Last news in Fakti

4 Март, 2021 13:56 3 279 7

Двойник на Явор Бахаров превзе "Мастършеф"

  • явор бахаров-
  • двойник-
  • мастър шеф-
  • masterchef

31-годишният Константин Таквор от София дори упражнява същата професия

Двойник на популярния актьор Явор Бахаров изненада журито на MasterChef. 31-годишният Константин Таквор от София не само визуално наподобява звездата, но дори работи същата професия, макар и в куклен театър.

"Може малко да приличам на Явор Бахаров, може пък и него да го бъркат с мен", признава Константин, който впечатли журито и получи престилка. Шеф Силвена Роу го похвали за невероятния вкус, който е постигнал, а шеф Андре Токев - за перфектната му готварска техника.

"Направо не мога да повярвам! Ще ми изскочи сърцето! Чувствам се на седмото небе много притеснен много развълнуван и много щастлив. Ще пазя престилката с чест и талант!", обеща Константин.

Коцето се занимава и с много други неща. Снима, преподава театър, спортува, не спира да готви. Негови кулинарни вдъхновители са майка му и брат му, който прави гурме бургери в столично заведение. Самият той най-често се вихри в кухнята заради приятелите си, а те го поощряват да се запише в "Мастършеф".

"Обичам вкусната храна и целия процес по приготвянето ѝ - да остана сам с мислите си, да избера внимателно всеки продукт", казва актьорът.

Константин има две мечти. Едната е да се реализира в театъра и киното, а другата - с брат му и майка му да отворят малък ресторант за брънч.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Идея

    6 0 Отговор
    Да го смени срещу заплащане в затвора
  • 2 Врачка

    2 2 Отговор
    Да бяха го поизкъпали и пообръснали това мОмче,да заприлича на готвач.

    Коментиран от #3

  • 3 Алибегов

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Врачка":

    Добре му е фейса
  • 4 Иво андонов

    1 0 Отговор
    Оригинала е по-грозен
  • 5 цербер

    2 0 Отговор
    "Брънч" е комбинация от закуска и обяд.Терминът е сбор от двете английски думи „breakfast&lunch”. Най популярен е в Съединените Американски Щати и в Канада, но според списание „Punch” терминът се появява за първи път в Англия още през 1896 от „Hunter’s Weekly”, а след това става студентски жаргон.
  • 6 Дори и по косата, не си приличат

    2 1 Отговор
    Този е весел,, бъжлек,,....!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.