Last news in Fakti

30 Ноември, 2012 13:03 1 989 1

Създадоха първия жив билборд в България

  • билборд-
  • жив-
  • уиски

Известна марка алкохол направи първия жив билборд в България, с идеята да покаже, че забавлението може да бъде навсякъде около нас. Инсталацията е с площ от 25 кв. м., а  интериорът й пресъздава парти моменти през различните епохи от създаването на уискито през 1749 г. досега.

Живият билборд може да бъде видян на бул. „Цар Освободител” в близост до паметника на Съветската армия до 2 декември 2012 г. Организаторите на кампанията обещават, че платформата ще оживява всяка вечер от 17.30 до 20 часа. Клубно осветление и музика ще допълват усещането за истинско парти. В специален декор петима живи манекени ще пренесат с тоалетите си, преминаващите около инсталацията в епохата на 20-те години на миналия век.

Парти популярността си в Щатите уискито придобива благодарение на Франк Синатра, който на всяко свое участие на сцената се появява с бутилка от марковия алкохол. През 60-те и 70-те години на миналия век уискито се появява по-често в италианските филми, отколкото София Лорен. То е в „главната роля“ още от най-ранното италианско кино през филмите за Джеймс Бонд и класиките на Алфред Хичкок, „Жестоки улици”, „Добри момчета”, „Време за мъже”, „4 сватби и едно погребение” до „Сексът и градът”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 николай маринов

    0 0 Отговор
    Чудесно ! Ако раздават и по едно-две малки на зрителите , все там ще се въртя .