21 Ноември, 2020 09:27 5 895 45

Екатерина е първият сигурен финалист в "Игри на волята"

  • игри на волята-
  • екатерина-
  • николай-
  • рибари-
  • финал

Николай напусна формата, след като се предаде в битката на оцеляване

Невиждан до сега сблъсък между двама чистокръвни Рибари имаха възможността да наблюдават зрителите в „Игри на волята: България“.

Поредицата от четири загуби принуди синьото племе да изпрати двама от своите членове на Арената и Екатерина и Николай получиха тежката задача да премерят сили в битка за оцеляване.

Двамата излязоха с готовност да се борят за мястото си сред най-добрите играчи, но изпитанията по многокомпонентното трасе обтегнаха до краен предел нервите на Николай и той отказа да завърши дуела.

В съюзническия двубой Йоанна и Чудомир имаха задачата да подредят части от тетрис в идеален куб. За първи път в историята на „Игри на волята: България” съюзниците се провалиха и след двучасови неуспешни опити за редене, те не успяха да доведат до край предизвикателството и да дадат предимство на нито един от двамата заплашени от напускане.

За пръв път в историята на Игри на волята, НИКОЙ няма да вземе Предимство!🔥 Катя и Николай имат равни шансове за успех...или провал!⚔️

Публикувахте от Игри на волята: България в Петък, 20 ноември 2020 г.

След това, номинираните стъпиха на Арената. Двубоят изискваше от тях търпение, находчивост, бързина и остър ум. Николай поведе след преминаването през първото препятствие, но Екатерина бързо навакса и завоюва малка преднина при втория елемент.

Сервитьорът и модел опита да запази позицията си, нарушавайки правилата и получи наказание, което го забави с една минута. Липсата на търпение и трудностите, които изпита с препятствието, го извадиха от психическо равновесие, а след това и от играта по негово собствено желание. Това негово решение накара Катя сама да завърши предизвикателството, тъй като по правилата битката трябваше да бъде завършена.

„Тук разбрах, че мога да бъда такъв, какъвто съм и в реалния си живот. Каквото ми е на сърцето, това ми е и на езика. Горд съм от себе си!”, заяви категорично Николай, напускайки Арената за последен път.

Победата на йога и ски инструкторката ѝ донесе имунитет, с който се класира в последната седмица от надпреварата и по този начин стана първия сигурен финалист в „Игри на волята: България”.

Екатерина, Николай, тази битка ще изпрати един от вас право вкъщи, а другия право на ФИНАЛ!🔥💪🏼 Готови или не, време е - СТАРТ!👏🏼😉

Публикувахте от Игри на волята: България в Петък, 20 ноември 2020 г.


„Много ме е яд, че се предаде. Не съм очаквала изобщо, че Николай би се отказал. Вече имам 380 гроша, но радостта ми след такава битка е малко горчива”, каза Екатерина след края на двубоя.

Междувременно в Резиденцията Жътварите вече обмислят възможни сценарии за развитието на предстоящите битки, а Рибарите тръпнат в очакване да разберат кой ще се завърне. Финалът е все по-близо и всяка победа е от значение, а предстоящата седмица ще поднесе и на двете племена много изненади и неочаквани обрати.

Кое от тях ще бъде победител в последната Териториална битка за сезона и защо зрелищният капитански сблъсък във вторник ще се окаже решаващ, както никой досега, предстои да разберем.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Манги

    46 33 Отговор
    Браво на Николайчо.
    И беше прав. Ектерина и сестра и са мазни коври. Колкото и пари и игри да спечелят ще си останат такива. И в истинският живот също. Тази Катя кой мъж би я издържал? Пълен кукумицин.
  • 2 Ха ха

    51 24 Отговор
    Нагласено отвсякъде. Играта беше направена така че да дава предимство на невротичката и да е в ущърб на Николай. Евала на момчето че не им пригласяше на целия цирк, а ги прати директно по дяволите. От продукцията бутат с всички сили двете досадни сестри към финала и ни правят на маймуни за да продължи евтината им драма. Снощи във фейсбук страницата им масово недоволство и триене на коментари. Това е всичко друго но не и игри на волята.

    Коментиран от #11, #43

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Манги

    45 21 Отговор
    Какъв йога инструктор може да е това чудовище дето пуши пие и има извратен мозък?

    Коментиран от #34

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Манги

    27 13 Отговор
    Да не забравяме и наркоизпълненията на йогито Катенце
  • 7 Wow

    7 20 Отговор
    Дреме ми на Пура. Някой изобщо гледа ли тази бездънна про.стотия?

    Коментиран от #10

  • 8 Извратените нямат мозък

    4 12 Отговор
    А Играта и изпуснах нишката, та няма смисъл да, я гледам...!
  • 9 Шопо

    32 13 Отговор
    Продукцията и Димчо претърпяха грандиозен провал! Келнерчето им удари шамар с бойкота си ! Прекалено манипулирано е това предаване- две вечери подред плуване за да загубят Рибарите и Николай Сервитьора снощи ги напляска...

    Коментиран от #32

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Петьо Петров

    25 24 Отговор

    До коментар #2 от "Ха ха":

    Мислех да не пиша,но битката беше равностойна.Това,че на Николай не му достигна разума да започне да върти вкарвайки си ръцете отгоре на шестограма и това щеше да му помогне с трудностите с ръста му,никой не му е виновен.Наистина пъзела беше предимство за Екатерина,но ако той беше взел предимство във времето щеше да има големи шансове.Просто се оказа психически по-лабилен от обявената за "куку"Екатерина.

    Коментиран от #15, #33

  • 12 Играча

    4 12 Отговор
    Ква е таз игра? Някакво тъпо реалити или друго нещо, което да ви промива мозъците?
  • 13 месара

    3 5 Отговор
    поредната “ важна “ новина любезно предоставена ни от факти.бг !
  • 14 111

    26 10 Отговор
    Подлата и лицемерна Йоана изпрати сестра си на явна гибел срещу Николай.
    Беше редно да изпрати Лазаринов,като пълен м..хъл.
    След това, удобно не сглоби пъзела.Уж,че не може.
    Николай с пълно право се отказа от игра.Много достойно поведение.Браво Николай.
    Битките са нагласени, скучни и такива,че да лансират пълни дебили.
    Милен, като спряган победител прави жалко цялото предаване.
    Пък и накрая гласуването уж по телефона,обезсмисля битките.
    Предаването Ви не струва.
  • 15 Ха ха

    28 16 Отговор

    До коментар #11 от "Петьо Петров":

    Не, битката беше изцяло направена, така че Екатерина да спечели. Какво ще кажеш за 1 минутното наказание за Николай? Винаги, ама винаги досега за "нечестна" игра има само устно предупреждение и забележка, тук ти вземат 1 минута? Случайност? Гайката е съобразена и идва идеално на височина за Катя и е страшно неудобна за ръста на Ники. Случайност? Във всяка игра в която участва Екатерина индивидуално, има пъзел? Случайно съвпадение? Тя ще спечели формата, така са решили, така ще стане, но поне бутането да не е толкова явно да му се не види.

    Коментиран от #18, #19, #27

  • 16 Аде бе?

    11 1 Отговор

    До коментар #5 от "Патриот":

    Като отидеш в Гърция, до паметниците и крепостите им пише; през 5 век славяните са обсадили крепостта и т.н.! И в Гърция ли работи руската ти доктрина? Щото ако работи и в Гърция, това е много лошо за капитализма там!
  • 17 циркове колкото щеш

    13 14 Отговор
    не е тайна отдавна че наркоманката катя е гласена за победител ...
  • 18 Петьо Петров

    21 9 Отговор

    До коментар #15 от "Ха ха":

    Не искам да влизам в полемика.За мен лично Екатерина не ми е фаворит. Обясних вече,че ако Николай беше използвал повече разум,ръстът му нямаше значение.Както самата Екатерина сподели,той я превъзходва с
    вестибуларения апарат и чисто физическите препятствия.За наказанието според мен трябваше да има,но може би само 30 сек. Достатъчно е да добавим и кадъра от минали предавания,че той ще остави кръвта си и ще умре,ако се наложи на арената,но няма да се предаде....е,остави,но не кръвта си,а честта си!
    Бъдете здрав,това е само една игра за забавление на зрителите,малко разнообразие от Ковидистерията!

    Коментиран от #20

  • 19 Така е може би

    13 8 Отговор

    До коментар #15 от "Ха ха":

    Катето трябва,да спечели! Знаеш ли колко мъже ще ощастливи тази симпатяга, а оня кво само жена си! И то ако не го изгони,като се прибере с парите!!!
  • 20 Ха ха

    16 7 Отговор

    До коментар #18 от "Петьо Петров":

    Продължавам да не разбирам защо трябва да има наказание (без значение колко ще трае) при положение, че до момента е имало толкова много опити за мамене и винаги е следвало само предупреждение и устна забележка. Както и да е, прав сте, само игра е, и няма да е нито първата, нито последната с нагласен победител. И аз Ви желая здраве и всичко хубаво.

    Коментиран от #22

  • 21 Това, наркотиците, явно са, хубаво нящу

    4 12 Отговор
    Да, взема и аз на стари години да пробвам....райграс дай насам....!
  • 22 Петьо Петров

    6 1 Отговор

    До коментар #20 от "Ха ха":

    Според мен наказанието беше защото направи поне 5-6 оборота,а това значи поне толкова обиколки около стълба,докато при досегашните за захват или нещо,което не отнема като реално време от решаващият резултат,беше сравнително незначително,затова споменах,че може би 30 сек,биха били достатъчно.
  • 23 Как да не се откажеш?

    25 11 Отговор
    И аз ако разбера че докато Екатерина развива гайката, аз я завивам, и аз щях да се откажа! Просто е недопустимо, един мъж да не знае, накъде се завива и накъде се развива! После играта била нагласена за Екатерина! Май като деца, Екатерина си е играла с конструктора, а Ники с куклите!
  • 24 Хайл

    20 10 Отговор
    Табуретката като разбере,че неговата любимка е на сигурен финал ще му изплиска жиу-жизуту

    Коментиран от #25

  • 25 Сложили са ти 3 минуса!

    5 7 Отговор

    До коментар #24 от "Хайл":

    Табуретката мисля има 3деца! Сещаш ли се? След малко ще станат поне 5!🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  • 26 игри по полята

    6 0 Отговор
    Гледайте с интерес, че догодина като застроят Дивата река...
  • 27 Бачо Киро

    14 1 Отговор

    До коментар #15 от "Ха ха":

    Оффф той 5 минути завива гайката, ти си седнал да мрънкаш. Втората гайка пак я завиваше, но гламавият водещ поне безплатно му подсказа... Сервитьорчето си беше гола вода от самото начало, само дрънка и нула покритие. Въобще повечето са пълна скръб, никаква връзка с участниците в Колумбия примерно. Уж трябва да е тежко и да са топ, а повечето и средна хубост не са... Че 90% от всички дори не могат да плуват... У нас е модифицирано в тип биг брадър, защото това харесват масите, колкото и да тъпо... Що мислиш има всички тези глупости с двете сестри, някви умрели инфлъенсърки, пачи и тем подобни тъпотии... Да не говорим "великите" на пъзела, дето 100% им е показан предварително, видяхме ги на елементарната пирамида, дето си играхме като деца през края на 80те с такива, видяхме с куба... Колкото пъти го оставя да върви, белким видя някоя хубава битка, толкова пъти ми дига кръвното с палячовщина, интриги и селяндурщина... Ама е така, защото "тората" туй иска, туй то...
  • 28 Гост

    9 7 Отговор
    Жените показват повече воля в игрите,докато мъжете хленчат повече от една жена.
    След снощният епизод игрите ми станаха още голяма пародия на игри такива каквито се предполага да бъдат.
    Типично за жертвата се вижда как все нещо или някой друг и е виновна за провала.
    Николай доказа каква жертва е на игрите,да се чуди човек какво търси там?
  • 29 Дунав

    17 1 Отговор
    Принципно е к_офти и нагласено предаване и вина носят сценаристите. По-добре човек да гледа Рибарите, защото при Жътварите е пълен мрак и дъно. Те са безинтересни, двулични и полуграмотни.

    Коментиран от #31

  • 30 Анонимен

    18 7 Отговор
    Катя ме кефи много,говори истините за които другите не са готови и за това не я приемат и се дразнят от нея.
    Лично на мен дори и като визия и излъчване като се нагласи ми харесва спрямо останалите жени в игрите.
  • 31 Гост

    5 1 Отговор

    До коментар #29 от "Дунав":

    Съгласен съм с теб.
  • 32 Анонимен

    6 2 Отговор

    До коментар #9 от "Шопо":

    Ами кой им е виновен за слабата физическа подготовка?В залата да блъскаш серии и да се инжектираш с химия не те прави силен и издръжлив.
    Тодор и той нахъсан тръгва,ама втория път видя зор накрая като излезна от водата.
    Не случайно при кастинга психолозите избират отборите и слагат такива характери както се събраха рибарите и стояха почти месец на реката.
    Отбор с хора от типа аз съм жертва.
    В живота е същото и за това подобни неща привличат масово хората да гледат подобни реалити шоута.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 А с поведение

    0 3 Отговор

    До коментар #4 от "Манги":

    на йога как ли ще оцелее в подобна среда и състезание?
    Принципно и аз се изненадвам и съм съгласен с теб,но всеки си знае какво носи в самия него,ние само интерпретираме нещата от собствената си призма и възприятие и това често е голяма самозаблуда.

    Коментиран от #42

  • 35 Петьо Петров

    5 3 Отговор

    До коментар #33 от "Ти на това":

    Съжалявам,че не мога да ти отделя време за дискусия,но след малко тръгвам за София.Имам по-важни проблеми като отстояването ми на свободен гражданин,отколкото да дискутирам с теб детски игри от миналото.Това са игри на волята,сиреч,комплексност от всичко.Ако смяташ,че не е мъжко да знаеш накъде се развива гайка ,не е мой проблем.Нагоре съм изписал доводите си,преценката за кое е мъжко или не,оставям на теб!
  • 36 Това

    9 6 Отговор
    предаване е замислено за прокарване на феминизма, джендърството, пед@растията и така наречените западни ценности! Вижте какво става в холивуд- въведаха квоти за жени, за джендъри, за гейове, за чернокожи и т.н. Способностите, качествата и възможностите нямат никакво значение...както и законите на физиката! Всъщност законите на физиката имат значение доколкото могат да се използват в полза на определен състезател и в ущърб на друг! Много хора не се замислят например при пазене на баланс върху тънка летва, че колкото по малко е стъпалото, толкова по-висок е коефициента на съотношението м/у площта на стъпалото към ширината на летвата, т.е. при еднаква ширина на летвата, колкото по-малко е стъпалото, толкова по-голямо е предимството. Такива примери за неравенство има много, при което например при състезание м/у мъж и жена никога няма да дадат изпитание за сила, но пък винаги има изпитания за баланс провиране през тесни пространства, мрежи и пр. препятствия, при което с предимство е ниското тегло, ниския ръст, малките крайници пр. С две думи играта е пълна порнография!
  • 37 ЗАПОЗНАТ

    5 6 Отговор
    Катя е страхотна и секси,бих и отделил стотина двеста грама бели човечета,яко амфетки и ще и запаля путарата
  • 38 Истината

    9 4 Отговор
    Абсолютно си прав! Това доказва, че един силен играч може да бъде сринат на земята и обратното... Радвайте те се на неморални, невъзпитани, дрогиращи се личности да ги изпратят на финала. Всъщност това се случва и в реалния живот.... една личност не прочела и една книга в живота си, се разпорежда и определя съдбите ни само и единствено с властта която има... Ами честито!
  • 39 Зрител

    12 5 Отговор
    Катя си е екстра.
    Мъжете са кофти - Боби женски интригант,
    Милен подъл, Лазаринов мишка, Чудо объркан, Тошко грозен и прост, Вайс два пъти по- прост но хитър и се скатава, не поема отговорност. Единствено Любо е нормален.
    Но по жалко е, че по-голямата част от мъжете в реалния живот са жалки -вижте им коментарите и мнението за ,Николай въздух под налягане, но със самочувствие.
  • 40 тир

    7 5 Отговор
    Това е направо резил за предаването, по нагласена работа няма как да стане. Пожелавам последния сезон на предаването да се запомни с избора на Екатерина. Това е срамота за продуцентите
  • 41 Бабата

    8 4 Отговор
    Кате,успех!
  • 42 5253

    0 0 Отговор

    До коментар #34 от "А с поведение":

    Точно от,, йога практика " ще се научи човек на всичко, което се изпитва в,, Игри на волята".
  • 43 незнайко

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ха ха":

    Нищо не е нагласено !!! Защо не гледахте как Николай завива вместо да отвива !!! Водещия на два пъти му подсказваше . Николай не е добре с вестибуларния апарат а за винтовите резби е ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ !!! Познавам такива мъже и ми е жал за тях .
  • 44 йокин

    0 0 Отговор
    30-ти,щом,аресваш,катето,земи си я,свободна е.
  • 45 Диаболо

    1 1 Отговор
    Тази година печели жена. Ама коя.