Last news in Fakti

8 Февруари, 2021 14:39 2 587 10

Шеф Манчев разкри как се предпазва от коронавируса

  • шеф манчев-
  • планина-
  • зимни спортове-
  • здравословно хранене-
  • чист въздух-
  • иван манчев

Кулинарният експерт е фен на зимните спортове

Шеф Иван Манчев споделя, че хобито му са зимните спортове, играе също тенис на маса. Благодарение на тези занимания се чувства зареден и във форма.

"Споделям тези преживявания с моите деца и приятелите ми. Смятам, че човек трябва да спортува и да ходи в планината, да се радва на чистия въздух. Здравословното хранене също е много важно, за да сме здрави и енергични. Планината ти дава стимул, енергия, ентусиазъм. За мен това е изключително важно, за да се чувствам добре и да се предпазвам по болести, включително и от корнавирус“, сподели той е ефира на Нова ТВ.

"Започнах да ям много повече плодове, витамини, месо. Благодарение на това и отслабнах малко, чувствам се много добре. Храната е изключително важна особена сега в тази ситуация, защото чрез нея човек се чувства здрав. Чрез нея ние изживяваме и показваме себе си, както аз го правя вече толкова години и децата ми също са научени да се хранят по този начин", допълни той.

Междувременно сезон 15 на "Черешката на тортата“ тече с пълна сила.

"Този сезон оценявам всички участници. Давам им модел, съветвам ги как да използват подправките и продуктите. През моя вкус и вкусът на българина показвам какво трябва да правят или да не правят. Тоест, ако говорим за кимион или чубрица например, къде да ги използват".

Всеки има заложен вкус в главата си, но на базата на него не бива да се обърква, защото всяка храна има определени подправки, които ѝ отиват. Същото е и облеклото. Изключително взискателен съм, просто някои участници тази година ми харесаха страшно много. Бяха много добри и показаха изключително интересни неща в кухнята“, категоричен бе шеф Манчев.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЪРП

    7 4 Отговор
    ЧEКМEДЖEГEРБEРACOПИТEЦИТE- ИCТИНCКAТA ЧУМA ПOКOCИЛA УНИЩOЖИТEЛНO БЪЛГAРИТE......И

    БЪЛГAРCКOТO ЗДРAВEOПAЗВAНE....

    БЪЛГAРCКAТA ИМКOНOМИКA.....

    БЪЛГAРCКOТO OБРAЗOВAНИE.....

    БЪЛГAРCКИЯТ CУВEРEНИТEТ......

    БЪЛГAРКAТA COЦИAЛНA CИCТEМA.....

    ТE CA ИCТИНCКAТA ЧУМA OТГOВOРНA ЗA CМЪРТТA НA НЯКOЛКO ХИЛЯДИ ТEЖКO БOЛНИ ХРOНИЧНO И РAКOВO БOЛНИ, БЪЛГAРИ НA КOИТO ИМ БEШE ЗAБРAНEНO БOЛНИЧНO ЛEЧEНИE И OПEРAТИВНA НAМECA!!!!!!!!!

    ЧEКМEДЖEГEРБEРACOПИТEЦИТE ГИ УБИХA И НAПOМПAХA CТAТИCТИКAТA C РEAЛНO УМРEЛИ ЗAРAДИ ТEХНИТE УМИШЛEНИ ДEЙCТВИЯ CЪНAРOДНИЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ЧУМИИИИИИИИИИИИ!!!!!
  • 2 corona bacteria

    4 3 Отговор
    Аз се предпазвам с коронабактерия.
  • 3 Шеф манчев (помията)

    6 5 Отговор
    Маже си г ъ З ъ т С чесън
  • 4 Последния Софиянец

    7 5 Отговор
    Знам го тоя.Гола вода е.

    Коментиран от #5

  • 5 Гаргамел

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    нЕма го вземеш за готвач в закусвалните ти викаш???
  • 6 ежко

    4 4 Отговор
    Шеф Иван Манчев!?! Какъв "шеф", какви 5 лева?Главен готвач Манджев - в най-добрият случай.....
    Англоговорящите поне правят разлика между "chef" и "chief", а ние папагалстваме.
  • 7 Фукнята

    2 1 Отговор
    Го чух, лично....между другото гледам детски предавания....!
  • 8 Ива Бебека

    4 3 Отговор
    Аз пък съ предпазвам лекинко от Манджев, че доста напълня, ша ма смачка.
  • 9 В е л и к и я

    4 2 Отговор
    Къф шеф Ганчев си ти бе , ти си шеф Манджев...!
  • 10 В е л и к и я

    5 3 Отговор
    Защо има нужда да говориш тия неща бе шебек нещастен , да не мислиш че хората не знаят че е полезно да се ядат пресни плодове и хубаво месо за здрав организъм ... или просто се опитваш да втълпиш на многото бедни хора колко си велик ...!