ФАКТИ.БГ

Рецепта за вечеря: Перфектната домашна тапенада

Маслинова паста с пармезан и аншоа

Публикувана: 19 Март, 2021 16:05
6 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 2421
Рецепта за вечеря: Перфектната домашна тапенада
Снимкa: Shutterstock
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.

Необходими продукти:

400 г маслини „Каламата“ (без костилки)
20 г сирене „Пармезан“
50 мл зехтин „Екстра върджин“
6 филета аншоа
4 сушени доматчета
1 скилидка чесън
1 с. л. каперси
1 ч. л. риган

Начин на приготвяне:

Маслините, аншоата, чесънът, каперсите, доматите, настръганият пармезан, зехтинът и риганът се смилат. Поднася се с препечени филийки.

Готовата паста се съхранява в буркан в хладилник, пише bonapeti.bg.

Поставете оценка на статията:
Оценка 3.5 от 2 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
бушприт
1 Отговор
Мммммм,не,яжте си ги!Риба с чесън....бррррррр.

Оценка:
-0 +0

2
Този коментар е премахнат от модератор.
3
Този коментар е премахнат от модератор.
Реалиста
4 Отговор
Една рецепта, която никой няма да прави и с право.Става безвкусен буламач.Започнах и спрях на почти веднага.Стана ми ясно, че нищо няма да стане.Не пробваите.

Оценка:
-1 +0

антрашпиц
5 Отговор
Аве ква е тая вечеря ве?Кви са тия джендърски глупости за вечеря?Дъня пръжки с вино и ракия и после едно коляно и заспивам кат къпан.

Оценка:
-0 +0

6
Този коментар е премахнат от модератор.
ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.


ТОП 5