Last news in Fakti

23 Декември, 2020 14:34 1 499 3

Уилмър Валдерама ще става баща (СНИМКА)

  • уилмър валдерама-
  • актьор-
  • дете-
  • бебе-
  • бременна

Актьорът и годеницата му са в очакване на първото си дете

Уилмър Валдерама ще става баща (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Актьорът Уилмър Валдерама, познат с ролите си в сериалите "Шеметни години" и "Военни престъпления", и годеницата му Аманда Пачеко очакват първото си дете, съобщи сайтът на сп. "Пийпъл", цитиран от БТА.

40-годишният Валдерама лично съобщи радостната новина, публикувайки в Инстаграм серия професионални фотографии, на които позира заедно с Аманда. На снимките се вижда бременното коремче на модела. "Вече сме трима", гласи придружаващият публикацията текст.

Вестта за бебето идва близо година, след като Уилмър Валдерама съобщи, че в първия ден на новата година е предложил брак на своята възлюбена. Тогава актьорът публикува снимка, на която е паднал на едно коляно на плажа и поднася пръстен на Аманда Пачеко.

За романа на Валдерама и Пачеко за първи път се заговори през април 2019 г., когато двойката беше забелязана на пазар в Лос Анджелис. Два месеца по-късно актьорът и манекенката пристигнаха заедно във Франция за сватбените празненства на певеца Джо Джонас и актрисата Софи Търнър.

Търнър, която по-рано през годината стана майка, е сред първите, поздравили Уилмър Валдерама и Аманда Пачеко за бъдещото родителство.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й

    0 1 Отговор
    Тогава актьорът публикува снимка, на която е паднал на едно коляно на плажа и поднася пръстен ... ОЧАКВАМ СНИМКАТА КЪДЕТО ТЯ Е ПРИЕЛА ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ( и е паднала на коляно )
  • 2 Тва, парашка бе

    1 0 Отговор
    Още фаща, да питам все пак, със Сариту, защо не ви сплоти,, кекса,,....?!
  • 3 ЦСКА умре

    1 0 Отговор
    Тоя да не е сина на Карлос Валдерама?