2 Март, 2021 10:24 3 787 12

Рафи е големият победител във втори епизод на „Като две капки вода“

  • рафи-
  • като две капки вода-
  • победител-
  • бритни спиърс

Бритни Спиърс донесе победа на изпълнителя във втория лайв на деветия сезон на шоуто

Победителят от първи сезон – Рафи, спечели втория лайв на „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars. На сцената изпълнителят разкри, че горещата хореография на Бритни Спиърс е постигната с денонощни тренировки у дома заедно с приятелката му. Журито беше единодушно, че изпълнителят за пореден път е показал своя голяма потенциал.

Специални гости в публиката бяха Елвира Георгиева, дует Ритон, Драгомир Драганов и Ваня Щерева.

От джаза на 60-те Милица Гладнишка влезе в едно от култовите парчета на 90-те с песента No Limit на 2 Unlimited.

Изпълнението ѝ в компанията на Етиен Леви постави силен старт на втория лайв, който отново показа неограничените възможности на хумора, музиката и артистичната изява.

Следващото звездно превъплъщение e на Рафи Бохосян, който се преобрази в секссензацията на 90-те Бритни Спиърс и изпълни хитовата ѝ песен Slave 4 U.

"Това е една от любимите ми песни на Бритни, най-трудно ще ми бъде да пъшкам и пея като жена. Трудно, но не и невъзможно", сподели той.

"Много приятно съм изненадан", коментира Фънки. "Феноменално изпълнение. Възхитен съм", допълни Юлиан Вергов.

Малко по-късно Поли Генова получи подкрепата на дует Ритон за имитацията на двойния образ.

„Когато човек е талантлив, той е талантлив във всичко, което прави!“ беше високата оценка на Катя и Здравко, които респектираха и вдъхновиха Поли Генова.

С огромни подплънки Къци се преобрази в Ицо Хазарта от рап парчето „Гладен“, а сцената се превърна в истинско угощение.

В образа на Дейвид Лий от Van Hallen, Софи Маринова предизвика усмивки и противоречиви оценки сред журито.

Певицата призна, че най-голямото ѝ желание е било да получи одобението именно от рок мастъра – Фънки.

„Английският ми е труден, така че ще трябва да се постарая! Много енергия има този човек! Близките ме предупреждават да внимавам да не падна на сцената!“, споделя тя. "Изключително приятно съм изненадан!", категоричен бе Фънки след изпълнението.

Образът на Шърли Беси за първи път получи свое място на сцената на шоуто, а за неговото автентично представяне се погрижи Фики.

А Михаела Маринова влезе в образа на Веселин Маринов с песента „Лятна жълта рокля“.

„Това е персонаж, много различен от мен. Трудно се играе мъж, особено ако е Веселин Маринов. Ще се опитам да покажа тази любов на публиката и да се раздам като него“, сподели тя.

Минути преди да излезе на сцената, Михаела Маринова сподели, че макар образът на Веселин Маринов да е много далечен от нея, това, което ги сближава е позитивното излъчване. То се оказа и ключът към изпълнението ѝ.

"Имаше много динамика. Браво!", категоричен бе Фънки.

Първият женски образ, в който AZIS се превъплъщава в този сезон, е този на Елвира Георгиева с песента „Коминочистача“.

„Много съм обвързан с Николай Георгиев и Елвира Георгиева“, много е лично. Тези хора промениха живота ми“, сподели AZIS.

Следващият път AZIS ще влезе в бандата New Kids On the block, а Къци ще се срещне с нова провокация в лицето на Майли Сайръс. Поли Генова ще бъде DARA, а Милица – Гюрга Пинджурова. Бутонът изненада Софи Маринова с Нети, а Фики ще затанцува туист с Чъби Чъкър. Михаела Маринова ще трябва да избере от триото на Ники Минаж, Ариана Гранде и Jessy J. Победителят за вечерта Рафи получи Еръл Браун с Hot Chocolate.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    14 5 Отговор
    За каква българия ми приказвате, като вчера излязоха на участие 3 рома един след друг и арменец печели състезанието, а забравих и арменец му е сценарист. Ганчовците се не знаят на чии ора са.

    Коментиран от #7

  • 2 Колю ФичеФ

    5 1 Отговор
    Местим
  • 3 Баш Батка

    5 1 Отговор
    Тоз не беше ли хрантутник на Нова/Пеевски ТВ?
  • 4 Фен

    2 9 Отговор
    Върнете Рачков!
  • 5 Грозно човече

    4 0 Отговор
    Приятел и любимец на, Маги, добър е, но грозотата, все по някакъв начин, пречи по един или друг начин в живота...!
  • 6 Аааа

    6 0 Отговор
    Вече като чуя за арменци и започвам да се чувствам чужденец в собствената си държава
  • 7 Мимч

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Ама забрави да включиш и Етиен Леви-Евреин.....
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Хмммммм

    6 0 Отговор
    Журито започва да дразни с явното толериране на този и онзи. Преди два сезона беше Димитър някойси със знаменцето (май беше Маринов), сега пък Фики. Ако продуцентите толкова искат да дадат пари на някой да му дадат, но да не опорочават шоуто и да не обиждат другите участници. Защото те влагат всичко от себе си и правят наистина страхотни изпълнения. Журито и водещите са отчайващо скучни на фона на изпълнителите и като толерират някой работата съвсем пропада. Махането на Рачков беше добра стъпка, но недостатъчна.
  • 10 3994

    4 0 Отговор
    Значи, джендърството ни го налагат отвсякъде. Прочетете "прозорецътна Овертон"
  • 11 неполиткорект

    2 0 Отговор
    А бе шоуто е уж "арменско", в журито едната е уж джазменкЪ, а другият ужким вЪрл рокаджия, дето уж яко мразиМ чалгата, а най-големите им комплименти са за тримата "Не Кубински Ром-и" дето въртят гюбеци! Добре, че арменчето е супер талант, иначе и той щеше да е като българчетата, дето са ги натирили у тъча! Егати Соросоидния Байдъняшки обратен политкоректен расизъм!
  • 12 патриот

    3 0 Отговор
    печели по арменска линия не че заслужава сега разбрахте ли всички в че вбългария се извършва геноцид от арменците срещу българите бойкот на всички арменци и на арменските тиви предавания