Необходими продукти:
500 гр. пресни картофи
300 гр. филе от пушена риба – паламуд, пъстърва, сьомга, халибут
100 г крехки листа от спанак или зелена салата
1 глава червен лук, нарязана на кръгчета
2 с. л. джоджен, нарязан на ситно
сол, пипер, зехтин и лимонов сок на вкус
Начин на приготвяне:
Пресните картофи се срязват на две и се сваряват за 15 мин. в леко подсолена вода. Отцеждат се.
Още горещите картофи се смесват с накъсаната на парченца риба, спанака, джоджена и лука. Овкусява се със сол, пипер, зехтин и лимонов сок.
Салатата се сервира върху листа от спанак или зелена салата, пише menumag.bg.
Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Ох майна
Коментиран от #4
16:08 17.03.2021
2 BigBulgarianBoss
16:09 17.03.2021
3 BigBulgarianBoss
16:10 17.03.2021
4 Този коментар е премахнат от модератор.
5 Чиба
Коментиран от #9
16:29 17.03.2021
6 Тук става въпрос за, миризми
16:30 17.03.2021
7 инж технолог
16:41 17.03.2021
8 За, мексиканската кухня, е, Анетке
17:36 17.03.2021
9 БЪЛГАРИЯ
До коментар #5 от "Чиба":
ти ЧИБА бе ром17:45 17.03.2021
10 Чиба,, сиганин ли е!?
18:38 17.03.2021