Last news in Fakti

22 Декември, 2020 19:03 11 243 24

Кралското семейство окончателно изхвърли Меган Маркъл

  • меган маркъл-
  • кралско семейство-
  • принц хари

Вече няма никакъв шанс бившата актриса да се завърне в редиците на кралските особи

Кралското семейство окончателно изхвърли Меган Маркъл  - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Когато Меган Маркъл стана част от британското кралско семейство, голяма част от обществеността я приветства като жената, която направи щастлив любимецът им - принц Хари. Тя беше и човекът, станал "глътка свеж въздух" за кралското семейство.

Мнозина се надяваха, че Хари и Меган ще бъдат харизматичната двойка, която ще издигне престижа на монархията на ново ниво. Британците знаят много добре колко се нуждае от това кралското семейство.

Никой обаче не предполагаше, че херцозите на Съсекс ще използват влиянието и харизмата си точно в обратната посока - колкото се може по-надалеч от монархията и кралските особи.

Бившият личен секретар на покойната принцеса Даяна - Патрик Джефсън също коментира напрежението около Меган и Хари, което възникна, след като двойката реши да се откаже от изпълнението на кралските си правомощия и да заживее в САЩ.

Джефсън работи с Даяна от 1988 по 1996 година, а преди известно време написа книгата "Факторът Меган", в която разказва за отношенията на американката с членовете на кралското семейство.

"Кралското семейство вече няма планове за присъствието на Меган Маркъл във "фирмата", никакви цели не се свързват с нея", казва Джефсън в интервю за MailOnSunday.

"Последните действия на херцогинята на Съсекс означават, че тя окончателно е дезертирала от кралското семейство. Разбира се, херцозите на Съсекс винаги ще бъдат кралски особи, но съществуването им вече няма да играе никаква роля в кралското семейство", добавя той.

По думите му, двамата вече не значат нищо за кралица Елизабет II и останалите членове на знатната фамилия.

"Принц Хари и Меган тръгнаха по своя път - с купуването на "малко" уютно имение в Санта Барбара за 11 милиона паунда; с приемането и подкрепата на избирателната политика на САЩ; с косвеното одобрение на книгата, която позори всички техни роднини...

Това е необратим път. Меган никога няма да служи на кралицата и страната", подчертава той.

Говорейки за "път назад", Дефсън обаче има предвид само Маркъл. Въпросът "Възможно ли е принц Хари да се върне в кралското семейство?" той деликатно оставя извън скоби.

В същото време Патрик Джефсън смята, че Меган не трябва да бъде обвинявана лично за всичко, което се е случило и продължава да се случва в момента. Той пояснява, че цялата тази история изисква внимателно проучване.

Изводът обаче е направен: за американката няма път назад. Британското кралско семейство няма да я приеме обратно.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    38 3 Отговор
    Бъкингамските обитатели кога ще се ваксинират.
  • 2 ТТТ

    37 3 Отговор
    болия катеричката
  • 3 Хари и Меган да копат

    26 3 Отговор
    А, ще се ваксинират ли ?
  • 4 ПЕНКО

    19 4 Отговор
    ВЪВ ФИЛМА "ГОЛО ОРЪЖИЕ " РЕПЛИКАТА БЕШЕ : " ВЪПРИКИ ТЪ ПАТА ИДЕЯ ЗА МОНАРХИЯ -НИЕ ЩЕ ОПАЗИМ КРАЛИЦАТА " !!!!!!!
  • 5 Меган се е отървала от

    16 12 Отговор
    Кофти кармата на тези лъжциубийциалчнилицемернивлечуги.
    Честито, Меган!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 6393

    35 11 Отговор
    Короната е тежка, не всеки може да я понесе. Ето защо принцове не се женят за простакеси. Успех!
  • 9 Мечо Пух

    34 7 Отговор
    Една американка принуди навремето Едуард да се откаже от трона и така брат му - бащата на Елизабет II стана крал на Великобритания, та тази ли ще бъде по-долу. Обиграна и знаеща за секса колкото цяла Aфрика барабар с маймуните, колко му е да вземе акъла на принца.
  • 10 Така е

    15 2 Отговор
    Като се мисли с другата глава.
  • 11 Тя ще е следващя Президент на СОЩ

    4 9 Отговор
    А на бас
    Питай те баща и Обама
  • 12 Човека Коза

    15 15 Отговор
    Гущероподобната детеубийца Елизабет втора няма ли да я тръшне ковито и нея... Светът би бил едно много по-добро място без фамилия Сакскобурггота
  • 13 дс7ф7дцьж

    18 8 Отговор
    Защо пак ни занимавате с рептилското семейство? Кой го брига, дали "кралицата" е напълнила памперса днес и на какво е миришело?
    Колония ли сме ние на наглосаксонците или сме независима държава?
    Май сме колония, а?!
  • 14 Да еааааа

    4 3 Отговор
    тая ПАП....
  • 15 Да еааааа

    5 2 Отговор
    тая ПАП....
  • 16 Бойчо Огнянов

    20 7 Отговор
    Момчето Хари, принц, се омаза по възможно най-гадния начин заради една полубяла-получерна фуста, която изначално не ни могла да бъде приета от кралското семейство.
    Дадоха им шанс, но Хари и Меган го отхвърлиха. Тъжна история. Хари все още има шанс, Меган - не. Уилям и Кейт са идеална двойка, този модел трябваше да следват Хари и Меган.
  • 17 Аман вече

    20 5 Отговор
    Кво ни занимавате с тия робовладелци бе!
  • 18 Човека, кочина

    13 2 Отговор
    Различното не е прието в целия свят... та в кралския двор ли...?!
  • 19 Кремена

    6 2 Отговор
    Ako Меган и Хари са щастливи заедно , нека следват пътя,който са избрали.Кои сме ние да ги съдим.
  • 20 Bobafet

    3 0 Отговор
    Местим, в другия
  • 21 Никой никого не съди...!

    2 0 Отговор
    Само един има, право на, това в случая разбира се и кралицата, която със своята осанка, кара.много мъжожини да, се срамуват от своята.външност..!
  • 22 Високобюджетен маскарад

    7 0 Отговор
    Рептилите ще я поръчат, а МИ-6 ще я сготвят в някой тунел, както сготвиха своенравната Даяна.Хари вероятно знае истината за смъртта на майка си и поради тази причина ненавижа дъртия Рептил и Камиларя.
  • 23 Писна ми от

    4 1 Отговор
    тези двамата и от цялата т. нар. "Английска Кралска фамилия". Абсолютен фалш, измислени правила, живот, поведение. НАПЪЛНО ПОБЪРКАНИ. Иначе Хари е глупав и грозен, а Меган е сметкаджийка и безскруполна ку. чка.

    Коментиран от #24

  • 24 Ленин

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "Писна ми от":

    Публична тайна е че Хари е син на охранителя на Даяна/дори си приличат на 100процента/А жена му пък мелез.Нямаха шанс да останат в фамилията по никакъв начин.Или се разкарват от замъка или тунел и катастрофа.Те излезнаха разумни.