все още е затворен с уточнението, че това е "временно“.

Свеж полъх във финансите му би донесъл новият сезон на Hell's Kitchen. Предаването най-вероятно ще стартира през февруари или март догодина. Говори се, че водещият прибира колкото и големият победител - 100 бона, пише "Ретро". Странното е обаче, че кастинги все още не се провеждат, което подлага под съмнение съществуването на шоуто, както писахме по-рано.

Поставете оценка на статията:
Оценка 3 от 41 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
Последния Софиянец
1 Отговор
Като ходя на протеста минавам край закусвалните му и все са празни.Много е скъпо.

Коментиран от #12, #18


Оценка:
-14 +161

ГРАД КАЗАНЛЪК
2 Отговор
дано господин ШЕФ АНГЕЛОВ се оправи ситуациата е ТЕЖКА и в МАГАЗИНА на братовчет ми където работя на последък няма много клиенти

Оценка:
-23 +60

Само питам
3 Отговор
За онзи "гурме ресторант" ли става въпрос, който предлагаше кюфтета, кебапчета, пържени картофи и лимонада????!!!!!

Коментиран от #4, #19


Оценка:
-13 +115

Да Шеф
4 Отговор

До коментар #3 от "Само питам":


На малко Над народните цени!!!!!

Оценка:
-7 +73

Ани
5 Отговор
И ресторантът му в Лозенец е безумно скъп! Няма и да има хора...

Оценка:
-5 +138

Муунчоу
6 Отговор
Няма как-ша го преместа

Коментиран от #25


Оценка:
-5 +85

БАЙ Х@Й
7 Отговор
Тук всеки готвач е ШЕФ ! Всеки с фирмичка ПРЕЗИДЕНТ !

Коментиран от #10


Оценка:
-7 +131

Предател
8 Отговор
От както напусна Мастър Шеф повече не му стъпих в ресторанта.

Оценка:
-8 +60

СЕВЕРОЗАПАДА
9 Отговор
ЛАПАЧКАТА ВСЕ НЯКОГА СВЪРШВА!!! ДАЛАВЕРА, ДАЛАВЕРА, НО И ТЯ Е ДО ОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ.

Коментиран от #41


Оценка:
-4 +86

10
Този коментар е премахнат от модератор.
Ако си перфекционист
11 Отговор
Няма как да, си нервен, изискващ да...!

Оценка:
-7 +23

100
12 Отговор

До коментар #1 от "Последния Софиянец":


Е, що бе, Божков не ви ли плаща достатъчно?

Коментиран от #42, #53, #54


Оценка:
-40 +26

Въ-ъ........тоя как мъ кефи.
13 Отговор
Като вземе да хвърля тенджери и тигани

Оценка:
-6 +21

Ирена
14 Отговор
Ако е истина е супер кеф.
Много противно, нервно , създаващо отврат напрежение придаване, с още по- гнусен водещ какъвто е Ангелов.

Оценка:
-18 +86

Божкеееее
15 Отговор
Те тия щот са некадърни,затуй ги наричат "шеф",а не главен готвач!На голо дупе,чифт пищови!

Коментиран от #47


Оценка:
-2 +59

Готвач ангелов фалира
16 Отговор
Щото нема балъци да му плащат

Оценка:
-4 +62

ПЕНКО
17 Отговор
С НЯЙ -ЛОШИ ПОЖЕЛАНИЯ КЪМ ЧОВЕКА , КОЙТО НАПРАВИ ГОТВЕНЕТЕ НА ХРАНА " ХЕЛ " И УЖАС !!!! ЗА НАС НОРМАЛНИТЕ ПРОГОТВЯНЕТО НА ХРАНА / ОСВЕН НЕОБХОДИМОСТ/- Е И РАДОСТ -СПОКОЙСТВИЕ -УДОВОЛСТВИЕ И ВЯРА В БЪДЕЩЕТО НА ГОТВЕНЕТО-- ЗА СЕМЕЙСТВАТА -ПРАЗНИЦИТЕ - СЛАВЕНЕ НА БАБИТЕ И Т.Н. !!!!

Оценка:
-4 +76

гост
18 Отговор

До коментар #1 от "Последния Софиянец":


Верно ли? Нали уж се хвалеше по тв.Нова концепция... кебапчета,скара,бира ..и п.к бяха от готовите...

Оценка:
-2 +32

Ивайло
19 Отговор

До коментар #3 от "Само питам":


Става дума за ресторанта му в хотел Sense.

Оценка:
-1 +21

Уестия
20 Отговор
Никой не е по Голям От ХРАНАТА.....тоя нервак направо се Подиграваше и с нея и с Хората.........

Оценка:
-3 +75

21
Този коментар е премахнат от модератор.
Жоро
22 Отговор
Шефа щях да го кача на Гоуфо на капака тая пролет.
Шефе като дойдеш във В.Търново айде не пресичай там дето не трябва баш на централната улица по диагонал.

Оценка:
-2 +44

Алфа Ромео
23 Отговор
Всички ша фалират, илюминатите ни разказаха играта!

Оценка:
-6 +41

Буко Баламата
24 Отговор
Трябва да си много "талантлив" за да не можеш да вадиш пари от нещо дето всеки човек ползва поне по три пъти дневно.

Коментиран от #26


Оценка:
-7 +36

okyuouiy
25 Отговор

До коментар #6 от "Муунчоу":


От левия в дясния или наобратно?

Оценка:
-3 +19

Алфа Ромео
26 Отговор

До коментар #24 от "Буко Баламата":


Не се чуваш кво говориш, той не държи баничарница или дюнерджийница а изискан ресторант, даже Джейми Оливър който имаше 100 ресторанта по света беше фалирал.

Коментиран от #27, #51


Оценка:
-21 +15

Буко Баламата
27 Отговор

До коментар #26 от "Алфа Ромео":


Като не върви изисканят ресторан почва дюнери,кюфтета,шкембе.Така като се движа из София няма място където да се продава храна и да няма опашка.А Ангелов като е гъзар да пуска кепенците.

Оценка:
-4 +44

Тони
28 Отговор
Е що не бачка лятото ?

Оценка:
-1 +22

Дсадса
29 Отговор
Много злоба в този край на света

Оценка:
-23 +12

Ейприл
30 Отговор
Г-н Ангелов е доста несполучлив имитатор на г-н Рамзи от английската версия на тв предаването ..гледала съм само две минути от жалката му истерия не си струва ..да свалят това предаване

Оценка:
-4 +44

Експерта
31 Отговор
Тоя и бактерии за септични ями да развъжда пак ще фалира, защото бактериите му ще измрат заради отвратителното излъчване дето има.

Оценка:
-5 +38

пешо
32 Отговор
да си оправи цените .

Оценка:
-1 +29

йокин
33 Отговор
Да пусне,сервитьорките,по монокини,с ролери,абе се ще измисли нещо,нали е шеф.Ми то народа,обедня,а те с по два,три ресторанта,цените,космически,не моем ги обиколи,всички.

Оценка:
-0 +26

Стига
34 Отговор
с това "шеф" - в българския език думата "шеф" не значи "готвач". Ами употребявайте си и "кок" , "кох"или "поварь", по-разбираемо е. Е, много неща се промениха - педерастите станаха гейове, избирателите на Фъндъкова са "роми", отскоро и готвачите са шефове...

Коментиран от #40


Оценка:
-1 +37

Хайл
35 Отговор
Що ШЕФ??? не е ли ГОТВАЧ Ангелов...то всички шефове трябва да могат да готвят тогава

Оценка:
-2 +31

Барба Ганьос
36 Отговор
Е , как тъй няма кой да плаща 150 кинта за пържола?

Оценка:
-0 +32

По добри готвачи от турците няма
37 Отговор
Вижте турците в ютуба какви неща превят Бурак Оздемир и Царя на солта

Коментиран от #39, #45


Оценка:
-8 +24

Tate
38 Отговор
Има Господ !!

Оценка:
-0 +21

Алфа Ромео
39 Отговор

До коментар #37 от "По добри готвачи от турците няма":


Така е, страшни вкусотии правят и то от обикновени продукти, обаче обикновените им продукти са в пъти по-качествени от нашите, щото не са евро-атлантически боклуци.

Оценка:
-4 +22

Голем смях
40 Отговор

До коментар #34 от "Стига":


Повар ..от повръща но ли е ..Какво е това повар..

Коментиран от #58


Оценка:
-8 +10

Не съвсем
41 Отговор

До коментар #9 от "СЕВЕРОЗАПАДА":


Само Тиквата е вечен :-)

Коментиран от #43


Оценка:
-6 +8

Манги
42 Отговор

До коментар #12 от "100":


Ох, с прости хора приеха и Търновската Конституция

Оценка:
-3 +7

Гербер Цветар
43 Отговор

До коментар #41 от "Не съвсем":


Такай и да му идеш тиквенити семки е юного вкузно и полезно

Оценка:
-0 +4

44
Този коментар е премахнат от модератор.
Хайл
45 Отговор

До коментар #37 от "По добри готвачи от турците няма":


Виж Георги кавказ как готви,остай турците

Оценка:
-4 +7

Сульо
46 Отговор
(без)крайно време беше.Измислените герои винаги завършват така....

Оценка:
-1 +15

Kanada
47 Отговор

До коментар #15 от "Божкеееее":


Наричат го ШЕФ защото използват английската дума без да знаят с коя българска да я сменят.
Няма лошо! Само дето българският стана друг.

Коментиран от #52, #59


Оценка:
-0 +17

Комунделски
48 Отговор
Къде има протест?

Оценка:
-2 +4

house of Savoy
49 Отговор
Абсолютно вярно. Това е плана - разбиване на малкия и средния бизнес, виртуална валута, задължителни ваксини, Нов Световен Ред.

Оценка:
-1 +7

Оххх ма майуу
50 Отговор
Не го мислете, за съжаление няма как да е вярно. Когато е отворен ресторантът му е винаги пълен, дори и по обед, въпреки скъпотията. Живея наблизо. Концепцията му не е за храна за вкъщи, така че е нормално да е затворен.

Оценка:
-0 +7

Хайл
51 Отговор

До коментар #26 от "Алфа Ромео":


И кой ще му иде в "изискания" ресторант да яде 38 грамова пържола от изцапана чиния с някъв си "сос" и да плати 100 лв? Предпочитам банички и кифли с боза

Коментиран от #60


Оценка:
-2 +12

Хайл
52 Отговор

До коментар #47 от "Kanada":


То от лигавене и подражание извратиха българския език идиотите...вчера една мадама ми обяснява как парфюма бил "една идея" над друг там,но я попитах колко е една идея и блокира...

Оценка:
-1 +8

гост
53 Отговор

До коментар #12 от "100":


Плаща ама по-малко от файтонджиятя -чекмеджар!Този събира за филия с мас.

Оценка:
-1 +2

Е откъде
54 Отговор

До коментар #12 от "100":


да знаем! Знаят четящите пик и блиц! Те са много информирани! Особено ако ви подхвърлят и някоя жълтичка и сценаристи ставате!

Оценка:
-1 +1

Като гост
55 Отговор
Добра новина. Според мен не трябва така да изглежда един успял човек. Лош пример за подражание. Шизофрения!

Оценка:
-1 +6

56
Този коментар е премахнат от модератор.
Супер
57 Отговор
Този не е готвач а играч

Оценка:
-0 +1

Учете драги
58 Отговор

До коментар #40 от "Голем смях":


учете. Това е същото, каквото е букатаар на румънски, пиширмек на турски, кокинар на испански,готви на македонски... но НЕ Е шеф на български.

Оценка:
-0 +1

А защо
59 Отговор

До коментар #47 от "Kanada":


"да няма лошо"? Навремето подражаваха на руския - и се стигаше до откровени куриози. С този ШЕФ ситуацията е същата. Това само доказва, че комплексарщината е характеристика на доста голяма част от етноса ни - блюдолизниченето ни и желанието за отъркване о "големите" е непреодоляно, дали е непреодолимо е въпрос с по-скоро тъжен отговор. И не е от вчера. Прочетете бележките на Вазов към стихотворението му "Българският език" и ще се убедите, че тази ни слабост си има доста отдавнашни корени...

Оценка:
-0 +4

Въпросът ти
60 Отговор

До коментар #51 от "Хайл":


е зададен неправилно - но ето и отговорът - "За всеки влак си има пътници". Ходенето в този ресторант не е въпрос на хранителни предпочитания, а на снобизъм. А снобите /понякога им викат "позьори", "келеши" и под./ нямат свършване. И не завиждайте на готвача собственик - намерил е добър начин да печели от тази социална прослойка. По същия начин - с ориентирани към определена прослойка с неособено висока интелектуалност - печелят и Слави Трифонов, Гала, ония лигльовци от разни сутрешни тв предавания, "филми" от типа на "Откраднат живот", "Братя" и доста още.

Оценка:
-1 +4

Лакомник
61 Отговор
Още един цървул спря да трови популацията.

Оценка:
-1 +3

4фжжжю
62 Отговор
Популярен, популярен, колко да е популярен?
Във фирмата сме 11 човека и никой не е слушал за тоя, популярният.
А и как няма да фалира? Те тия не разбраха, че в БГ обичаме ГОТВАЧИ, които готвят вкусни и обилни манджи ,а не разни шефове с неустановена попова самоличност.

Оценка:
-0 +0

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.


Ловци на бисери
Корнелия Нинова
Лидер на БСП Корнелия Нинова коментира коалициите с ДПС
Два пъти сгрешихме, трети път – няма!"

Още бисери
ТОП 5