Last news in Fakti

23 Декември, 2020 10:59 2 670 4

Джей Ло се отказа от сватбата

  • джей ло-
  • дженифър лопес-
  • алекс родригес-
  • сватба

Тя загубила цяло състояние заради отлагането на тържеството за неопределено време

Джей Ло се отказа от сватбата - 1
Снимка: shutterstock

51-годишната певица и актриса Дженифър Лопес промени решението си относно намерението да се омъжи за бейзболиста Алекс Родригес. Дженифър призна по време на шоуто на Анди Коен „SiriusXM“, че след като сватбата в Италия е била отменена поради пандемията от коронавирус, тя си помислила защо изобщо да се омъжва за Алекс, съобщава Нова телевизия.

„Какво означава бракът за нас? И двамата вече сме били женени. И всички наши разговори се свеждат до това да не бързаме“, пита се звездата.

Тя призна, че е загубила цяло състояние заради отлагането на тържеството за неопределено време.

Като пример за щастлива двойка без брак тя посочи Кърт Ръсел и Голди Хоун, които са заедно от няколко десетилетия без никога да са били женени. Лопес е сигурна, че дори и без да узаконят връзката, тя и Родригес ще бъдат щастливи и ще могат да живеят заедно през целия си живот.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Обичам MILF-ки

    8 3 Отговор
    Джей Ло си е топ МИЛФче така или иначе. Невероятна жена.
  • 2 70 Г черна, свиня

    3 7 Отговор
    Сватба, на, 51 г години, защо ти е, нали кекса,, сплотява,, то известни хора не ги сплотява, а утайки искат с чужди,, деца,, сплотява е, като вечната дружба на тодар и брежнеф.!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.