Необходими продукти:
юфка - 1 пакет
захар - 6 с.л.
краве масло
ЗАЛИВКА
яйца - 6 бр.
захар - 250 г
прясно мляко - 1 л
ванилия - 2 бр.
пудра захар - за поръсване
сладолед - по желание
Начин на приготвяне:
В тава, намазана с краве масло, изсипвате пакет юфка. Поръсвате с 6 с.л. захар. Добавяте парченца краве масло и запичате за кратко във фурната.
В купа разбивате 6 яйца. Добавяте 250 г захар, 1 л прясно мляко и 2 ванилии. Заливате юфката и печете млечната баница на 170 градуса за 40-45 минути.
Сервирате млечната баница с юфка, поръсена с пудра захар и топки сладолед, съветва Maia Ivanova - Кулинарна мрежа.
Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 13 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Михал
10:20 09.03.2021
2 777
10:21 09.03.2021
3 Този коментар е премахнат от модератор.