13 Януари, 2021 08:54 8 053 19

Звезда от "Дързост и красота" ще става съсед на премиера

  • звезда-
  • дързост и красота-
  • съсед-
  • банкя-
  • клейтън норкрос

Кинозвездата Клейтън Норкрос догодина щял да заживее в България, след като си купил имот в Банкя

Освен на премиерско, жителите на Банкя скоро ще се радват и на холивудско присъствие. Кинозвездата Клейтън Норкрос от "Дързост и красота“ догодина щял да заживее в България, след като си купил имот в родното място на министър-председателя Бойко Борисов.

Това се случило благодарение на братя Аргирови, които зарязаха пеенето за сметка на бизнеса с недвижими имоти, от който се издържат в последното десетилетие. Те също избраха да се установят трайно сред спокойствието на Банкя след дългогодишен гастрол из скандинавските страни, като в момента си строят палат там и съвсем скоро ще бъдат новодомци. Естрадните легенди убедили и екранния Торн Форестър, с когото са в топли приятелски отношения, да инвестира в къща в близкото до столицата градче.

Звездата от "Дързост и красота“ се впечатлил страшно от спокойствието и природата в района и така бързо решил да направи покупката. Освен със самия премиер на страната и с добрите си приятели Аргирови, Клейтън Норкрос ще бъде съсед с други известни нашенци. В Банкя от години луксозна къща имат любимците на народа дует "Ритон“. Певецът Константин също вдигна там палат за чудо и приказ. Със сигурност Клейтън щял да се впише в обстановката.

"С него сме приятели от много години. Запозна ни Николай Тевекелийски – един богат българин от "Ориндж Каунти“. Редовно се чуваме по телефона, като понякога си говорим доста за живота в България. Чухме се и за Коледа, за да си честитим Рождеството“, споделя Благовест Аргиров за приятелството си с холивудския актьор. "Клейтън е талантлив, а и изключително харесван мъж. А името му е визитна картичка на успелите хора на Запад“, допълва и другият брат – Светослав.

Клейтън Норкрос е първият, който влиза в ролята на Торн – брата на Рич Форестър в най-гледания сериал в света. В сагата за семейство Форестър той играе между 1987 и 1989 г. Впоследствие е заменен от Джеф Трахта. Окончателно у нас "Дързост и красота“ спря да се излъчва през 2019 г., след като БНТ обяви, че не може да си позволи да плаща за продукцията, която все още не е приключила, макар в САЩ да са излъчени над 8000 епизода, разказва още "Ретро".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от многото

    35 1 Отговор
    И сериала щял да се преименува на : "Дързост и простота!"

    Коментиран от #12

  • 2 НАТЕ

    29 7 Отговор
    То пък един банкянски пожарникар,то един актьор, едва има някои,който толкова да се радва
  • 3 КОТарАК

    26 5 Отговор
    от ,,Бягство от затвора'' ще му е по-полезен
  • 4 Дедо

    35 5 Отговор
    Рекох, че си купил къща в Барцелона 😂
  • 5 ажсдбфн

    21 2 Отговор
    Наркос до наркос
  • 6 Факт

    29 3 Отговор
    Ексзведа ще става съсед на експремиера. Това ще е правилно заглавие.. А премиера ни много добре знае, че със сигурност му се вижда края. Статуквото сега се опитва да измисли вариант за след изборите да сложи покорен премиер, например Николай Младенов... Това е замисъла на ГЕРБ и ДПС... Но дали ще им се получи... Защото социологически проучвания сочат , че ДПС+ ГЕРБ ще имат максимум 100 депутати... А останалите партии ще имат 140 депутати и ако са единни ИМА шанс да се пречупи модела Борисов-Доган-Беевски, ...

    Коментиран от #8

  • 7 Ну погоди

    17 4 Отговор
    Нищо не става и от Аргировите братя едни комисионерчета скандинавски.
  • 8 Даа

    14 0 Отговор

    До коментар #6 от "Факт":

    В действителност ДПС+ГЕРБ ще имат общо максимум 100 депутати и няма да могат да съставят правителство.... Дори ГЕРБ да са първа сила ще имат максимум 70 депутати. Значи ще се надяват да присламчат Демократична България или Слави Трифонов... А това не е невъзможно... Хубавото е, че след тези избори вече НЯМА да ги има сегашните крепители на СТАТУКВОТО- Патриотарите и Магарешки...
  • 9 ристю

    11 0 Отговор
    Ох,гранде глупосторе! Иванка Тръмп няма ли да заживее в България или Николина Кидман?
  • 10 БАНКЯБОКЛУК

    11 0 Отговор
    точно до бойко никой не би си купил място , че там каруците фъргаха боклука на банкя , АМА ОТ АРГИРОВИ И ТОВА МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ТА ДА СЕ ИЗЛОЖИМ И В ХОЛИВУД ЩОТО ТОВА ЩЕ СЕ РАЗЧУЕ , ГОЛЯМА БОМБА ЩЕ Е !ТО САМОТО БАНКЯ ОТДАВНА Е ЕДНА КОЧИНА И ГАДНО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ .....
  • 11 Stéphanie 🎲

    12 1 Отговор
    Значе много я е закъсал финансово ,завалията от рая в ада няма да му е лесно.
  • 12 Бате Боби

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "един от многото":

    Наглост и простота
  • 13 ГPАД КOЗЛОДУЙ

    6 0 Отговор
    аз не искам да живея в близост до господин борисов защото той ще ме склонява да правим мъжки секс а аз съм хетеросексуален иправя секс само със жена след като и подаря рози и я заведа на романтичен филм
  • 14 Лора

    7 0 Отговор
    Първият Торн, наистина си беше красив.....!
  • 15 ЖОН ТРАВОЛТА

    10 0 Отговор
    КЪДЕ Е РОСЕНЕЦ КЪДЕ Е БАНКЯ -- НО И БАНКЯ СЕ НАПЪЛНИ С КРАДЦИ И МОШЕННИЦИ ..... НЕ ЧЕ ПРЕДИ ГИ НЯМАШЕ ЩОТО ВСИЧКИ ВИЛИ БЯХА НА ЧЕРВЕНИ КРАДЦИ ОЩЕ ТОГАВА , АМА СЕГА ЕЛА ДА ВИДИШ КВО СТАА - БОКЛУК ДО БОКЛУКА МИЛА МОЯ МАЙНОЛЬО , КОЛКОТО ПО СКЪПО ПРОДАВАШ - ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ТЪПАЦИТЕ ИСКАТ ДА КУПУВАТ И ПОСЛЕ ПРОДАВАТ ЩОТО РАЗБИРАТ КАКВА СА Я ЗАБЪРКАЛИ !
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Леле,леле

    9 0 Отговор
    Посредственото актьорче щял да става съсед на мутротиквата ! Само в кочината,това е новина.И Тиквоча не е от Банкя,а от село Хераково.
  • 18 ннннннннн

    5 1 Отговор
    „Един от девизите ѝ беше, че можеш да бъдеш колкото непослушен си искаш, стига да не те хванат“, споделя Уилям за майка си принцеса Даяна.
  • 19 Алфа Вълкът

    8 0 Отговор
    Ей много го мразех тоя сериал! Като бях малък не можех да гледам костенурките нинджа!