Last news in Fakti

13 Февруари, 2021 19:22 1 706 8

Ирина Флорин с безплатен концерт за Деня на влюбените

  • ирина флорин-
  • концерт-
  • онлайн-
  • безплатен-
  • деня на влюбените-
  • св. валентин

За почитателите на хубавата българска музика ще прозвучат общо 12 от най-хубавите и нежни песни на Ирина Флорин

Обичаната българска певица Ирина Флорин подготвя страхотен подарък за всички, влюбени в живота хора, които празнуват на 14 февруари. На Свети Валентин от 20 ч. в нейния канал в YouTube ще се излъчи безплатен онлайн концерт с най-красивите песни на изпълнителката, подготвени в напълно нов аранжимент.

За почитателите на хубавата българска музика ще прозвучат общо 12 от най-хубавите и нежни песни на Ирина Флорин.

Една от тях е "Карма", написана за певицата от покойния фронтмен на група P.I.F. Димо Стоянов и включена в албума ѝ "Друга" от 2004 г. Дългогодишно приятелство и идеални професионални отношения свързват Ирина Флорин и Димо Стоянов. Той е автор и на песента ѝ "Ако ти си".

Ето какво още разкри Ирина Флорин пред Life.dir.bg в кратко интервю с певицата, която винаги е готова за нови предизвикателства и правене на хубава музика:

Ирина, наскоро ти отпразнува своя рожден ден. С какви хора и емоции посрещна празника си в настоящата обстановка?

Не гледам на рождения си ден като на голямо събитие. Просто преди празнувах с 40 човека, сега празнувах с 4-ма. Не е важно къде и с колко хора го празнуваш, важното е да ви е приятно да бъдете заедно.

Защо любовен концерт и защо сега?

Този концерт всъщност искам да посветя на баща ми. Той се казваше Трифон и когато бях малка винаги на този ден сме празнували Трифон Зарезан. Баща ми бе човекът, който ме научи да бъда това, което съм, да се изразявам, да мисля и да можа да живея така свободно, както го правя и до ден днешен. А 14 февруари е празник на виното и любовта. Моите песни са за любов и са направени с любов.

Кои песни ще могат да чуят почитателите ти в този концерт?

Концертът се осъществява със съдействието на Национален фонд "Култура". Всички песни, които са част от него, за са с нов аранжимент, направен специално за концерта. В продължение на около три месеца с Щерион Пилидов сме работили в неговото студио, за да ги подготвим. Част от концерта са "Кажи ми какво е любов", "По целувките", "Някой ме вика", новите "Заспи, сърце" и "Тъмнината вътре в мен". Общо 12 са песните, като една от тях - "Карма", е написана за мен от Димо от P.I.F. и изпълнението ѝ посвещавам на него. Неговата загуба е наистина огромна и той ще липсва на всички ни, както и на българската музика.

Екипът, който даде всичко от себе си за специалната магия на Ирина Флорин, е в състав: Момчил Колев, Щерион Пилидов, Мартин Стоянов, Михаил Шишков, Димитър Бакърджиев, Теодора Радилова и "Quarto Quartet".

Специални гости на събитието ще бъдат Тино и VICK от "Гласът на България".

Режисьори на онлайн концерта са Васил Стефанов и Стефка Николова.

Любовният концерт на Ирина Флорин можете да гледате на 14 февруари от 20.00 часа на нейния официален YouTube канал.

Приятели, със страст създадохме един много “Любовен концерт”. С нови аранжименти, големи музиканти и талантливи гости!...

Posted by Irina Florin on Wednesday, February 10, 2021


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 провинциалист от провинция Тракия

    5 1 Отговор
    Специален поздрав за електората на ГЕРБ с песента "Аз съм само цвят лилав".
  • 2 гадно

    13 1 Отговор
    На 14-ти е Трифон Зарезан денят на лозаря и виното стига сте си измисляли други празници.
  • 3 Дидо

    4 6 Отговор
    Требе си й реклама..Откак оня агент КК я натири - огладня!
  • 4 Пурко

    6 7 Отговор
    Флорин вече може да се рекламира във в-к Трета възраст
  • 5 нашия

    7 4 Отговор
    мениджърите на тая кууковица не знаят ли че на трифон зарезан никой не ходи по концерти
  • 6 NikNay

    5 0 Отговор
    Моля не ни натрапвайте чужди на българските традиции и религия празници и светии ! Утре ще почнете да ни агирирате да празнуваме хелуин, деня на бшагорноста и деня на свети Патрик . Не убивайте българското и българщината !
  • 7 Мисля

    4 5 Отговор
    да отида. ще си сложа тапи за уши че не мога да и понасям фъфленето а тая набедена певица. опппа, сега се сетих, ами ако съм единствения на концерта.....
  • 8 Иринче

    2 1 Отговор
    По добре,, за, празника на възрастните......да направят едно алайче,, голи,, времето и песните ти,, предразполагат,,,....!