Last news in Fakti

18 Февруари, 2021 18:34 4 148 8

4 зодии не заслужават втори шанс

  • зодии-
  • зодия-
  • хороскоп-
  • шанс-
  • астрология

Твърде рисковано е да пуснете обратно в живота си представителите на тези зодиакални знаци

4 зодии не заслужават втори шанс - 1
Снимка: Shutterstock

Не всеки се учи от грешките си. На хората, които не си извличат поука от случилото се, е излишно да се дава втори шанс.

Ето от кои зодии са те.

Овен

Като представител на огнената стихия, Овенът е прекалено упорит и арогантен. Дори да сгреши, едва ли ще го признае и ще изтъкне хиляди аргументи и оправдания, за да докаже невинността си. Представителите на този зодиакален знак са непоправими и дори ако се покаят за постъпката си пред вас, скоро отново ще ви разочароват с поведението си.

Близнаци

Близнаците са непредсказуеми. След като сгрешат, те обикновено признават вината си, но не е известно дали наистина чувстват вина или просто искат да се представят в най-добрата светлина. Понякога представителите на тази зодия се нуждаят от разнообразие и обикновено това ги тласка към лъжи. За да не наранят човека до себе си, Близнаците често премълчават стореното. Във всеки случай можете да опитате да им дадете втори шанс и в крайна сметка ще разберете дали си е струвало да го направите.

Лъв

Лъвовете са твърде инати и горди. Те са свикнали да не отстъпват и обикновено правят това, което им харесва. Често с действията си представителите на този знак нараняват най-близките си хора. Но дори в този случай Лъвовете не се признават за виновни. Безсмислено е да се дава втори шанс на такива хора.

Скорпион

Скорпионите умело крият предателствата си. Когато започнат да лъжат прекалено често, хората около тях забелязват промените в поведението им. Някои продължават да толерират подобно отношение, а други прекъсват завинаги отношенията си със Скорпиона. В такъв случай преценете сами дали можете да дадете втори шанс на предателите или бихте предпочели да продължите по пътя си без подобни хора около вас.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зависи от скорпиона

    8 4 Отговор
    Или всичко е строго индивидуално, както обичам да казвам....!
  • 2 Дъртия черен таласъм

    1 2 Отговор
    Най сетне намерих, но какво....график да, разбира се....!
  • 3 Скорпион

    7 1 Отговор
    Кой е предател маа..?
  • 4 Овен

    3 2 Отговор
    Събинче аз съм Овен и ми се иска да седнеш на моя член :р
  • 5 сектант

    4 0 Отговор
    тука усещам лична мотивация за написването на тази статия
  • 6 Какво казвате...?!

    1 1 Отговор
    Втори шанс, не е втори, последен шанс.... за....... всички съсетки от,, рутлийс,....!
  • 7 Миро

    3 1 Отговор
    Пълни глупости
  • 8 Лъв

    2 0 Отговор
    Боклука си е боклук ,без значение от зодията.Това е истината