4 Декември, 2020 14:32 2 438 5

Фен заразил Глория Естефан с COVID-19 (ВИДЕО)

  • фен-
  • зараза-
  • глория естефан-
  • covid-19-
  • коронавирус

Почитателят на певицата бил без маска и се приближил до нея, докато вечеряла в ресторант със семейството си

Фен заразил Глория Естефан с COVID-19 (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Певицата и бизнесдама Глория Естефан разкри, че е прекарала по-голямата част от ноември в изолация, след като е дала положителен резултат за COVID-19 няколко дни след като е вечеряла в ресторант в района на Маями.

63-годишната изпълнителка споделя, че е имала късмет, защото е имала само "лека кашлица" и обезводняване, след като е загубила обонянието и вкуса си. Тя вече два пъти е дала отрицателен резултат и се възстановява.

Във видео, качено в Инстаграм, родената в Куба музикална звезда разкрива, че се е заразила, въпреки че стриктно е спазвала протоколите за обществено здраве. Глория Естефан допуска, че е прихванала заразата от почитател, който не е носил маска, пише БТА. Въпросният фен я е потупал по рамото и се е приближил твърде много, за да разговаря с нея, докато е вечеряла навън с трима членове на семейството си.

"Имах голям късмет, но просто исках да споделя с вас, че бях в изолация, след като един ден вечерях навън и ме доближи човек, който не носеше маска. Опитах се да задържа дъха си, докато той ми говореше, но явно въпреки това се е случило нещо", разказва Естефан.

Певицата е разбрала, че се е заразила, след като е загубила вкуса си в началото на ноември. Глория Естефан след това е прекарала две седмици в пълна изолация на втория етаж в дома си. Тя приписва факта, че се е разминала с най-тежките последствия на болестта на приема на витамини и на вероятно ниския вирусен товар на човека, който я е заразил.

"Страхът беше най-големият ми проблем. Трябва обаче да се отърсим от него и да правим всичко възможно, за да поддържаме имунната си система възможно най-здрава", казва Глория Естефан.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Доста, странно звучи тази дума

    1 1 Отговор
    ,, Зарази, и не само странно.....!
  • 2 Гост

    6 0 Отговор
    Не бе ходи си по заведения ау ама видиш ли тоя бил без маска и от него се заразила....
  • 3 name

    6 0 Отговор
    Още малко и като опит за убийство ще почнат да го смятат.
  • 4 Боже

    3 1 Отговор
    И тя остаряла.... чак сега се за гледах, времето е неумолимо...!
  • 5 oha

    0 0 Отговор
    Като за последно бих и теглил едно.. не, две "Мадуро"