28 Февруари, 2021 12:26 10 325 64

Бойко Борисов станал баща едва на 23 години

  • бойко борисов-
  • семейство-
  • деца-
  • рожден ден

Премиерът и единствената му съпруга Стела се запознават като младежи и бързо сключват брак

Бойко Борисов станал баща едва на 23 години - 1
Снимка Архив: БГНЕС

Eдна от най-специалните за премиера Бойко Борисов дати е 6 март. Тогава е родена неговата единствена дъщеря Венета. В последните години наследничката на министър-председателя отбелязва личния си повод скромно, тихо и в съвсем тесен семеен кръг, пише седмичникът "Ретро".

Заедно с Венета за тортата и свещичките на нея се вълнуват двете ѝ дечица – Бойко и Иван, на които тя е отдадена напълно. Мила честитка всяка година тя получава и от своята майка Стела, бившата съпруга на Борисов, която живее в Щатите. Преди да реши да се прибере в България и да свие семейно гнездо с любимия си Иван, Венета живееше заедно с майка си в Калифорния. Там тя завърши престижния Калифорнийски университет със специалности "Международни икономически отношения“, "Бизнес администрация“ и "Финанси“.

Връщайки се обратно в родината, Венета продължи да живее дискретно. Хора от приятелския ѝ кръг я определят като изключително скромен и високообразован човек, а вече и страхотна майка. Премиерът неведнъж е споделял, че се гордее с нея, а един от най-милите жестове, които тя и половинката ѝ Иван направили за него, бил, че кръстили първородния си син Бойко.

Борисов и единствената му съпруга Стела се запознават като младежи и бързо сключват брак. Бъдещият тогава премиер става баща едва на 23-годишна възраст. По стечение на обстоятелствата обаче двамата решават да се разделят и всеки поема по своя път. И до днес помежду им цари уважение, а Стела Костова, която е лекар по професия, подкрепя бившия си съпруг и политиките му от далечна Америка.

Силна е и връзката между баща и дъщеря. "Винаги съм бил много ангажиран, но в същото време съм бил много отговорен във всеки един момент и за възпитанието на дъщеря ми, и за образованието, за израстването ѝ и неслучайно и до ден днешен тя изключително много ме обича и е много привързана към мен. Човек като мен, с толкова много ангажименти през годините, не е от най-добрите родители, но когато е имала нужда, винаги съм бил насреща“, призна в едно от малкото си лични интервюта преди време премиерът.

Голямо удоволствие за него са семейните вечери с дъщеря му, зетя и внуците и споделените моменти с тях.

"Това ми дойде като истинска компенсация за времето, през което не бяхме заедно и не успявах да ѝ отделя достатъчно внимание. Нейното присъствие до голяма степен дава смисъл на моите вечери в последните години“, разкрива още Борисов.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 41 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дедо Герчо

    56 6 Отговор
    НИКОЙ,ОСВЕН СИДЕРОВ,НЕ НАПСУВА СРАЩ-ПОСЛАНИКА ДИРЕКТНО В СУРАТА ! ЛУД ЛИ Е....ХЪХЪХЪ...
  • 2 БАЙ Х@Й ‼

    87 11 Отговор
    После заряза жена си и детето си заради ....

    Коментиран от #35, #37

  • 3 ??????

    117 11 Отговор
    И по какъв повод е тази автобиографична статия??? Цели да внесе умиление и симпатия, или какво? Много неадекватно, между впрочем, в неделя по обяд. И кой се интересува от това?
  • 4 Абе

    73 7 Отговор
    И още я храни с хумана :D
  • 5 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    83 12 Отговор
    А КОЛКО НЕЗАКОННИ ДЕЦА ИМА,ЖЕНИ,КЪЩИ,ПАЧКИ,ВСИЧКО МУ Е НЕЗАКОННО!!!САМИЯТ ТОЙ Е НЕЗАКОНЕН СИН МА БАЙ ТОШО!!!
  • 6 ТаУмВзе

    72 12 Отговор
    Само нискограмотни ги правят тия фокуси Рано. А с бацелона детето от мис гащи кога е било?
  • 7 El boko

    74 7 Отговор
    След това е почнал да си вика VIP дами у спалнята :)
  • 8 Asdfg

    86 7 Отговор
    Ле-ле-ле, ще се разплача от умиление...Само той ли има дъщеря и внуци?!? Пишете тогава за всички българи с дъщери и внуци! Защо ни занимавате с този ИДИОТ?!?
  • 9 Българка

    62 8 Отговор
    Браво на Трачева- името й ми внушава асоциация за тричане. Ама разбира се в навечерието на националния ни празник и месец преди избори най-важната тема е "осеменителят- вожд"! Направо се просълзих от умиление. Може би авторката се опитва да ни внуши, че у това същество има човешки качества- видите ли той има дъщера!
    Срам и позор!
    Народе?..........

    Коментиран от #43

  • 10 Еммм

    69 9 Отговор
    A чавето в Барселона на колко годинки стана, а Буци?

    Коментиран от #33

  • 11 ГЕРБав ТУЛУП

    57 5 Отговор
    РАЗПЛАКАХ СЕ.🤣🤣🤣
  • 12 смерш

    56 8 Отговор
    Да са живи и здрави и дъщерята и внучетата му!
    Той обаче май ги използва за измиване на образа си пред електората!
    Не напразно дъщеря му се прибра в България когато стана премиер и най-вероятно след приключване на тази му кариера бързо бързо ще се върне при майка си в щатите!
  • 13 Фффффф

    44 6 Отговор
    Може и на 13 да е станал,той може всичко
  • 14 Гърневски

    42 7 Отговор
    Те свинете са така отрано,че да са по гадни
  • 15 Българка

    59 7 Отговор
    Кога авторката ще напише умилителна статия за детето от мис гащи и къщата в Барселона? Кога ще отрази срещите на бащицата с майката-милионерка и детето? Кога прокуратурата ще прогледа и започне разследване на цялостното творчество на Баце?
  • 16 Хахаххахахах

    49 8 Отговор
    А на 120 години се срещна с мат@ Хорой и му заби един среден пръст в некои меки части.Абе дЖунрралстите това ли е най-важната новина да ни занимавате с тоз Машинист!!!???
  • 17 ГОРСКИ

    48 8 Отговор
    Значи първо тя е разбрала какъв човек е и му теглила шута, ние го познаваме когато започна да краде и лъже!!!!
  • 18 хайрсъзина

    42 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Бойко Борисов станал баща едва на 23 години.
    Тая Стела,е намразила себе си за да бутне на Бойко.
  • 19 ГЕРБав ТУЛУП

    34 6 Отговор
    Трачева, ако се погледнеш в огледалото,
    ЩЕ ВИДИШ ГОТОВ КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАР.🤣
  • 20 РАДИО ЕЛТО

    37 7 Отговор
    ако си бил много добър нямаше жена ти да те напусне а тя е от СЕЛО СЕЛАНОВЦИ ОРЯХОВСКО
  • 21 БАЙ Х@Й ‼

    30 7 Отговор
    Изневяра на бременната съпруга - стечение на обстоятелствата ‼
  • 22 РЕАЛИСТ

    43 3 Отговор
    Много кадърна жена трябва да е бившата жена на Бойко. В Америка живее в къща с 5 спални и външен басейн в затворена жилищна крепост за богоизбрани. В гаража има возила за половин милион. Абе , където е текло, пак ще тече.

    Коментиран от #24, #25, #45

  • 23 И за

    33 3 Отговор
    да е "морален" пред БКП , след като тя заченала сключил брак !
  • 24 БАЙ Х@Й ‼

    46 4 Отговор

    До коментар #22 от "РЕАЛИСТ":

    Те и четиримата са явно много кадърни бившата на Бойко още бременна го изритала щото кръшка с Цветелина! После мъжа на Цветелина и жената на Бойко сюед разводите заживяват заедно, Баце една късна вечер купи на Цветелина банката на Косъов ! А той самия си има ШКАФЧЕ !!!

    Коментиран от #26, #27

  • 25 123

    15 5 Отговор

    До коментар #22 от "РЕАЛИСТ":

    Което е нормално за лекар в Калифорния

    Коментиран от #36

  • 26 БАЙ Х@Й ‼

    16 4 Отговор

    До коментар #24 от "БАЙ Х@Й ‼":

    банката на Костов * / изв.
  • 27 РАДИО ЕЛТО

    27 4 Отговор

    До коментар #24 от "БАЙ Х@Й ‼":

    БОЙКО да не си въобразява защото щерка му ВЕНЕТА и внука БОЙКО ще го гледат на старини не сам ще си остане ще го налазят златотърсачките и ще го ошушкат дт шушка
  • 28 Vov

    37 3 Отговор
    А крилца на гърба на Тиквата има ли вече поникнали? Същински ангел.
  • 29 Курумпе

    30 5 Отговор
    Баце, какво му трябва на човек?!Що да те кълне и псува и мало и голямо, що да проклетисва родата ти...не чуваш ли, не виждаш ли, какво мисли народа?!
    Имаш некое и друго милионче, имаш коли,имоти-имаш къде да изкараш старините си...ни ще си гладен, ни жаден, ни беден, като 99% от поданиците ти!!!Защо се мъчиш..., човек е еднакво богат, и беден ...и с още няколко милиона..и без тях...
    Остани сам, ама наистина сам, обърни се към себе си...виж ..колко е останало, кой какво отнася със себе си на оня свят...кофчезите са без джабове..Живей си спокойно, живей си нормално....опомни се , не е нужно повече...остави политиката, стани и ти Човек с човешко лице,като всичко останали земни и смъртни хора!!!

    Коментиран от #34

  • 30 Лора

    8 28 Отговор
    Браво на Венета,, престижно образование, аз се досещам, защо такава връзка не може да просъществува, два, различни характера , всеки си иска своето, пък и доста млади, а между баща и дъщеря, няма как да не съществува тази специална връзка, дарява го и с две прекрасни внучета, много е мило всичкото това, нека ти завиждат и те мразят враговете и те,, крадат,,.... зад теб съм,, наборе,,.....!

    Коментиран от #32, #40

  • 31 ПИСНА НИ ОТ ТЕЗИ СЕЛСКИ ТАРИКАТЛЪЦИ

    14 3 Отговор
    ВОЛЕНЕ, ВИЖ КАКВО СТАВА С ПАТРИОТИЧНИЯ БЛОК - МАНЕКЕНКИ, МАНИКЮРИСТКИ, ПЕДИКЮРИСТКИ, ПЕВАЦИ И ПЕВАЧКИ, АРТИСТИ И АРТИСТКИ ОТ ВСЯКАКЪВ КАЛИБЪР - ПЯНА И ТИНЯ. ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЕ ОГЛЕДАШ ЗА СЕРИОЗНИ ХОРА - НЕ ЗА ТАКЪВ БОКЛУК. ПРОБЛЕМИТЕ СА ЯСНИ : ИКОНОМИКА (ПРОИЗВОДСТВЕНИТЕ МОЩНОСТИ, КОНЦЕСИИТЕ, СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО), КОНТРОЛ НАД ТЪРГОВИЯТА ,ВНОС - ИЗНОС (ДЪРЖАВЕН, ТЪРГОВСКИТЕ ВЕРИГИ!) , ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ - КОЙ, КАКВО И ОТ КЪДЕ ТОЧИ ПАРИТЕ НИ, ВЪНШНА ПОЛИТИКА - ЗАСИЛЕНО ПРИОБЩАВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ ОТ МАКЕДОНИЯ, АЛБАНИЯ, СЪРБИЯ, МОЛДПВА, УКРАЙНА, РУСИЯ, ЕВРОПА, АМЕРИКА; ЦИГАНСКИЯТ ПРОБЛЕМ - ПОМОЩИ СРЕЩУ ТРУД, ОБРАЗОВАНИЕ.....ТИ СИ НАЯСНО ПО-ДОБРЕ ОТ МНОГО ДРУГИ. ПИСНА НИ ОТ КАЛИНКИ, ТУЛУПИ И КРАДЦИ ОТ ВСЯКАКЪВ КАЛИБЪР. НУЖНИ СА СЕРИОЗНИ, ЗНАЕЩИ И МОЖЕЩИ СМЕЛИ, ПОДЧЕРТАВАМ - СМЕЛИ ХОРА.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Любовтааа е морее, любовтааа е ....

    23 3 Отговор

    До коментар #10 от "Еммм":

    Чаавето в Барселона още не знае тати какво му е приготвил, но ще научи!
  • 34 Пенсионер 200

    18 5 Отговор

    До коментар #29 от "Курумпе":

    Късно е късно! Тук го дебнат 7 милиона, на оня свят го чакат 10100 убити от него. Къде ще отиде?
  • 35 Лост

    26 4 Отговор

    До коментар #2 от "БАЙ Х@Й ‼":

    Мила ми Венетке, след чекмеджето най-много обичам тебе.
  • 36 РЕАЛИСТ

    18 3 Отговор

    До коментар #25 от "123":

    Ама я провери, кога е станала лекар в Калифорния и откога живее нашироко.
  • 37 Невини няма

    25 4 Отговор

    До коментар #2 от "БАЙ Х@Й ‼":

    "Става баща ЕДВА на 23-годишна възраст"! Да се разплача направо. А знае ли колко народ не са станали бащи и на 43, защото ако го направят обричат децата си на робство, експлоатация и мизерно вегетиране в управляваната от него и от такива като него държава. Те другите не бяха по-добри от него - невини няма!
  • 38 Време ти е да пътуваш,

    13 3 Отговор

    До коментар #32 от "Пуф паф":

    Що, жипа.на,,помака,,такива звуци ли издава. или ти с тез големи работи. тежат, а тревата и такива гадости са ваши....!

    Коментиран от #39

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 РАДИО ЕЛТО

    22 3 Отговор

    До коментар #30 от "Лора":

    ЛОРА
    а защо БОЙКО пращаше неприлични есемеси на малолетната тогава тенисистка СЕСИЛ КАРАТАНЧЕВА отправяяше и вулгарни предложения
  • 41 Behemoth

    14 3 Отговор
    Циганин!
  • 42 Стрелата

    16 2 Отговор
    Боли ма х.... За тоя Главок Неграмотен.
  • 43 О МAЙН ДЖИЗAC

    8 3 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    ТИ СИ НАЙ ГОЛЯМАТА ЗАГАДКА НА ИНТЕРНЕТ?ЧУДО Е АКО СИ „ЖЕНА” И ОТ МОЗЪКА ТИ ИЗЛИЗАТ ТАКИВА „БИСЕРИ”😈🐑😈🐑😈🐑
  • 44 Дърт пее..раст...

    20 2 Отговор
    Хехе,,егаати и бозата..Много хора стават бащи,на 22,23,24,..Особено ромите ,у на 17 ,също.И,,,???.Важното е ,че стана член на БКП на 18. На 32 г.беше
    в затвора ,Панкрац,..,Затуйй пишете!!!.Личния живот на тоя примат не ме интересува!!..
  • 45 Добър човек е правилният човек!

    18 2 Отговор

    До коментар #22 от "РЕАЛИСТ":

    Еее! Казват, че жена му е била майстор на коронките. Като зъболекарка е внасяла евтино злато от ЕС (България) - "Болкан майнинг къмпани" е имал грижата. Като стана въпрос за златото- Волене, какво става със златните концесии? Кой изобщо подновява концесиите? Чекмеджето ли?
  • 46 Баня кеф

    12 4 Отговор
    Хе хе хе, факторини дабре сте се сетили, за посещаемост. А Неделко ПИКливчото да оди ката вечер у тиквопитека с леген, кисе и сапум, за да го бани и отнема напрежението
    И да не изпуска сапуна, щото тиквопитека с 200 ще го минееееееееи
  • 47 Някой

    18 4 Отговор
    Защо наистина ни занимава тая пача с житието на Тиквата. Нали децата щяха да не ги закачат за добро или лошо. Са сетен път двоен стандарт. И каквото и да прави Тиквата е за затвора.
  • 48 Аз40🏴‍☠️

    15 3 Отговор
    Боеко е копанарин, затова постоянно ги нарича братя-роми. Затова на 23 е имал дете.
  • 49 1357

    14 3 Отговор
    Лекарката не е майка на дъщеря му.Предателят и лъжец Б.М. Борисов е женен за учителка, която изоставя ,а лекарката само отглежда дъщеря му.Има документи.Потърсите ги.Барселона и притежанието на имоти метреса ,незаконно дете ,което не е признал, любовницате Цветелина и Силвия Великова/БНР/са само част от живота му.Той старателно крие всичко това, крие че редовно плаща чл. внос и е комунист от 19-та си възраст.Е, тогава при толкова лъжи и измами, има ли още наивници.Просто ,не трябва да управлява повече.От 10.11.1989 г. всички правителства са порочни.Да видим ,как ще потръгнат изборите на 04.04.2021 г.Необходимо е голяма промяна. ДПС също не са нужни в новия Парламент и новото Българско Правителство.
  • 50 Ф.х.

    8 0 Отговор
    Едно време хората се женеха по- млади.Като се уволнеха от казармите момчетата се женеха.С големият ми син също имаме разлика 23 години при това не сме от махалата..
  • 51 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    6 1 Отговор
    А,защо се е развела тиквата??
  • 52 ЕЖК

    4 0 Отговор
    Носят се слухове, че още в казармата е станал булка.
  • 53 Българин

    10 0 Отговор
    Този боклук и мутропитек е атеист. Тиквата и до ден днешен нарушава 6 и 8 Божия заповед от десетте Божи заповеди.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Тиквун

    7 0 Отговор
    Неграмотен астралопитек
  • 56 Калинка Малинка

    4 0 Отговор
    Лорче късно е да го хвалиш депутатските листи са готови.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 БАЧУ

    4 0 Отговор
    Нека са живи и здрави внуците на Тиквунчо.И нека му отидат на свиждане в ЦСЗ с мъжете си.
  • 62 ГРЕШКААА

    2 0 Отговор
    по далече не е МОГЛА ДА ИЗБЯГА ОТ НЕГО ЖЕНА МУ СЛЕД КАТО СЕ Е ОСЪЗНАЛА КОЙ Е ТОЙ !
  • 63 МНОГОО

    1 0 Отговор
    МНОГО ИНТИРЕСНА Е ИСТОРИЯТА НА ЩЕРКАТА ?
  • 64 да да

    2 0 Отговор
    Брак-да! Ама-бракуван!Потурите му са празни...