Last news in Fakti

10 Февруари, 2021 18:28 1 790 3

Шакира мина в отбора на червенокосите (ВИДЕО)

  • шакира-
  • коса-
  • цвят на косата-
  • червенокоса

Изпълнителката искала да е с розова коса, но цветът не се получил

Шакира мина в отбора на червенокосите (ВИДЕО) - 1
Снимка Архив: EPA/БГНЕС

Февруари определено е важен месец за латино дивата Шакира. На втори февруари тя и нейната половинка Жерар Пике отпразнуваха своите рождени дни в семейна обстановка. Освен с домашно парти, февруари определено започва позитивно за музикалната звезда, която изненада феновете си, като показа напълно новия си цвят на косата.

Малко след двойния празник, Шакира публикува няколко нови снимки в Instagram, но не от партито, а на новата си прическа.

Шакира, която навърши 44 години, е известна със своята гъста и къдрава коса, но дълго време тя се подвизаваше в отбора на блондинките с руси тонове, които постигаше с кичури. Този път звездата е избрала да се преобрази, за да си създаде разнообразие, като е заложила на червеното.

"Voilà", написа певицата към снимка в Instagram, показвайки освежената си визия, която бе одобрена от милионите ѝ последователи.

A post shared by Shakira (@shakira)

Изпълнителката разказа във видео, в което си изправя косата с преса, че е искала да се сдобие с розова коса, но в крайна сметка станала червеникава.

Латино дивата каза, че розовото ѝ свършило и се наложило да го смесва с друг продукт, който имала, но се оказал доста по-наситен. От снимките и видеото си личи, че Шакира се наслаждава на ефекта, а дали ще се довери на професионалист, който да поправи стореното, не е известно.

Рядкост е звезда да боядисва сама косата си, но Шакира винаги се е отличавала от останалите не само с талант и умения за горещи танци, но и защото е много земна.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пияница

    0 3 Отговор
    Леле на мен ми се провидя мя пише ШАKИP ·O HИЛ😬
  • 2 2loop

    1 3 Отговор
    А килима дали е в тон със завесите?
  • 3 Коту беше, беше

    2 6 Отговор
    Славата, отиде....!