Кризата, предизвикана от коронавируса, нанесе сериозен удар върху бизнеса на един от най-популярните кулинари у нас – шеф Виктор Ангелов.
Нервният перфекционист от "Хелс Китчън“ се принуди да хлопне кепенците на своя гурме ресторант в центъра на София. Заведението е "временно затворено“ вече повече от 7 месеца, пише varna24.bg.
Съобщението, че ресторантът на шеф Ангелов затваря, се появи на страницата на заведението във Фейсбук още на 13-ти март, когато в България бе обявено извънредно положение заради пандемията. Първоначалните планове били ресторантът отново да заработи на 29-ти март, което се оказало невъзможно заради удължаването на извънредните мерки.
Но повече от седем месеца по-късно, дори когато почти всички останали заведения в столицата работят почти по нормален начин, доколкото им позволяват разпоредбите на властта, ресторантът на шефът от Кухнята на ада все още е затворен с уточнението, че това е "временно“.
Свеж полъх във финансите му би донесъл новият сезон на Hell's Kitchen. Предаването най-вероятно ще стартира през февруари или март догодина. Говори се, че водещият прибира колкото и големият победител - 100 бона, пише "Ретро". Странното е обаче, че кастинги все още не се провеждат, което подлага под съмнение съществуването на шоуто, както писахме по-рано.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Последния Софиянец
Коментиран от #12, #18
11:35 20.11.2020
2 ГРАД КАЗАНЛЪК
11:36 20.11.2020
3 Само питам
Коментиран от #4, #19
11:37 20.11.2020
4 Да Шеф
До коментар #3 от "Само питам":
На малко Над народните цени!!!!!11:39 20.11.2020
5 Ани
11:39 20.11.2020
6 Муунчоу
Коментиран от #25
11:40 20.11.2020
7 БАЙ Х@Й
Коментиран от #10
11:41 20.11.2020
8 Предател
11:43 20.11.2020
9 СЕВЕРОЗАПАДА
Коментиран от #41
11:54 20.11.2020
10 Този коментар е премахнат от модератор.
11 Ако си перфекционист
12:18 20.11.2020
12 100
До коментар #1 от "Последния Софиянец":
Е, що бе, Божков не ви ли плаща достатъчно?Коментиран от #42, #53, #54
12:23 20.11.2020
13 Въ-ъ........тоя как мъ кефи.
12:34 20.11.2020
14 Ирена
Много противно, нервно , създаващо отврат напрежение придаване, с още по- гнусен водещ какъвто е Ангелов.
12:46 20.11.2020
15 Божкеееее
Коментиран от #47
13:21 20.11.2020
16 Готвач ангелов фалира
13:29 20.11.2020
17 ПЕНКО
13:33 20.11.2020
18 гост
До коментар #1 от "Последния Софиянец":
Верно ли? Нали уж се хвалеше по тв.Нова концепция... кебапчета,скара,бира ..и п.к бяха от готовите...13:37 20.11.2020
19 Ивайло
До коментар #3 от "Само питам":
Става дума за ресторанта му в хотел Sense.14:02 20.11.2020
20 Уестия
14:26 20.11.2020
21 Този коментар е премахнат от модератор.
22 Жоро
Шефе като дойдеш във В.Търново айде не пресичай там дето не трябва баш на централната улица по диагонал.
15:54 20.11.2020
23 Алфа Ромео
16:08 20.11.2020
24 Буко Баламата
Коментиран от #26
16:25 20.11.2020
25 okyuouiy
До коментар #6 от "Муунчоу":
От левия в дясния или наобратно?16:29 20.11.2020
26 Алфа Ромео
До коментар #24 от "Буко Баламата":
Не се чуваш кво говориш, той не държи баничарница или дюнерджийница а изискан ресторант, даже Джейми Оливър който имаше 100 ресторанта по света беше фалирал.Коментиран от #27, #51
16:48 20.11.2020
27 Буко Баламата
До коментар #26 от "Алфа Ромео":
Като не върви изисканят ресторан почва дюнери,кюфтета,шкембе.Така като се движа из София няма място където да се продава храна и да няма опашка.А Ангелов като е гъзар да пуска кепенците.17:01 20.11.2020
28 Тони
18:49 20.11.2020
29 Дсадса
18:52 20.11.2020
30 Ейприл
19:37 20.11.2020
31 Експерта
19:52 20.11.2020
32 пешо
19:58 20.11.2020
33 йокин
19:58 20.11.2020
34 Стига
Коментиран от #40
20:19 20.11.2020
35 Хайл
20:20 20.11.2020
36 Барба Ганьос
20:31 20.11.2020
37 По добри готвачи от турците няма
Коментиран от #39, #45
20:43 20.11.2020
38 Tate
20:48 20.11.2020
39 Алфа Ромео
До коментар #37 от "По добри готвачи от турците няма":
Така е, страшни вкусотии правят и то от обикновени продукти, обаче обикновените им продукти са в пъти по-качествени от нашите, щото не са евро-атлантически боклуци.21:23 20.11.2020
40 Голем смях
До коментар #34 от "Стига":
Повар ..от повръща но ли е ..Какво е това повар..Коментиран от #58
21:24 20.11.2020
41 Не съвсем
До коментар #9 от "СЕВЕРОЗАПАДА":
Само Тиквата е вечен :-)Коментиран от #43
21:32 20.11.2020
42 Манги
До коментар #12 от "100":
Ох, с прости хора приеха и Търновската Конституция21:51 20.11.2020
43 Гербер Цветар
До коментар #41 от "Не съвсем":
Такай и да му идеш тиквенити семки е юного вкузно и полезно21:53 20.11.2020
44 Този коментар е премахнат от модератор.
45 Хайл
До коментар #37 от "По добри готвачи от турците няма":
Виж Георги кавказ как готви,остай турците22:10 20.11.2020
46 Сульо
22:39 20.11.2020
47 Kanada
До коментар #15 от "Божкеееее":
Наричат го ШЕФ защото използват английската дума без да знаят с коя българска да я сменят.Няма лошо! Само дето българският стана друг.
Коментиран от #52, #59
00:09 21.11.2020
48 Комунделски
04:58 21.11.2020
49 house of Savoy
07:00 21.11.2020
50 Оххх ма майуу
09:02 21.11.2020
51 Хайл
До коментар #26 от "Алфа Ромео":
И кой ще му иде в "изискания" ресторант да яде 38 грамова пържола от изцапана чиния с някъв си "сос" и да плати 100 лв? Предпочитам банички и кифли с бозаКоментиран от #60
09:25 21.11.2020
52 Хайл
До коментар #47 от "Kanada":
То от лигавене и подражание извратиха българския език идиотите...вчера една мадама ми обяснява как парфюма бил "една идея" над друг там,но я попитах колко е една идея и блокира...09:29 21.11.2020
53 гост
До коментар #12 от "100":
Плаща ама по-малко от файтонджиятя -чекмеджар!Този събира за филия с мас.10:04 21.11.2020
54 Е откъде
До коментар #12 от "100":
да знаем! Знаят четящите пик и блиц! Те са много информирани! Особено ако ви подхвърлят и някоя жълтичка и сценаристи ставате!10:20 21.11.2020
55 Като гост
10:27 21.11.2020
56 Този коментар е премахнат от модератор.
57 Супер
11:34 21.11.2020
58 Учете драги
До коментар #40 от "Голем смях":
учете. Това е същото, каквото е букатаар на румънски, пиширмек на турски, кокинар на испански,готви на македонски... но НЕ Е шеф на български.11:36 21.11.2020
59 А защо
До коментар #47 от "Kanada":
"да няма лошо"? Навремето подражаваха на руския - и се стигаше до откровени куриози. С този ШЕФ ситуацията е същата. Това само доказва, че комплексарщината е характеристика на доста голяма част от етноса ни - блюдолизниченето ни и желанието за отъркване о "големите" е непреодоляно, дали е непреодолимо е въпрос с по-скоро тъжен отговор. И не е от вчера. Прочетете бележките на Вазов към стихотворението му "Българският език" и ще се убедите, че тази ни слабост си има доста отдавнашни корени...11:42 21.11.2020
60 Въпросът ти
До коментар #51 от "Хайл":
е зададен неправилно - но ето и отговорът - "За всеки влак си има пътници". Ходенето в този ресторант не е въпрос на хранителни предпочитания, а на снобизъм. А снобите /понякога им викат "позьори", "келеши" и под./ нямат свършване. И не завиждайте на готвача собственик - намерил е добър начин да печели от тази социална прослойка. По същия начин - с ориентирани към определена прослойка с неособено висока интелектуалност - печелят и Слави Трифонов, Гала, ония лигльовци от разни сутрешни тв предавания, "филми" от типа на "Откраднат живот", "Братя" и доста още.11:49 21.11.2020
61 Лакомник
13:20 21.11.2020
62 4фжжжю
Във фирмата сме 11 човека и никой не е слушал за тоя, популярният.
А и как няма да фалира? Те тия не разбраха, че в БГ обичаме ГОТВАЧИ, които готвят вкусни и обилни манджи ,а не разни шефове с неустановена попова самоличност.
08:29 22.11.2020