1 Март, 2021 20:53 3 770 10

Позата, в която седите, разкрива много за вас

  • позиция-
  • поза-
  • крака-
  • тяло

Различните позиции на тялото говорят много на околните за нас

Позата, в която седите, разкрива много за вас - 1
Снимка: Shutterstock

Езикът на тялото често казва много повече за всеки от нас, отколкото биха сторили стотици думи. А това е изключително важно за установяване на взаимоотношения, защото повечето емоции се предават невербално, пише Дарик.

В каква позиция се намират краката ви, когато седите?

Позата, в която седите, разкрива много за вас

Вижте какво разкрива за вашата личност обичайната ви поза в седнало положение. Езикът на тялото също може да ни каже много за това кои сме и какво е отношението ни към заобикалящата ни среда.

Позиция А

Хората, които седят така, са много креативни и харизматични. Те са спонтанни и не мислят твърде дълго за решенията, които вземат. Това може да създаде някои проблеми от време на време, но естественият им чар ще им помогне да излязат от деликатна ситуация.

Тези хора гледат на живота като на приключение и са отворени за нови преживявания. Те също са много популярни и лесно създават нови приятели, въпреки че много от тези връзки са мимолетни.

Позиция B

Хората, които седят в тази поза, са истински мечтатели. Те имат богато въображение и могат напълно да се загубят в мечтите си. Те са много съпричастни и могат лесно да установят контакт с други хора, но понякога се поставят на заден план заради това. Те са много добри слушатели, които са в хармония със собствените си чувства.

Позиция C

Това са хаотични хора, които имат много проблеми с концентрацията и седенето неподвижно. Умът им винаги се движи и често говорят, преди да мислят за въздействието на думите си.

Те лесно се отегчават и успяват за кратко да поддържат вниманието си. Те блестят най-много в напрегната среда с много стимули.
Във връзките те също могат бързо да станат незаинтересовани.

Позиция D

Това често са много умни хора, които мислят рационално. Те са точни, спретнати и подредени. Домовете им често са изключително чисти и спретнати, като всичко си има подходящо място.

Те са малко резервирани и няма да разкрият бързо всичко за себе си. И все пак те са много честни и не обичат да клюкарстват. Остават спокойни във всяка ситуация и не губят лесно перспективата.

Позиция Е

Тези хора са силно ориентирани към целите и много ценят кариерата си. Те отдават значение на поставянето на амбициозни цели за себе си и не са доволни от по-малко.

На лично ниво също обичат да си поставят цели, например когато става въпрос за здраве и любов. Те са перфекционисти във всичко, включително и за собствения си външен вид. Това понякога ги кара да загубят от поглед това, което вече имат, защото винаги се стремят към още.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Харесвам

    14 1 Отговор
    Красиви женски крака във всякакви пози и положения...

    Коментиран от #6

  • 2 Михал

    6 0 Отговор
    На горна снимка, всички са хубави пози за млади и красиви жени с красиви крака, долната рисунка, ме привлича,, БЕЕ....,,ако нямаш удобни и къси крака никак не ти удобно, особено дебели....!
  • 3 Тулупсън

    5 0 Отговор
    Аз седя така, че да ми се вентилират кайсиите.

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ти жина ли си..?

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Тулупсън":

    ДТСНК.. мъш, много е,, удобно,, да седи с кръстосани крака и често да си сменя, ляв, десен...!
  • 6 Брендилия

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Харесвам":

    Звучи ужасно! Не избирам, п*мияр съм. Ужас

    Коментиран от #7

  • 7 Признаваш си го

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Брендилия":

    Защото такива и на картинка изглеждат добре, на красивото, образованото, доброто, не лицемерното, аз не завиждам, съжалявам, че се повтарям, но е така....!

    Коментиран от #8

  • 8 Брендилия

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Признаваш си го":

    Кое да си признавам?! Аз съм жена и му направих намек, че коментарът му звучи ужасно
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 аз съм Веска

    0 0 Отговор
    ПОЗАТА МИ СЕ ПРЕДОПРЕДЕЛЯ ОТ ТОВА ПРЕД КОГО СЪМ СЕДНАЛА .НАЙ - ОБИЧАМ ТЕЗИ , КОИТО ЗАСЛУЖАВАТ ОСЕМ И ДВАДЕСЕТ .МНОГО ТРУДНО СЕ СРЕЩАТ , ДА НЕ КАЖА ЧЕ СА ИЗЧЕЗНАЛИ ...И ЗА ТОЗИ СЛУЧАЙ СИ ИМАМ ЛЯБИМА ПОЗА - ОСЕНАДЕСЕТ И ТРИДЕСЕТ .
    СТРАННО - ЧУВАМ ЗВЪН ...НЕЩО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ ...