22 Януари, 2021 16:36 1 566 5

Пoлицейско куче преследва принц Уилям

  • принц уилям-
  • полицейско куче-
  • недоразумение-
  • нарушител-
  • британско кралско семейство

Случката е отпреди години, но едва сега се разбра за нея

 Пoлицейско куче преследва принц Уилям - 1
Снимка Архив: EPA/БГНЕС

Въпреки че таблоидите редовно се надпреварват да пишат за британското кралско семейство, ровейки без притеснение в живота на членовете му, все още има интересни подробности около аристократичната фамилия, някак успели да се изплъзнат на зоркия медиен поглед, които към днешна дата продължават да изплуват от дълбините на миналото, макар и със закъснение.

Така например, съвсем наскоро стана ясно, че преди години принц Уилям е бил преследван от полицейско куче, патрулиращо с представител на органите на реда, охраняващ територията на внушителното и величествено имение на кралица Елизабет Втора в Сандрингам, разположено в графство Норфок, Източна Англия. За случилото се пред в. "Eastern Daily Press" разказа самият Джон Чандлър, който наскоро се пенсионира, след 30-годишна служба като началник на тамошния отдел "Криминална полиция".

В своето интервю, дадено за вестника, той сподели за някогашната си необичайна среща с внука на Нейно Величество.

"Имах особено интересна вечер. По едно време рутинната ни обиколка с полицейското ми куче из имота се превърна в следене на бъдещия крал на Англия", спомня си през смях той.

"Беше късно през нощта, когато четириногото долови нечия миризма и стремглаво тръгна по дирята. След известно време забелязах принц Уилям, който отиваше към гаражите, и с ужас установих, че ние сме поели именно към него. За щастие той реагира добре, приемайки нещата на шега. По онова време бе млад", добавя Джон. "Но всичко можеше ужасно да се обърка, ако кучето беше скочило да го хапе. Добре че то не го стори. Въпреки това стоеше и го лаеше. Определено бе запомняща се нощ", изтъква Чандлър.

Преди дни стана ясно, че граничните полицаи на летището в Бирмингам са кръстили едно от обучаващите се кучета на най-големия син на херцозите на Кеймбридж.

"Не успяхме да се стъпим и да не споделим с вас този фантастичен клип на Джордж, присъединил се към нашите тренировки, за да направим вашия понеделник по-забавен и свеж. Това е едно наистина щастливо пале, което обича топката си. И преди някой да е попитал, да, кръстен е на малкият принц", гласи посланието към видео клип, показващ животното, изпълнено с необятна енергия, който е публикуван в Twitter.

В края на месец ноември м.г. на 9-годишна възраст почина Лупо - черният мъжки кокер шпаньол, който бе сватбен подарък на Кейт от брат ѝ Джеймс. Тогава херцозите споделиха, че винаги са гледали на него като на пълноправен член на семейството и че той много ще им липсва.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Pokoloko

    6 0 Отговор
    дори не я прочетох внимателно но от заглавието веднага става ясно - надушило е ганджата
  • 3 Аз40🏴‍☠️

    2 0 Отговор
    Чудя се дали е бил посещаван нощем от чичо си Андрю? Дали педофилията е нещо нормално при тези?
  • 4 Баш Бащицата

    1 0 Отговор
    А ухапало ли го е?
  • 5 Какво ли не може да, излезе

    1 0 Отговор
    От потайната Англия и кралското семейство, браво на полицая, какво си спомнил...!