Last news in Fakti

11 Декември, 2012 13:30 4 524 5

Зрителите изгониха Вяра, Надежда и Любов от Big Brother

  • тризначките-
  • big brother-
  • зрители-
  • вот

Само седмица преди финалът на  Big Brother All Stars предаването напуснаха  тризначките Вяра Надежда и Любов.

Водещият на предаването Ники Кънчев заяви, че това е най-негативния вот, който Big Brother  е получавал някога, след изгонването на Елена, която скъса от реване Миро в Big Brother 2. Триото получи  рекордните 83.5% негативен зрителски вот.

Вяра. Надежда и Любов напуснаха Къщата във видимо добро настроение, като благодариха на всички зрители гласували за тяхното изгонване… или „спасение”, както се изразиха самите те.

Трите благоевградчанки отново се изложиха, след като не можаха да дефинират на македонеца – Николай, кой е Васил Левски. Те свързаха името му… с футболен клуб Левски.

„В такава обстановка трябва да се принизиш на тяхното ниво“, коментира пък една от тризначките и настоя, че знаят кой е Левски.

В заключение – Вяра, Надежда и Любов заявиха, че това е последното им участие в Big Brother.

Стойка пък публично се извини за всички обиди, които е отправила срещу Тризначките.

„Защо обиждаш така дъщерите ми? И тях майка ги е раждала.“ , бе въпросът на майката на Вяра, Надежда и Любов към  пловдивската пеперуда.

Дни преди финала в Къщата остават Лиляна, Стойка, Борислав, македонците Никола и Цеце, Найден и Мирослав.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 джд

    0 0 Отговор
    Само за балъци
  • 2 йоци

    0 0 Отговор
    Много хубаво предаване,гледамго винаги когато имам запек.
  • 3 max_payn

    0 0 Отговор
    Циганки които добре говорят български.
  • 4 доктора

    0 0 Отговор

    Базирайки се на солидни фундаменти ,асимилирайки историята на тяхната душа стигам до заключението ,че трите пациентки , избягали от заведение за хора с умствена изостаналост са точно тези ТРИЗНАЧКИ.Добре ,че разбрах къде са за да ида и си ги прибера в интерес на мира в къщата на Вип Брадър.Върна ми се още един пациент - Миро!
  • 5 Дедо

    0 0 Отговор
    Учудвам се дали някой изобщо все още го гледа това блудкаво и безинтересно предаване?