Last news in Fakti

9 Декември, 2020 14:56 7 628 10

Анджелина Джоли с безценни съвети към жените

  • анджелина джоли-
  • съвети-
  • актриса-
  • женищ

Актрисата се обръща най-вече към застрашените от насилие групи

Анджелина Джоли с безценни съвети към жените - 1
Снимка: shutterstock

Актрисата и режисьор говори пред британското издание на списанието "Harper's Bazaar", с цел да даде съвет на жените, които се страхуват да не станат жертви на насилие по време на празниците.

Тази година сексуалното и домашно насилието драстично се увеличи поради карантината. Според данни на UN Women, през последната година над 200 милиона жени и момичета са били малтретирани от близки и по-малко от 40% от жените са докладвали за това или са потърсили помощ.

Винаги отдадена на ролята си на посланик на добра воля на ООН за каузата на бежанците и жените, Анджелина Джоли говори пред списание "Harper's Bazaar UK", за да коментира тези тревожни цифри.

„Говорете с някого. Опитайте се да намерите съюзници. Поддържайте връзка при спешни случаи. Например можете да съгласувате код с приятел или член на семейството, който да им каже, ако сте изправени пред спешен случай. Започнете да изграждате мрежа и да трупате знания. Тъжно е да се каже, но не можете да предположите, че всички ваши приятели и семейство винаги ще искат да ви вярват и да ви подкрепят. Често помагат непознати. Или други жертви, групи за подкрепа или религиозни групи. Преди всичко бъдете внимателни. Само вие наистина знаете опасността, в която се намирате, и докато не намерите подкрепа отвън, може да се чувствате съвсем сами“, каза тя.

45-годишната звезда продължи да се обръща към всеки, който е свидетел на трудна ситуация: „Ако смятате, че някой, когото познавате, може да бъде уязвим по този начин, опитайте се да останете близо и да присъствате в живота му. Ясно кажете, че сте до нея. Друго нещо, което всички можем да направим, е да се образоваме. Научете за домашното насилие. Разберете как травмата засяга нашето здраве и може да доведе до биологични промени, особено при децата. Приемете тези въпроси сериозно“, казва още в заключение Джоли.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брад Пит

    15 4 Отговор
    Безценни съвети от жените към Анджелина Джоли. Как да увеличим домашното насилие и тормоза по време на пандемията, съчетано с много и приятен групов секс.
  • 2 Селски

    33 4 Отговор
    Тази объркана госпожа е последния човек , който трябва да дава съвети на жените !
    Признавам я като актриса но иначе е за психиатрия !

    Коментиран от #4, #5

  • 3 exdaskal

    21 3 Отговор
    И аз имам безценен съвет - земи се грамни ...
  • 4 Сун Дзън дзън

    9 2 Отговор

    До коментар #2 от "Селски":

    Мдаа, съветите звучат, като подготовка за война !
  • 5 KIAN

    11 5 Отговор

    До коментар #2 от "Селски":

    Каква актриса е, ако махнем грима, осветлението и софтуерите за редактиране...пълна боза. И това се отнася в пълна сила за всички кино актьори/актриси.
  • 6 Мечо Пух

    4 3 Отговор
    Намерила се коя да дава съвети срещу домашно насилие точно - понеже в САЩ няма???!!!
  • 7 Истинския мечо пух

    5 2 Отговор
    ,, Известната,, дай съвет само на колежките ти....! (Да пази Бог...!)
  • 8 вес

    3 3 Отговор
    Съветва ги, как да правят секс с брат си, или от кой дилър трябва да купуват?
  • 9 Тя има само баща

    2 1 Отговор
    Няма брат, имаше един Пит и той у.....!

    Коментиран от #10

  • 10 вес

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "Тя има само баща":

    Напротив! Има брат и Брат Пит ги хвана на калъп. Затова се разведе с нея.