Last news in Fakti

14 Февруари, 2021 11:49 2 036 3

Джъстин Тимбърлейк се извини на Бритни Спиърс и Джанет Джаксън

  • джъстин тимбърлейк-
  • бритни спиърс-
  • джанет джаксън-
  • извини

"Държа на тези две дами, уважавам ги и зная, че не постъпих правилно спрямо тях", написа Тимбърлейк в поста си

Джъстин Тимбърлейк се извини на Бритни Спиърс и Джанет Джаксън - 1
Снимкa: Shutterstock

Американският певец Джъстин Тимбърлейк се извини на певицата Бритни Спиърс почти 20 години след като прекъснаха любовната си връзка, след като документален филм обвини изпълнителя, че си е направил пиар чрез раздялата, предаде France Press, цитиран от dir.bg.

В лентата "Framing Britney Spears" (Да затвориш Бритни Спиърс), която беше продуцирана от в. "Ню Йорк таймс" и бе излъчена по кабелния канал Еф Екс (FX), няколко свидетели потвърдиха, че Джъстин Тимбърлейк е използвал раздялата си с Бритни през 2002 година, за да си направи пиар на соловата кариера.

Навремето той беше в дъното на обвиненията срещу Спиърс, че му е изневерила и е скъсала брутално с него. Свидетелите припомнят, че парчето на Тимбърлейк "Cry Me a River" е било вдъхновено от тази раздяла след 4-годишната им любовна връзка (1998-2002).

В пост, публикуван в Инстаграм в петък, Тимбърлейк поднесе своите извинения на Спиърс и на Джанет Джексън. През 2004 година по време на съвместното му изпълнение със сестрата на Майкъл Джексън в почивката на полувремето на Супербоула Тимбърлейк скъса пред публиката едната чашка на сутиена ѝ.

Сцената предизвика навремето истинско медийно цунами и навреди повече на кариерата на Джанет, отколкото на тази на Джъстин.

"Държа на тези две дами, уважавам ги и зная, че не постъпих правилно спрямо тях", написа Тимбърлейк в поста си.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голям Слон

    5 0 Отговор
    Sorry seems to be the hardest word, 'начи... И пак продължава с рекламата. Но лоша реклама нямало. Зная какво разбира човек от любов на 17 години. Пък било и до 21. Имало е нещо мимолетно между две звезди, които не са намирали време един за друг. Реклама са си правили тогава, реклама си правят и сега.
  • 2 Михал

    3 1 Отговор
    Не е, в, моя интелектуален спусък...!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.