25 Ноември, 2020 12:19 9 024 41

Феновете на "Фермата" смятат, че Сезон 6 е пълен провал

  • фермата-
  • фенове-
  • провал-
  • разочарование-
  • иван и андрей

" Това е сезонът на разединението", пишат потребителите във Фейсбук

Милена и Стоян отново са тандем като ратаи на седмицата в предаването "Фермата". Това стана ясно след снощното издание на шоуто. “Щастлива съм, че съм ратай. До края остава страшно малко време. Аз предпочитам тялото ми да се настрои към тези условия навън, студените. За мен ратайството в този момент е изключително ползотворно", сподели Милена.

Надежда посочи Стоян за ратай от мъжете не защото елиминира Митко, а защото може да готви. Надя се притеснява, че има възможност Милена да саботира ратайските си задължения и разчита на Стоян.

Фенове на предаването обаче все по-масово недоволстват заради правилата на играта. Ето и една малка част от коментарите, публикувани в социалната мрежа Фейсбук и по-специално в официалната страница на риалитито:

"Здравейте, фенове на предаването! Мислите ли, че продукцията заслужават да им направим пълен бойкот на финала, като не гласуваме? Моето мнение е, че този път си го заслужават".

"По-злобни и гадни от Надежда и Калоян няма! След този сезон на "Фермата" вече няма да гледам тия нагласени истории. Останаха за финала отрепките. Тъпата ямболска кифла, тарикатчето Петър, все "отбор юнаци". Милена трябва да спечели! И Стоян ме разочарова с нагаждачеството си!"

"Трябваше да се приложи правилото да не си фермер повече от един път, докато не минат всички други".

"Този сезон на "Фермата" е пълно разочарование. Слушаме само тъпизмите на трите "квачки" /Надя, Мария и Ванчето / и "петелът" Калоян, които се смятат за богоизбрани за "Фермата", а другите били недостойни или са били на гости. Не видях никаква толерантност, морал и интелигентност в поведението на Надя, Мария и Калоян през цялото време. Те са едни жалки малки, злобни, пошли човечета. Този сезон нито един фермер не показа лидерски качества. Това е сезонът на разединението".

"Продукцията... това е гавра с Милена и Стоян. Примерът, който показвате, е психически тормоз над тези хора. Жалко е, защото това се вижда в обществото, в училищата, на улицата... Който печели, управлява! Надя не е ходила на дуел!? Какъв фермер? Пълна деградация!".

"Пълен провал на Сезон 6. Защо продукцията не се намеси? Как може едни и същи хора да са ратаи и да ги пращат на дуел? Надежда ще отиде директно на финал, без да заслужава. Защо позволихте Калоян и Петър да управляват през целия сезон? На дуелите ясно се вижда Иван и Андрей кого подкрепят. Откъде Надежда има толкова знания да печели винаги имунитет от ратайство?"


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечо

    10 9 Отговор
    предната гудина се гармияха като заици един друг и от тогава спрях да го гледам аз ако щте гледам секс зная каде да вляза вав интернет

    Коментиран от #6, #41

  • 2 гост

    28 5 Отговор
    Ха добър ден - те всички сезони са провал ...
  • 3 Да Да Да

    28 2 Отговор
    Така е!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 РеалистЪ

    28 3 Отговор
    По принцип коментарите във фейсбук няма как да бъдат взимани насериозно, защото е пълно с тролове и злобни хора, както навсякъде из интернет пространството, и тук във факти ги има в изобилие. Но наистина фермата отдавна се изтърка като формат, всяко нещо си има край. Първите сезони бяха интересни, после нивото като участници и идеи взе да пада драстично.
  • 8 Познавам Петър

    39 5 Отговор
    Защо не каже,че е първи братовчед на Виктория и Мариела Миткови,едната е жена на единия от ТИМ.Нещо пропуска този факт и ,че го изритаха от България Ер ,защото топеше колегите си постоянно! Никакъв мъж не е,зла пОдка си беше и още е!

    Коментиран от #15

  • 9 Гост

    16 6 Отговор
    Който има време да гледа глупости нека после прави анализи на "ФЕРМАТА"
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Дед Мороз

    16 5 Отговор
    Не съм го гледал и нямам намерение Изтъркано предаване По добре снимайте от някоя селака кръчма
  • 12 mi ta ka

    8 7 Отговор
    не ми хареса този сезон, но е в пъти по добре да го гледаш отколкото Турското сериал
  • 13 Transpocalypse

    9 2 Отговор
    Така става като вкараш джендър в предаването и на всичкото отгоре нищо не го караш да прави.

    Коментиран от #18

  • 14 ПиПи

    23 2 Отговор
    По-добре пуснете Чарли Чапли, мистър Биин или Бени Хил. Ще има макс гледаемост от колкото този закъсал формат.
  • 15 Сподели тоя

    18 2 Отговор

    До коментар #8 от "Познавам Петър":

    от кой пол е,че като ги гледам с оня младия нищоправец,ефрейтора нещо много ме съмняват!!!!
  • 16 Това е

    14 2 Отговор
    Пълна Порнография гледах една серия и все едно гледам турски сериал

    Коментиран от #39

  • 17 Фен

    21 8 Отговор
    Милена е нагаждачка и манипулатор,Боби е неутрален,той трябва да спечели формата,а и др.не са цвете за мирисане.Мой фаворит беше Митко,но уви загуби,иначе браво,много знаещ и можещ човек.
  • 18 Питащ

    3 2 Отговор

    До коментар #13 от "Transpocalypse":

    Кой е джендъра,че нещо неразбрах?
  • 19 Фрг

    20 4 Отговор
    Пълен провал на фермата 6.събрани няколко тариката и кифли и тормозят едни и същи.в реалния живот няма как да стане,ще хвърчат искри.няма достоен освен може би шестака
  • 20 Тоца

    17 3 Отговор
    Защо при въпросите умишлено збъркахте НА ДИМИТРОВДЕН се разплащат с овчарите не е Петков ден Умишленно
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Rumyana

    35 5 Отговор
    "По злобни и по гадни от Надежда , Калоян и Мария". Няма. Не е само мое мнение.
    Водещите имат ли право да изразяват своите пристрастия?
    Това предаване с коментариите за секс и други подобни, заглушават
    националните ни обичай и др. Подобни
  • 23 Андрей

    2 5 Отговор
    Убеден съм че този сезон на Фермата ще го спечели Ивайло Шопски нацистка подкрепян от Андрей патриота
  • 24 Андрей

    1 6 Отговор
    Убеден съм че този сезон на Фермата ще го спечели Ивайло Шопски нацистка подкрепян от Андрей патриота
  • 25 Някой

    29 0 Отговор
    Някои като са само приятели,защо се държат като влюбени ученици и се излагат пред всички,за Дая кво да кажа,като пчеличка от цвят на цвят.
  • 26 123

    23 1 Отговор
    Натрупаният опит във всяка една сфера би трябвало да изчисти най-малкото предишни грешки. Не така стоят нещата с двамата водещи обаче. При тях посредствеността вече е очевадна. Предаването е заприличало на един позабравен клюкарски формат като Биг Брадър.
  • 27 Анонимен

    16 1 Отговор
    В началото беше добре, но жените са страшно зле и човека от Мелник, като излезе и не става за гледане.
  • 28 Не гледам фермата

    7 1 Отговор
    Моя колега днес ми каза,че тази година нещо са се изложили и на него му е безинтересна.
    От догодина много реалити формати ще бъдат безинтересни и няма да се радват на голяма гледаемост.
    Живота по нищо не се различава по цял ден от това да седнеш вечер и да гледаш същите неща от ежедневието ти.
    Това забавно и отпускащо ли е според вас?
  • 29 Това

    33 3 Отговор
    не е ферма, а строителна фирма, и Биг Брадър. А участниците в голяма степен са неподходящи. Светсните са Илиян йогата, Мирослав македонеца, който се контузи; той ми беше фаворит за наградата; Асен, Милена, Поли, Стоян, Борислав и чичо Митко и Данчо. Останалите са нагли, прости, лукави, клюкари, интриганти. Най- хитрата, която дирижира предаването, е баба Яга Надето. Не я интересували парите, ама бившият й мъж и оставал 15000 лева дългове, после се поправи на 20000 лева. Е като и е бивш защо му изплаща дълговете, и му продала апартамента на безценица. А правилата са смешни, както и фалшифициране на отговорите. Димитровден е разпуст, и се разплаща на ратаите. Миналата година ни натрапиха една циганка, сега сигурно тази хиена Надя , има много гнило в предаването
  • 30 Масон

    6 3 Отговор
    Това не съм го гледал и няма да го гледам . Такива шантави формати ми се струват тъпи и задръстени .
  • 31 Ново име

    20 1 Отговор
    Новите правила не направиха фермата по-добра.Фермата беше сполучлив идеен формат.Но сега се провали-"фермерите"нищо не построиха,не произведоха,не сътвориха. Само храна,пиене,пушене. Фермерската къща-хотел за"избрани"клюкари.Никакви правила и принципи. Няма дори различни животни и градина.За гледаемост се търси общо с БигБадър.Моля не правете това!Тогава да не се казва Фермата!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 didi

    12 1 Отговор
    защо толерират "богоизбраната" групичка,нали всеки от тях казва,че трябва всеки да мине през ратайство и фермер,сезонът е много жалък ,доближава се до Big Brother,това ли трябва да е на 1 линия - с кого ще е Дая, хвалбите и махленските клюки на Калоян и Петър,"миродавните" мнения на Надя/която не била за парите😂😂😂😂/ и Мария и още много
  • 34 Неизвестен

    13 2 Отговор
    Подлите, Нада, Мария,тъпия Калоян, Петяр и опърничавата Ванче са толерирани от опосумите Иван и Андрей. Не им прави чест!
  • 35 необяснимо

    1 5 Отговор
    На мен пък фермата тази година много ми хареса.По друга е концепцията на предаването.За да гледаш животни трябва да има и материална база и те я създадоха,всички заедно.Работиха много и крайният резултат е повече от красноречив.Какво не ви хареса,взаимоотношенията ,ами те са такива и в ежедневието.Всеки от участниците обаче има качества,въпроса е кой как ги показва.И не мога да оплюя младите,работеха,закачаха,смееха се пък за красота да не говорим.Така че фермата продължава да е едно добро предаване.
  • 36 7473

    2 1 Отговор
    Това предаване , на тия две момченча е поредната простотия в медия . Имитация на бай брадър и куп такива медийни проект , мъртво родени . Друг е въпроса за какъв бюджет става ма дума , дето ще си го разделят тия Опосуми !
  • 37 Доктор ДЖАГЕРС

    3 0 Отговор
    Даяна Ханджиева огорчена и разочарована от родителите си! Е тя Е МНОГО ПРОСТА И ГЛУПОВА ПРАВИ СА родителите и
  • 38 Ямбол

    1 1 Отговор
    Кога ще видим Дая на арената?! Наистина ли тя има качества за фермер, след като не иска да помирише животни и да им чисти всеки ден?! Защо е дошла в този формат, като е по подходяща за Биг Брадър?! Все повече си мисля, че е тук заради липсата на роли в театъра и киното и липсата на богат мъж в живота й, който да я издържа.
    Браво на Мария от Ямбол! Мъжко момиче!
  • 39 да ама не

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "Това е":

    Защо обиждаш турските сериали?
    На нашите филми и риалити предавания, като "Фермата",
    озвучаването е под всякаква критика!!!
    Артистите ни си говорят под носа, нямат добра дикция, всичките са
    като Сашо Кадиев, на когото нишо не се разбира, а и много бързо
    дудне. Нямаме ли звукорежисьори, които да видят и чуят?!
    А във "Фермата", когато се усетят и пускат субситри, много бързо
    вървят, изобщо сме ''гола вода''..
  • 40 Иванова

    4 0 Отговор
    Пълен провал на сезон Фермата 6. Всички близки и познати
    очакваме финала, за да видим достойната финалистка - Милена
    - само тя показа, че е интелигентна, майка и домакиня и пред нищо не се прекърши!!! Да е жива и здрава и цялото и семейство също.
    А на продукцията ще пожелаем повече разсъдък, защото и да стигнат до финала двамата идиотски злобни и некадърни - Надежда и Калоян, ние НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЯХ !!!!!!!!!!!!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.