Last news in Fakti

23 Ноември, 2012 16:13 9 560 7

Устата: Николета Лозанова започна от трицифрен хонорар

  • устата-
  • николета лозанова-
  • клип-
  • трицифрен хонорар

Аз я навих да участва в конкурса на „Плейбой”, похвали се рапърът пред „Комисията Павлов”

Знаете ли, че Николета Лозанова е изгряла от клип на Устата? Да, истина е! Плеймейтката се вихри в провокативното му видео „50 на 50”, което излезе през 2004 г.

„Снимахме го месец преди сватбата ми. По време на снимките жена ми влезе и ме завари с три голи до кръста момичета, едно от които беше Николета”, разказа рапарът в предаването „Комисията Павлов” в четвъртък вечер по TV7. Устата не се притесни да сподели с водещия Митко Павлов всички подробности около този първи голям ангажимент на съпругата на Валери Божинов.

„Хонорарът й беше трицифрен. В долната граница. Но тя постъпи много професионално. Хвана си сутринта автобуса от Пловдив, дойде, снимахме и си тръгна”, спомня си Иван Динев-Устата. Тогава Николета му споделила, че й се иска да участва в конкурса „Плеймейт”, а рапърът като истински пророк отсякъл: „Ако идеш, ще спечелиш!”.

Въпреки разкритията на Устата, водещият Митко Павлов успя да запази самообладание и измъкна още една пикантерия от рапъра.

След като звездите от холивудската продукция „Непобедимите 2” прекарали доста време в снимки в България, той неочаквано получил писмо. Кореспонденцията била покана от американска филмова компания да използват негова песен с Азис. Първоначално Устата си помислил, че става дума за озвучаване на треторазредна лента. В последствие установил, че парчето му ще влезе в саундтрака на филма, който се задържа няколко седмици подред на върха на класации в САЩ.

„Беше много весело да слушам Азис, как припява „Къде си ма, парцал!” в сцена, в която Силвестър Сталоун се бие с Любо Чука”,  изфука се рапърът в „Комисията Павлов”.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Милен Николов

    0 0 Отговор
    Е.аси, ако знаете как ме вълнува и ме топли това направо изтръпнах.
  • 2 не

    0 0 Отговор
    За малко да повърна докато го четях това НЕЩО
  • 3 Джак Даниелс

    0 0 Отговор
    Сега разбирам ,че "В УСТАТА" е рапър .Не знаех ....наистина ...
  • 4 мопд

    1 0 Отговор
    Тая циганка коя я
  • 5 содом

    1 0 Отговор
    боли ме шмайзера бе братоци
  • 6 Иван Костов

    0 0 Отговор
    .a.ti m...la, i taya e edna k..va!
  • 7 Пачо

    0 0 Отговор
    „Беше много весело да слушам Азис, как припява „Къде си ма, парцал!” в сцена, в която Силвестър Сталоун се бие с Любо Чука”
    Най после българската чалга е влязла в инкубатора на световната чалга - Холивуд.