Last news in Fakti

22 Февруари, 2021 09:25 4 992 22

Гала чукна 54 г.

  • гала-
  • на кафе-
  • рожден ден

По нищо не личи, че Гала страда от напредването на възрастта

На 13 февруари Гала навърши 54 години. Емблематичната водеща и дългогодишният ѝ приятел Стефан Николов се възползваха от хубавия повод и заминаха за Банско, където посрещнаха празника. Там отбелязаха и деня на влюбените Свети Валентин. В понеделник пък колегите ѝ в студиото на „На кафе” я изненадаха с цветя, картички и песни.

„Минус десетка, но нас ни грее любовта! И виното!”, написа Стефан в Инстаграм и пусна няколко снимки с жена си. Той публикува и кратък клип, от който се вижда, че Гала е заложила на бляскав златист тоалет в празничния ден, а телефонните поздрави към нея валят като дъжд. „Ще ти звънна след малко, че Стефан ме снима и ме дразни!”, шегува се блондинката във видеото.

От кадрите на Николов става ясно, че двойката е отседнала в една от луксозните вили на скъп комплекс в близост до Банско. Цените на къщите там са около 1000 лв. на вечер.

По нищо не личи, че Гала страда от напредването на възрастта. Тя изглежда с десетина година по-млада, защото полага старателни грижи за външния си вид. Неотдавна водещата разкри на почитателите си как поддържа добрата си форма. „Не пия газирано, избягвам захар и бяло брашно. Ако през уикенда прекаля с храната, после 2-3 дни съм на салати”, обяснява блондинката за режима си. Що се отнася до спорта – тя се опитва да намира време и за тренировки, защото смята, че като популярно лице има задължение към зрителите да изглежда добре.

Звездата от години опъва лицето си с ботокс, поставяла си е и дермални филъри. В тази връзка плевенчанката признава, че преди време е имала доста неприятни преживявания, въпреки че се доверява само на най-добрите специалисти. „Попълних си назолабиалните гънки около устните. Тогава, понеже много се усмихвам и смея, филърите се изместиха встрани и станаха като две подути въжета. Беше най-кошмарното ми преживяване. Масажирах мястото всеки ден по един час, за да накарам подутините да изчезнат по-бързо. Аз съм човек, който се грижи за кожата си, не съм против филърите – ако някой има нужда, нека си сложи, но внимателно и по малко", съветва Гала всички дами, любителки на разкрасяващите интервенции.

Преди година и половина се заговори, че Гала си е правила и други подобрения – не само по лицето, но и по тялото. Тогава мъжът ѝ Стефан публикува, уж без да иска, нейна снимка без горнище от Малдивите. Мнозина заподозряха, че тя има силикон в бюста, защото гърдите ѝ изглеждаха неестествено стегнати и големи. Водещата обаче мълчи на въпроса дали си е правила операция. Преди време тя бе категорична, че много се страхува от хирургични интервенции, но може и да е размислила по темата.

Въпреки че много хора критикуват Гала по една или друга причина, тя все още е сред любимките на зрителите, които живо се интересуват не само от разкрасителните ѝ процедури, но и от личния ѝ живот Всяка година се появяват слухове, че предаването „На кафе” ще бъде свалено от екран, или че ще има нова водеща, но плевенчанката сякаш е бетонирала мястото си. Дори и да има рокади, тя не се притеснява, че ще остане без работа. „Получавала съм оферти от почти всички телевизии у нас”, хвали се звездата.

В разговор с феновете си в Инстаграм Гала разкри, че през годините е имала много предложения за работа от различни електронни медии. Тя твърди, че телевизията е най-голямата ѝ любов, но ако вече няма възможност да се изявява като водеща, би желала да се развива в козметичния бранш, писа Уикенд.

През 2018 г. блондинката пусна на пазара крем и серум против бръчки със своето име и промотира продуктите като уникални. Тя със самочувствие заяви, че формулата им е революционна за българския пазар. Въпреки гръмката реклама обаче, Гала често прави промоционални разпродажби, за да се отърве от залежала стока.

Що се отнася до личния живот на водещата – в него няма промяна повече от 10 години. Приятелят ѝ Стефан Николов е неотлъчно до нея, макар че периодично се появяват слухове за негови забежки с други жени. Запознати издават, че имало момент, в който Гала копнеела да забременее от бизнесмена, но той порязал мераците ѝ. В началото блондинката посърнала от думите на любимия си и опитала да го разубеди, той обаче бил непреклонен. Имали сериозни пререкания по темата, ала постепенно звездата свикнала с мисълта, че Стефан не иска наследник от нея. Плевенчанката вече е преминала приемливата възраст за зачеване, така че вероятността да забременее в бъдеще е нулева.
„Доволна съм от живота си! Приела съм се такава, каквото съм! Може да не съм перфектна, но това съм аз и се харесвам с всичките си недостатъци! Изминах дълъг житейски път, допускала съм грешки като всеки нормален човек, но равносметката е, че съм щастлива от постигнатото – обожавам работата си, заобиколена съм от любими хора, които ме обичат, ценят и уважават! Не искам нищо повече!”, обобщи Гала навръх рождения си ден.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Урко

    32 0 Отговор
    На куп ли ги чукна или един по един!!!

    Коментиран от #2

  • 2 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    22 2 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Урко":

    За един ден...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 555

    32 2 Отговор
    Все "естествено" младее! На тази предаването няма ли да го разкара от ефир, кий го гледа освен някои домакини да го ползват за фон докато домакинства, въпреки че и това е преко сили.
  • 6 наборка

    25 1 Отговор
    Аз пък си мислех, че е по-дърта.
  • 7 Гост

    21 1 Отговор
    Чукна 54 пирона на колибата в Плевен , че като я изритат на после от ефир да има къде да живее.
  • 8 Масон

    17 2 Отговор
    Коя е тази и защо пишат на колко става . Да не чака подаръци от нас . А от ефир кога ще изчезне когато стане на 99.
  • 9 ужас

    20 2 Отговор
    Тази е като Лили, ще стои до 85 на екран.
  • 10 ПСР

    26 2 Отговор
    Ма чукна ли ги наистина?!Да е жива и здрава,на Стефчо,тя!
    Чудех се,кога най-сетне,ще ги чукне,тези 54 г.
    По-нелицеприятно и безмислено шоу,като нейното,не съм гледал.
  • 11 Коко

    15 1 Отговор
    Това ли е най важното че една незначителна и не професионално утвърдила се жена става на едиколкоси товали е най важното в държавата при положение че хората от бедност вече взеха да крадат хранителни продукти вий ни занимавате с някакви незначителни хора или и на вас ви пренабиха обрачите пишете за мизерното състояние на хората за шкафчета за кюлчета иначе от сто и единадесето място ще отидем на двеста и единадесето място и накрая като пишете за някой ами напишете какво е завършил кога го е завършил как го е завършил направете му анализ какво е дал за българските медии аз ще ви кажа дала е или по точно вляла е простотия да е жива и здрава но простотията личи и под физическата красота
  • 12 Гог

    14 1 Отговор
    Бабичко, дай път на младите. Или и ти вечна като Лили ивановица
  • 13 Иво

    12 1 Отговор
    Мисля че е време Гала да роди на Стефчо наследник. Днешните 50 са вчерашните 20 г. 😂😂😂😂😂😂😂
  • 14 Стара чанта

    12 0 Отговор
    Тая не мога да я трая. Аман от нея...
  • 15 Медуза

    5 0 Отговор
    Тук само и единствено играе мнението на Любителя на milf-ки. Само той може да каже става ли или не става Гала. Той е експерт в тази област. :) Според мен и скромното ми мнение, Гала може да скъса от sex всеки мераклия, но нека изчакаме мнението на експерта.
  • 16 Гала

    4 0 Отговор
    Как бързо се изнизват годините.!
  • 17 бай Гинчо

    6 0 Отговор
    Уф, не смея да си купя лютеница, защото подозирам, че като я отворя, вътре пак ще е Гала. Омръзна ми и в червата дет се вика.
  • 18 Д-р Ох Боли

    7 0 Отговор
    Наистина по нищо не и личат годините. Все същата куха лейка!
  • 19 яяяяяя

    6 0 Отговор
    Годините са си години, никой не може да избяга от тях, но и тъпотата си е тъпота, нелечима - тамън като при Галунка.
  • 20 ХАКАМ ТИ ГО ДО КАРТОФИТЕ

    3 0 Отговор
    КЛАДЕНЕЦА ВЗЕ ЛИ ДА СЪХНЕ

    Коментиран от #21

  • 21 Милена

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "ХАКАМ ТИ ГО ДО КАРТОФИТЕ":

    Тъкмо жена в силата си. Има лубриканти.
  • 22 ИВАН

    4 1 Отговор
    Да поднеса и аз моето голямо - БЛЯК, все пак си го е заслужила - толкова години да досаждаш и да взимаш пари без да вършиш нещо полезно за хората