Last news in Fakti

24 Март, 2021 18:17 4 516 5

Грозница възхити и вдъхнови хиляди потребители в интернет (ВИДЕО)

  • грозница-
  • трансформация-
  • грим-
  • красавица

Вижте невероятните трансформации и на други жени само с помощта на грим

Грозница възхити и вдъхнови хиляди потребители в интернет (ВИДЕО) - 1
Снимкa: Shutterstock

Една от най-популярните теми в мрежата е трансформацията. Много хора обичат да гледат как човек се променя драстично. Важно е да се уточни, че трансформациите са различни. Някои коренно променят имиджа си, други отслабват с 50 килограма, а някои напълно се „прекрояват“ с помощта на пластични хирурзи.

В мрежата обаче се появи нова звезда. Изненадващо или не, но тя е истинска грозница… поне така я оприличиха интернет потребителите. Трансформацията, която тя претърпя обаче е повече от шокираща и успя да изненада цялата мрежа. Особено интересно е как гримът и прическата променят хората.

Факт е, че подобни трансформации не изискват нито пари, нито много време или болезнени преживявания. Затова кадрите с невероятна трансформация „от страшна грозница в много гореща красавица“ на въпросната жена толкова изненада хиляди потребители на интернет.

И така, в кадъра първо се появява младо момиче с прибрани коси и очила, а след това се превръща в красавица, достойна за кориците на модни списания.

Грозница възхити и вдъхнови хиляди потребители в интернет (ВИДЕО)

Трансформацията получи стотици възхитени коментари, някои не вярваха, че въпросното момиче е един и същ човек, но мнозина нарекоха трансформацията ѝ „невероятно вдъхновяваща“, пише jenata.blitz.bg.

Още невероятни трансформации само с грим вижте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ох ох

    21 3 Отговор
    Крокодили сър!
  • 2 Колелото на, Сариту, яко се завъртя

    5 1 Отговор
    Промяна,, йок,, но има другаде,, на чужди внучета в джиповете,се возят и не само това, грозници колко щеш, някой им дава,, самочувствие,, и,, празни,, надежди.....сега,,, ножовете,, на много доктори пластични правят промени, но не си заслужава..пък и не всеки може да, си го позволи...!
  • 3 ергена

    1 0 Отговор
    моля,моля ,то си личи коя е намазана много ,това де го правят е за да се снимат само ,в живота е съвсем друго !
  • 4 ВъГъЗъ

    5 1 Отговор
    А къде е красавицата?!?
  • 5 Ивайло

    2 0 Отговор
    Това си е чиста и откровенна лъжа, целяща заблуда на мъжете!!! Едно време във Франция ако след сватбата се окаже, че булката има някакви "фалшификации" по нея, младоженецът можел да анулира брака и да си я върне на техните!!! Тия неща трябва да бъдат забранени - кое си е хубаво естествено, да си е хубаво!!! Грозничките да се оправят - за всеки влак си има пътници!!! Важно е да няма лъжа и измама!!!