Last news in Fakti

23 Март, 2021 15:45 1 409 5

Парти на Елтън Джон преди "Оскарите" за всички

  • парти-
  • елтън джон-
  • оскари-
  • фондация за борба срещу спин

Неговата фондация за борба срещу СПИН кани всички на виртуалното едночасово шоу преди раздаването на златните статуетки

Парти на Елтън Джон преди "Оскарите" за всички - 1
Снимка: shutterstock

Срещу 20 долара желаещите могат да посетят партито на британския музикант Елтън Джон, предшестващо нощта на "Оскарите", предава Асошиейтед прес.

Неговата фондация за борба срещу СПИН кани всички на виртуалното едночасово шоу преди раздаването на златните статуетки. Водещ ще бъде Нийл Патрик Харис, ще пее Дуа Лупа.

Билетите за партито на Елтън Джон, предвидено за 25 април, са на цена от 19. 99 долара. Приходите ще отидат в полза на млади хора от цял свят в риск и живеещи с ХИВ.

Фондацията на Елтън Джон е една от водещите независими анти-СПИН организации в света. Част от най-зрелищните ѝ прояви са звездните партита покрай Оскарите, в които се провежда благотворителен търг. Този път в шоуто, предшестващо церемонията, ще могат да се включат закупилите билети. Спектакълът ще бъде проведен 4 пъти в 4 различни часови зони и всеки от тях ще бъде достъпен за 100 хиляди зрители. 400 хиляди притежатели на билети ще могат да ги проследят.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 баиуй

    7 1 Отговор
    нормални, хетеро ще приемат ли на това парти?
  • 2 Емил

    7 0 Отговор
    Я-а, коя е тая сладка бабичка на снимката?
  • 3 Биволицата

    2 0 Отговор
    Айде сега, познайте,, момчето, което е точно на вашитете години,, мамани,,...!
  • 4 Ганьо

    0 0 Отговор
    Дърта пача!
  • 5 глоги

    0 0 Отговор
    ще пее Дуа Лупа. ДУА ЛИПА,БЕ АЛООУ! Дуа Дупа не е ли?